Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bubuş canım sorularıma başlıyorumm:)

şimdi dün esenboğadan havaşa bindik bizi ulusta indirdi ordan çankayaya taksiyle gidersiniz dedi ..neyse öyle yaptık :)taksiye bir güzel 25 tl ödedik.havaşta iki kişi 20 tl..bu gidişle sürekli gidip gelirsek bir tüp bebek parası daha öderiz..çünkü hem uçak bileti hem burdan izmir havalanına gidişimiz kendi arabamızla gidiyoruz ve oraya park ediyoruz o da akşam 30 tl tuttu ..vs..o yüzden bunları ucuza getimem lazım:)..neyse konuya devam ..doktordan çıktık hadi dedik kızılaya yürüyelim yakın sanıyoruz yüyü yürü geberdik :)allahtan gama iş merkezinin ordan otobüs varmış esenboğaya 2 kişi 10 .50 kuruş tu sanırsam:)ordan yırttık..sanırım aynı otobüs esenboğadan kızlaya da vardır biz de dün kafa kalmadığundan sormayı unuttuk :)kızılaydan çankayaya nasıl kolay gidilebilir yyani çok para ödemeden metro falan nerlerde var hiç bilmiyıoruz ..birde acaba o civarlarda uygun kalacak bir yer varmıdır kızılar olabilir çankaya yakınları olabilir..

bu arada canım sen akuyu nerde yaptırıyorsun tedaviye başlayacağımız zaman bende yaptırmak istiyorum da bilgilendirirsen sevinirim :)

tatlım öncelikle hosgeldin umarım bu şehirden pozitif haberini almış olarak dönersin.

bende timur hocanın kliniğe 1 cadde ileride oturuyorum. :)
havaş şehir içine kadar getiriyor ama dediğin gibi git gel sürekli yüklü tutar. benimde sana tavsiyem egonun otobüsleri. esenboğadan şehir içine kadar geliyor. kızılayda belli bir durakta indirir ama emin değilim binince tekrar sorun. kızılayın tam ortasında güvenparkın önünde bulvar kenarında otobüs durakları var. oradan 408 nolu otobüs tam gürgan kliniğin önüne kadar gidiyor. atakulenin olduğu yerden az bir mesafe yürürüz dersenizde 413 altınpark-çankaya otobüsü çok sık geçen bir otobüs. 4 tl ye atakuleye kadar çıkarsınız.(2 kişi) ha kzıılaya dönmeyip başka bir yerden geçiyorsa yine ulusta inin ulustanda 100. yıl çarsısı önünde ve devamında aynı otobüslerin durakları var.
yani her türlü bu otobüslere binebilirsiniz.

o civarda kalabileceğiniz benim evim var 2 oda 1 salon küçük kutu gibi :))
eğer yok rahat edemeyiz derseniz günlük kiralık daire buluruz çankaya civarında oldukça yaygın bu tarz evler. hem kliniğede yakın olur.
eşimlede konustum gerçekten evimizin kapısı sonuna kadar açık. hem biz birbirimizi anlıyoruz. rahatsız olacağın hiçbir durum yok.
sen nasıl rahat edeceksen o yönde yardımcı oluruz.

akuyu kızılayda meşrutiyet caddesinde bir muayenehane var dr ayfer kuzuligil netten arastırabilirsin.
o tüp bebek için özel bir program uyguluyor. bilmiyorum arastırmalara göre faydası var kesinlikle inş. banada fayda etmiştir.
buraya geldiğinde birlikte gideriz. çok öpüyorum bol şans cnm.

amin inş. canım ..ananas ve su yanı başımda zaten habire wc deyim
bu defada wc ye gidince vicdan yapıyorum tutunamadılar bi yerimde durmadım diyorum
off ne zor bu beklemek içimdeki ses o kadar negatifki duymamak için habire dua okuyorum:)
ama bu defa olmazsa yıkılıcam kendimi hazırlamadım pozitife fazla umutlanmıyorum ama olmazsa çok kötü olurum
ya daha 13 gün var nasıl geçecek ooof..ve benim adet günüm test günümden 2 gün önce
ya herru ya merru bakalım ne olacak
ayy çenem düştü size demiştim söylemiim diye:9:

canım maşallah ne çabuk oldu bu tedavin banamı öyle geldi
hadi inş. 8 yumurtanın 8 ide çok çok iyi olurda bebeğine kardeş da kalır
bende dondurulmuş da yok elde olan göbekteki kuzular
rabbim önce karnımızı sonra kucağımızı doldursun kuzularımızla:49:

cnm en doğrusunu yapıyosun bol bol dua et.
bende gecenkinde öyleydim sürekli wc de diyordum acaba normalmi herkesmi böyle diye ama o kadar içilen su nereye gidecek mecbur.
banada buradan ilaç gönderen arkadasım tavsiye etti. dön elham duası varmıs cok etkili.
99 luk tesbihler varya. ondan al yada vardır. her bir boncuga okudugunda tekrar basa dönüyosun. yani 1. yi okudun 2 ye gecmeden tekrar bastan alıp 1 ve 2. yi okuyosun
bu arada ne okuyorum diye sordugunu duyar gibiyim. :)))) fatiha suresi..
böyle böyle tesbih bitene kadar okuyorsun. bende habire dr kosusturması sanırım opudan sonra baslarım.
hepsini 1 kerede bitirmek zorunda değilmişiz bırakıp ara ara okunabilirmiş.
allah yüzümüze baksında inş. bu sefer olur.

valla ne yalan söyleyim benim tedavi banada hızlı geldi. :)) inş. dondurulmuş kalır elimizde:))

cnm en doğrusunu yapıyosun bol bol dua et.
bende gecenkinde öyleydim sürekli wc de diyordum acaba normalmi herkesmi böyle diye ama o kadar içilen su nereye gidecek mecbur.
banada buradan ilaç gönderen arkadasım tavsiye etti. dön elham duası varmıs cok etkili.
99 luk tesbihler varya. ondan al yada vardır. her bir boncuga okudugunda tekrar basa dönüyosun. yani 1. yi okudun 2 ye gecmeden tekrar bastan alıp 1 ve 2. yi okuyosun
bu arada ne okuyorum diye sordugunu duyar gibiyim. :)))) fatiha suresi..
böyle böyle tesbih bitene kadar okuyorsun. bende habire dr kosusturması sanırım opudan sonra baslarım.
hepsini 1 kerede bitirmek zorunda değilmişiz bırakıp ara ara okunabilirmiş.
allah yüzümüze baksında inş. bu sefer olur.

valla ne yalan söyleyim benim tedavi banada hızlı geldi. :)) inş. dondurulmuş kalır elimizde:))

ya ben halen banyo yapmadım:17:
güzelce bir abdest alıp kuran okuycam inş. da bu 3 gün içinde duş almıyorum kendimce ılık da olsa su iyi değil diyorum:9:
şaşırdım artık ne yapacağımı..aklımda olsun bende okuyayım inş.
bende sana sekine dusaını söyliim körler sağırlar misali:9:
oda çok faziletli bir dua..
ahh inş. olur dondurulmuşun ben çok üzüdüm de kısmet..
inş. gerek kalmaz..

Bade cnm almissin bebekleri. Hadi ilk guzel haber senden, sonra bubus, melodiden. Beni 20 gun sonraya cagirdi, lucrin verecek diger adetle baslayacak galiba. Gecen sefer incir suyu ictim diye ostrojenim tavandi ya o yuzden goze alamadi galiba. Bir de bosa mi ugrasiyorum zaten 2 tane ya donmusum bir de yasamazsa diyorum. Aylar geciyor, moraller bozuluyor iste.

Bade cnm almissin bebekleri. Hadi ilk guzel haber senden, sonra bubus, melodiden. Beni 20 gun sonraya cagirdi, lucrin verecek diger adetle baslayacak galiba. Gecen sefer incir suyu ictim diye ostrojenim tavandi ya o yuzden goze alamadi galiba. Bir de bosa mi ugrasiyorum zaten 2 tane ya donmusum bir de yasamazsa diyorum. Aylar geciyor, moraller bozuluyor iste.

inş. canım ..hepimiz bu tedavilerde kavuşuruz artık bebeklerimize..
moralini yüksek tut helede tedavi öncesi iyi ol..
sana diyorum da kendim beceremiyorum o ayrı
dondurulmuşta gulemi hatırlıyorum ben
ece hanım en güzel kanıtımız dimi..
inş. nasip olur ,donmuş taze hikaye ...
keşke bu adetinde versydi lucrini neyse hayırlısı olsun sende miniklerle vakit geçirirsin o zamana kadar

kızlar benim karnım göğüslerim söndü yine
aynı geçen defaki gibi oldu3.günde göğüs ağrım bile yok.
erken belki biliyorum ama yatmıyorumda artık..boşuna 12 gün yatmak istemiyorum..

ya ben halen banyo yapmadım:17:
güzelce bir abdest alıp kuran okuycam inş. da bu 3 gün içinde duş almıyorum kendimce ılık da olsa su iyi değil diyorum:9:
şaşırdım artık ne yapacağımı..aklımda olsun bende okuyayım inş.
bende sana sekine dusaını söyliim körler sağırlar misali:9:
oda çok faziletli bir dua..
ahh inş. olur dondurulmuşun ben çok üzüdüm de kısmet..
inş. gerek kalmaz..

artık duş al cnm bişey olmaz heralde. dr lar ertesi gün ılık duşa izin veriyorlar.
amannn haklısın valla ne yapacağımızı sasırdık.
duayı nette bulurum dimi? ilk kez duydum adını.
dondurulmus olsun bi kenarda sanki o bile moral veriyor.
üzülme cnm üzülsekde neyse kısmetimiz onu yasıyoruz.

hayırlısı olsun ceren lütfen daha baslamadan bu kadar yıpratma kendini.
olsunda öbür ay olsun. moral bozmak yoookkkkkk..öptm seni.

kızlar benim karnım göğüslerim söndü yine
aynı geçen defaki gibi oldu3.günde göğüs ağrım bile yok.
erken belki biliyorum ama yatmıyorumda artık..boşuna 12 gün yatmak istemiyorum..

bade valla benimde gecenkinde her seyim pozitifi işaret ediyordu olmadı.
başka arkadasımın hiçbişeyi yoktu hatta son 2-3 gün kala adet sancısıyla uyanmıs korkudan wc ye gidememiş kan görcem diye.
şu anda 10 haftalık oldu :))
o yüzden hep söylenenler belirti aramayın son ana kadar hiçbişey belli olmaz.
dur bi bakalım hemen sukoyuverme. yinede dinlenmene özen göster. bizim yaptığımız neler bosa gidiyor 12 gün gitmiş çokmu.
hem şöyle düşün pozitif olursa bence vicdan yaparsın.keşke doğru dürüst dinlenip dikkat etseydim diye.

benimde sabah 10 da opum oldu. 8 yumos cıktı bakalım kaçı döllenecek. yarın arayacaklar.
pgt ye gitsin istiyorum sansa bırakmak istemıyorum.
bakalım neler olacak. salı yada carsamba transfer olacak.
1 poşet ilaclara basladım yine.en gıcık olanıda progesteron iğnesi. kalçam geçenkinden hala acıyor.
düğüm düğüm olmus :))
hepinizi öpüyorum..kendinize melekleri olanlar meleklerine iyi baksın...

artık duş al cnm bişey olmaz heralde. dr lar ertesi gün ılık duşa izin veriyorlar.

başka arkadasımın hiçbişeyi yoktu hatta son 2-3 gün kala adet sancısıyla uyanmıs korkudan wc ye gidememiş kan görcem diye.
dur bi bakalım hemen sukoyuverme. yinede dinlenmene özen göster. bizim yaptığımız neler bosa gidiyor 12 gün gitmiş çokmu.
hem şöyle düşün pozitif olursa bence vicdan yaparsın.keşke doğru dürüst dinlenip dikkat etseydim diye.

benimde sabah 10 da opum oldu. 8 yumos cıktı bakalım kaçı döllenecek. yarın arayacaklar.
1 poşet ilaclara basladım yine.en gıcık olanıda progesteron iğnesi. kalçam geçenkinden hala acıyor.

canım hayırlı olsun inş. hepsi döllenir bol bol dondurulmuşun olurda kardeş olurlar..
duayı bulursun netten okunuş şeklide yazıyo biçok kişi bu duayı okumuş burda..
bende belirtiye takmam normalde ama 2 kez hamile kaldım ikisinde de 1 hafta önceden belliydi vücudumdan
geçen tedavimde de herbiyerlerim sönüverdi:)
bakalım hayırlısı artık..dinleniyorum eşim izin vermiyor kalkmama
Allah emeklerimizi görsün nasip etsin kuzularımızı inş.

hayırlısı olsun ceren lütfen daha baslamadan bu kadar yıpratma kendini.
olsunda öbür ay olsun. moral bozmak yoookkkkkk..öptm seni.

Bubus hadi hayirlisi. Unarim hepsi dollenir saglikli embriyolar olurlar. Pgt yapilanlar donduryluyomu bilmiuorum.hepsine pgt yapmazlar herhalde. Sen gene de tum detaylari sor dr.a ole yaptir pgt yi. Belki de gerek yoktur senin durumun icin. Guzel haberlerini bekliyoruz
Badeeeee ahhhh bade ahhhh... yine belirtiler yuzunden azcik moraller bozulmus. Yapma arkadasim bole. Herhamilelik kendine ozeldir.hepsi farkli belirti verir.bi oncekilerle kiyaslama. Kimseylebkiyaslama nooolur. Pozitif dusun. Elinden geldigince kendine iyi bak ve mutlu ol canim benim.bu sefer olacak. Allahtan her zaman hayirlisini iste. Hayirlisiyla gelsin meleklerin sana insallah.
Ceren bir sonraki adete kalmis tedavin.Olsun canim herseyde vardir bir hayir.gec olsun guc olmasin.benim de tedavim surekli ertelenmisti. Sonra ilk denemede tutturduk.umurim senin de ilkinde olacak canim.
Gulem yeliz dew ne var ne yok. Bebekler nasil.yorgunluklar had safhadadir tahminim.olsun meleklerimiz iyi olsun da.
Bizim de dun kontrolumuz vardi. Bir de kalca ultrason. Cok sukur hersey yolunda. 4800 olmusuz.azcik minyonmuyuz ne. Her ay 1 kilo aliyoruz. Neyse bunada sukur. Herkesi cok opuyorum

canım hayırlı olsun inş. hepsi döllenir bol bol dondurulmuşun olurda kardeş olurlar..
duayı bulursun netten okunuş şeklide yazıyo biçok kişi bu duayı okumuş burda..
bende belirtiye takmam normalde ama 2 kez hamile kaldım ikisinde de 1 hafta önceden belliydi vücudumdan
geçen tedavimde de herbiyerlerim sönüverdi:)
bakalım hayırlısı artık..dinleniyorum eşim izin vermiyor kalkmama
Allah emeklerimizi görsün nasip etsin kuzularımızı inş.

Bubus hadi hayirlisi. Unarim hepsi dollenir saglikli embriyolar olurlar. Pgt yapilanlar donduryluyomu bilmiuorum.hepsine pgt yapmazlar herhalde. Sen gene de tum detaylari sor dr.a ole yaptir pgt yi. Belki de gerek yoktur senin durumun icin. Guzel haberlerini bekliyoruz
Badeeeee ahhhh bade ahhhh... yine belirtiler yuzunden azcik moraller bozulmus. Yapma arkadasim bole. Herhamilelik kendine ozeldir.hepsi farkli belirti verir.bi oncekilerle kiyaslama. Kimseylebkiyaslama nooolur. Pozitif dusun. Elinden geldigince kendine iyi bak ve mutlu ol canim benim.bu sefer olacak. Allahtan her zaman hayirlisini iste. Hayirlisiyla gelsin meleklerin sana insallah.
Ceren bir sonraki adete kalmis tedavin.Olsun canim herseyde vardir bir hayir.gec olsun guc olmasin.benim de tedavim surekli ertelenmisti. Sonra ilk denemede tutturduk.umurim senin de ilkinde olacak canim.
Gulem yeliz dew ne var ne yok. Bebekler nasil.yorgunluklar had safhadadir tahminim.olsun meleklerimiz iyi olsun da.
Bizim de dun kontrolumuz vardi. Bir de kalca ultrason. Cok sukur hersey yolunda. 4800 olmusuz.azcik minyonmuyuz ne. Her ay 1 kilo aliyoruz. Neyse bunada sukur. Herkesi cok opuyorum

kızlar iyi pazarlar.
embryolog aradı sabah. 8 yumurtadan 6 tanesi 1. kalite döllenmiş. 2 tanesine müdahale ettik onlarda döllendi dedi.
bakalım yarına hücre bölünmesi nasıl olacak. çok şükür. allahım devamınıda sağlar inş.
yarın dr la konusucaz pgt için. bende pgtye giden donduruluyormu bilmiyorum. en iyi olan 6 taneyi göndersek sansa bırakmayalım diyorum.
ilki kadar an be an heyecanla geçirmiyorum açıkcası.
bu akunun faydası oldu sanki:)
hepinizi öpüyorum..

kızlar iyi pazarlar.
embryolog aradı sabah. 8 yumurtadan 6 tanesi 1. kalite döllenmiş. 2 tanesine müdahale ettik onlarda döllendi dedi.
bakalım yarına hücre bölünmesi nasıl olacak. çok şükür. allahım devamınıda sağlar inş.
yarın dr la konusucaz pgt için. bende pgtye giden donduruluyormu bilmiyorum. en iyi olan 6 taneyi göndersek sansa bırakmayalım diyorum.
ilki kadar an be an heyecanla geçirmiyorum açıkcası.
bu akunun faydası oldu sanki:)
hepinizi öpüyorum..

süpermiş inş. hepsi aynı kalitede devam eder büyümeye
bu pgt işini hiç bilmiyorum canım...inş. donduruluyodur..
her tedavi ayrı heyecan ayrı stres zaten...
inş. hepimiz hayırlısıyala alırız kucağımıza bebişleri

Selam kızlar badecım almısın bebıslerı hayırlısı olsun bu sefer pozıtıf olur ınsallah bubus masallah sana guzel guzel olusmus yumurtalar hadı bakalım gelsın bebısler pıraye oglun mınyonmuymus buyusunde gorursun sen mınyonu cok kılolu olması bısey farketırmez saglıklı olsunda cok sukur ıyıymıs aman masallah yıgıdımıze bızımkıde kocaman oldu artık benı secıyo dınlıyo konusmaya calısıyo uykusunda kahka atıyo onun buyumesını ızlemek cok guzel bısey ya Rabbım ayırmasın kuzularımızdan herkese ıyı pazarlar

Selam kızlar badecım almısın bebıslerı hayırlısı olsun bu sefer pozıtıf olur ınsallah bubus masallah sana guzel guzel olusmus yumurtalar hadı bakalım gelsın bebısler pıraye oglun mınyonmuymus buyusunde gorursun sen mınyonu cok kılolu olması bısey farketırmez saglıklı olsunda cok sukur ıyıymıs aman masallah yıgıdımıze bızımkıde kocaman oldu artık benı secıyo dınlıyo konusmaya calısıyo uykusunda kahka atıyo onun buyumesını ızlemek cok guzel bısey ya Rabbım ayırmasın kuzularımızdan herkese ıyı pazarlar

sağol canım amin inş.
kuzucuğun şen kahkahaları daim lsun.yerim ya:nazar:

slm kızlar..

badecim belirti olayına girmişsin..kendini dinlememenin imkanı yok biliyorum..bende daha önce hamile kalmıştım biliyorum ne yaşandığını diyodum..çünkü ilkinde hiç adet belirtisi yaşamamıştım bunda çatır çatır yaşayınca olabileceğine ihtimal bile vermemiştim..biliyosunuz zaten..hatta ya insan kendini bilmemzmi kızlar demiştim:) neyse sen yinede yıpratma kendini..dua et biz ediyoruz zaten:) inşallah kuzucuğun seninledir canım..

bubuş süper sonuçlar:) pgt ye hepsi gitmeyecekmi canım? sen iyi motive ol..bebişin gelecek sana inşallah

kızlar yatmanın psikolojik etkisi varsa vardır yoksa yatmadım diye vicdan yapmayın..ilişki olayına bile girmiyodum diğer tedavilerimde bunda sallamadım valla :1: düşünün rahim kasılıyo falan..hiçççç etkisi yokmuş öğrenmiş olduk..
ece teyzelerine moral olsun..sizinde dondurmalarınız güçlü:)

pirayecim maşallh yiğidime:) kilosu gayet iyi..ayda 500-2000 gr arası normalmiş..ecede aşağı yukarı 1000 gr almış..sağlıklı olsunlarda...bu arada kalça ultrasonu çekildi bizim..tam 1 aylık olunca diye randevu vermişler hastaneden..
birde kalbindeki üfürüm için salı günü fakülteye gidicez..yorulacak kuzum..insan heyecan yapıyo..Allah sağlık versin..korusun onları..

yelizcim maşallah senin kuzunada..aramızda kaç gün vardı? gerçi seninki miyadınıda geçmişti nerdeyse dimi:) tosuncuk o yaaa:)
herkes doğursada bi araya gelmek mümkün olsa ne güzel olur..
hadi kızlar dualrımız sizinle..

cerencim o inanmadığın,yada inancının arada yok olduğu minnak dondurmalarından ne mucizeler çıkacağını bilemezsin..inşallah benim yaşadıklarım sanda nasip olur canım:)

slm kızlar..

badecim belirti olayına girmişsin..kendini dinlememenin imkanı yok biliyorum..bende daha önce hamile kalmıştım biliyorum ne yaşandığını diyodum..çünkü ilkinde hiç adet belirtisi yaşamamıştım bunda çatır çatır yaşayınca olabileceğine ihtimal bile vermemiştim..biliyosunuz zaten..hatta ya insan kendini bilmemzmi kızlar demiştim:) neyse sen yinede yıpratma kendini..dua et biz ediyoruz zaten:) inşallah kuzucuğun seninledir canım..

bubuş süper sonuçlar:) pgt ye hepsi gitmeyecekmi canım? sen iyi motive ol..bebişin gelecek sana inşallah

kızlar yatmanın psikolojik etkisi varsa vardır yoksa yatmadım diye vicdan yapmayın..ilişki olayına bile girmiyodum diğer tedavilerimde bunda sallamadım valla :1: düşünün rahim kasılıyo falan..hiçççç etkisi yokmuş öğrenmiş olduk..

sağol canım zaten diyorum ya seni kendime çok benzetiyorum
en iyi anlayanlardansın beni bu konuda
inş. sürpriz yapar benim kuzum da ecenin gibi:nazar:
birde 14 gün olunca bekleme süresi iyice gerildim
kimseye söylemedik yine
eşim işten gelip koştur koştur yemek(buzluğa atmıştım bişeyler)hazırlıyo evi toparlıyor onada sıkılıyorum
bende acaba boşunamı yatıyorum diyorum
zaten hormonlar cozutuk bir gün tamam oldu diyorum ertesi gün yine olmadı diye ağlıyorum
Allah nasip etmiştir inş. bebeklerimi..dualarını eksik etme canım:54:

kızlar iyi pazarlar.
Embryolog aradı sabah. 8 yumurtadan 6 tanesi 1. Kalite döllenmiş. 2 tanesine müdahale ettik onlarda döllendi dedi.
Bakalım yarına hücre bölünmesi nasıl olacak. çok şükür. Allahım devamınıda sağlar inş.
Yarın dr la konusucaz pgt için. Bende pgtye giden donduruluyormu bilmiyorum. En iyi olan 6 taneyi göndersek sansa bırakmayalım diyorum.
Ilki kadar an be an heyecanla geçirmiyorum açıkcası.
Bu akunun faydası oldu sanki:)
hepinizi öpüyorum..

aaaaaaaaaaaa bubuş bende pgt yaptıracvağım yaaa yapan birini buldum şükür sen sevin de bana ümit olsun hadi inşallah herşeyi yaz olurmu canım merak ediyorum ben mart sonu başlıyorum bu arada pgt yapılınca dondurulmuyor dediler bana ..

slm kızlar..

valla cnm bugün gelişimlerini bildirmek için embryolog arayacak bizi. pgt ye gidip gitmeyeceğini bugün dr la konusacagız.
eğer giderse yarın gitmesi lazım bu durumda çarşamba transfer. gitmezse yarın. dondurma olayınıda konusmam lazım. offf kafam yine doldu :))

süpermiş inş. hepsi aynı kalitede devam eder büyümeye
bu pgt işini hiç bilmiyorum canım...inş. donduruluyodur..
her tedavi ayrı heyecan ayrı stres zaten...
inş. hepimiz hayırlısıyala alırız kucağımıza bebişleri

inşallah cnm bugünki haberler önemli.
evet bu stresi nasıl atarız ancak bebişleri kucagımıza alınca.
senin nasıl gidiyor. beslenmene dikkat et iyi bak kendine. öptm cnm.
tam olarak ne zaman belli olacak. birde neden 14 gün?

aaaaaaaaaaaa bubuş bende pgt yaptıracvağım yaaa yapan birini buldum şükür sen sevin de bana ümit olsun hadi inşallah herşeyi yaz olurmu canım merak ediyorum ben mart sonu başlıyorum bu arada pgt yapılınca dondurulmuyor dediler bana ..

henüz yapılmadı bugün belli olacak cnm. şu anda bildiklerim embryo genetiği bizimki. yani önceden kan verip eşimle kromozomlarımıza bakılmadı. bazen anne babada bişey yoksa bile embryoda olabiliyomus. zaten kanda bişey cıkarsa embryodada cıkar.
test adam başı :) 275 tl. dondurulmaması aslında mantıklı değil. 8 hücreli günde 1 hücresini alıp teste gönderiyorlar. ve kalan hücreler bölünmeye devam ediyor. geri kalan embryo dondurulabilir.

nşallah bugün hepsini soracağım. kendine iyi bak cnm bu arada bal+tarcın+çörek otu bulabilirsen polende ekle hergün sabah akşam ye. bence kaliteyi çok etkiliyor sayıyıda.

bubuş iyilik canım nasıl olayım
uzun oturuyorum genelde iş yapmıyorum.
dün karnım sertti havalardaydım bu gün yine söndü yok olmadıya geçtim..
bir gün öyle bir gün böyle geçiyor günler
Allahım nasip etmiştir inş.
merkez garanti olsun diye herkese 14 gün sonra veriyor günü
yani arada bir değer olunca kafalar karışıyo..14.günde artık olmuşsa sağlam bir değer çıkıyo..
10 güne kadar delirmezsem sonuç belli olacak:)

bade;canım kan sulandırıcı iğneye başladınmı? ben sizin doktorunuzu çok beğendim canım..bilinçli bi tedavi oldu.inşallah Allahta nasip etmiştir canım benim..bende ilk günlerde yattım ama şöyle bi durum vardı..benim annem vardı yanımda,biraz kendi bildiğine inanan bi insandır sağolsun:) yani yatağıma falan gelmedi yemeğim..kalk kalk bişey olmaz modundaydı.hani insanın içi gitsede yatcam burda yiyeyim demedim..zaten bizim ananas yememiz bile bizim durumumuzda olmayanlara komik geliyo..bilmiyorum ben annemde bunu hissettim..çok sıcak ilişkilerimiz olsada bu konuda kendimi yalnız hissettim ben..yinede ilk hafta uzun oturdum,ikinci hafta olmadı diye pazara bile gittim..ellerimde torbalar..sonra fmf atağı geçirdim 4 gün sürdü..milim kımıldatmayan bi sancıdır çektiğim..yattım yerden hiç kımıldamadım..tabii ağrıdan sabaha kadar ağladım..kendime iğneler yaptım..1 günde 4 tane kas gevşetici tablet..2 tane iğne yaptım kendime..günde 2 tane aldığım tedavi ilacımı 6 tane içtim.sonrada vicdan azabı duydum gerçi..
bence hafif hafif yürüyebiliyosan çok kıpırdamadan yemek hazırlayabilirsin kendine..çok alıkoyma kendini..
bak o zaman daha iyi hissedeceksin kendini..bol su iç ama..rahmi çok rahatlatırmış..

Back
X