bubuş canım sorularıma başlıyorumm:)
şimdi dün esenboğadan havaşa bindik bizi ulusta indirdi ordan çankayaya taksiyle gidersiniz dedi ..neyse öyle yaptık :)taksiye bir güzel 25 tl ödedik.havaşta iki kişi 20 tl..bu gidişle sürekli gidip gelirsek bir tüp bebek parası daha öderiz..çünkü hem uçak bileti hem burdan izmir havalanına gidişimiz kendi arabamızla gidiyoruz ve oraya park ediyoruz o da akşam 30 tl tuttu ..vs..o yüzden bunları ucuza getimem lazım:)..neyse konuya devam ..doktordan çıktık hadi dedik kızılaya yürüyelim yakın sanıyoruz yüyü yürü geberdik :)allahtan gama iş merkezinin ordan otobüs varmış esenboğaya 2 kişi 10 .50 kuruş tu sanırsam:)ordan yırttık..sanırım aynı otobüs esenboğadan kızlaya da vardır biz de dün kafa kalmadığundan sormayı unuttuk :)kızılaydan çankayaya nasıl kolay gidilebilir yyani çok para ödemeden metro falan nerlerde var hiç bilmiyıoruz ..birde acaba o civarlarda uygun kalacak bir yer varmıdır kızılar olabilir çankaya yakınları olabilir..
bu arada canım sen akuyu nerde yaptırıyorsun tedaviye başlayacağımız zaman bende yaptırmak istiyorum da bilgilendirirsen sevinirim :)
tatlım öncelikle hosgeldin umarım bu şehirden pozitif haberini almış olarak dönersin.
bende timur hocanın kliniğe 1 cadde ileride oturuyorum. :)
havaş şehir içine kadar getiriyor ama dediğin gibi git gel sürekli yüklü tutar. benimde sana tavsiyem egonun otobüsleri. esenboğadan şehir içine kadar geliyor. kızılayda belli bir durakta indirir ama emin değilim binince tekrar sorun. kızılayın tam ortasında güvenparkın önünde bulvar kenarında otobüs durakları var. oradan 408 nolu otobüs tam gürgan kliniğin önüne kadar gidiyor. atakulenin olduğu yerden az bir mesafe yürürüz dersenizde 413 altınpark-çankaya otobüsü çok sık geçen bir otobüs. 4 tl ye atakuleye kadar çıkarsınız.(2 kişi) ha kzıılaya dönmeyip başka bir yerden geçiyorsa yine ulusta inin ulustanda 100. yıl çarsısı önünde ve devamında aynı otobüslerin durakları var.
yani her türlü bu otobüslere binebilirsiniz.
o civarda kalabileceğiniz benim evim var 2 oda 1 salon küçük kutu gibi :))
eğer yok rahat edemeyiz derseniz günlük kiralık daire buluruz çankaya civarında oldukça yaygın bu tarz evler. hem kliniğede yakın olur.
eşimlede konustum gerçekten evimizin kapısı sonuna kadar açık. hem biz birbirimizi anlıyoruz. rahatsız olacağın hiçbir durum yok.
sen nasıl rahat edeceksen o yönde yardımcı oluruz.
akuyu kızılayda meşrutiyet caddesinde bir muayenehane var dr ayfer kuzuligil netten arastırabilirsin.
o tüp bebek için özel bir program uyguluyor. bilmiyorum arastırmalara göre faydası var kesinlikle inş. banada fayda etmiştir.
buraya geldiğinde birlikte gideriz. çok öpüyorum bol şans cnm.