Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bade;canım kan sulandırıcı iğneye başladınmı? ben sizin doktorunuzu çok beğendim canım..bilinçli bi tedavi oldu.inşallah Allahta nasip etmiştir canım benim..bende ilk günlerde yattım ama şöyle bi durum vardı..benim annem vardı yanımda,biraz kendi bildiğine inanan bi insandır sağolsun:) yani yatağıma falan gelmedi yemeğim..kalk kalk bişey olmaz modundaydı.hani insanın içi gitsede yatcam burda yiyeyim demedim..zaten bizim ananas yememiz bile bizim durumumuzda olmayanlara komik geliyo..bilmiyorum ben annemde bunu hissettim..çok sıcak ilişkilerimiz olsada bu konuda kendimi yalnız hissettim ben..yinede ilk hafta uzun oturdum,ikinci hafta olmadı diye pazara bile gittim..ellerimde torbalar..sonra fmf atağı geçirdim 4 gün sürdü..milim kımıldatmayan bi sancıdır çektiğim..yattım yerden hiç kımıldamadım..tabii ağrıdan sabaha kadar ağladım..kendime iğneler yaptım..1 günde 4 tane kas gevşetici tablet..2 tane iğne yaptım kendime..günde 2 tane aldığım tedavi ilacımı 6 tane içtim.sonrada vicdan azabı duydum gerçi..
bence hafif hafif yürüyebiliyosan çok kıpırdamadan yemek hazırlayabilirsin kendine..çok alıkoyma kendini..
bak o zaman daha iyi hissedeceksin kendini..bol su iç ama..rahmi çok rahatlatırmış..
bubuş iyilik canım nasıl olayım
uzun oturuyorum genelde iş yapmıyorum.
dün karnım sertti havalardaydım bu gün yine söndü yok olmadıya geçtim..
bir gün öyle bir gün böyle geçiyor günler
Allahım nasip etmiştir inş.
merkez garanti olsun diye herkese 14 gün sonra veriyor günü
yani arada bir değer olunca kafalar karışıyo..14.günde artık olmuşsa sağlam bir değer çıkıyo..
10 güne kadar delirmezsem sonuç belli olacak:)
bubuş canım dediğin doğru herşey olabiliyo gerçekten..ama bence pgt için kafanı yorma..ben bişey çıkacağını sanmıyorum..sizinki sadece fazlaca önlem almak oldu..herşey güzel olacak inşallah..
zrda canım şimdiden hayırlı olsun tedavin..güzel haberlerle gel..
bizimkide 12. gün yaptırıyor testi. ayyy beklemek en zor olanı.
benimde çarşamba olursa diğer haftayıda izin alayım diyorum artık evde çatlarım. annemde yanımda pek olamayacak bu sefer.
dükkanı varya orada durmak zorunda hafta içi. zaten opuyada eşimle gittik. aslına bakarsanız iyide oldu onların streside beni basıyo.
ama transfer günü ne yaparız daha hiç onları düşünemedim.
.
benim dr. transfer sonrası 3 gün içinde embriyo tutunuyo dedi.
ilk 3 gün yat wc için ve arada ufak ufak kalk sonrasında normal hayatına dön dedi..
ben buzluğa epey yemek attım eşim uardımcı oluyo sağolsun..
ablamın haberi var birtek oda başka şehirde..
bende kimse bilsin istemiyorum daha çok stres oluyo..
çarş.günü olursa transferin test günlerimizin arasında az b, vakit oluyo..
inş. ikimizin de şöyle 1000li değerler çıkar:)
Canim simdi aklima geldi. Banada 14 gun sonra test demislerdi. 12. gun hicran aradi. Yanlis hesaplamisiz hemen test yaptir dedi. Belki hatirlarsiniz. Anlatmistim. 1204 cikmisti degerim. Belki sanada 12. gun tel.gelir.![]()
valla cnm bugün gelişimlerini bildirmek için embryolog arayacak bizi. pgt ye gidip gitmeyeceğini bugün dr la konusacagız.
eğer giderse yarın gitmesi lazım bu durumda çarşamba transfer. gitmezse yarın. dondurma olayınıda konusmam lazım. offf kafam yine doldu :))
inşallah cnm bugünki haberler önemli.
evet bu stresi nasıl atarız ancak bebişleri kucagımıza alınca.
senin nasıl gidiyor. beslenmene dikkat et iyi bak kendine. öptm cnm.
tam olarak ne zaman belli olacak. birde neden 14 gün?
henüz yapılmadı bugün belli olacak cnm. şu anda bildiklerim embryo genetiği bizimki. yani önceden kan verip eşimle kromozomlarımıza bakılmadı. bazen anne babada bişey yoksa bile embryoda olabiliyomus. zaten kanda bişey cıkarsa embryodada cıkar.
test adam başı :) 275 tl. dondurulmaması aslında mantıklı değil. 8 hücreli günde 1 hücresini alıp teste gönderiyorlar. ve kalan hücreler bölünmeye devam ediyor. geri kalan embryo dondurulabilir.
nşallah bugün hepsini soracağım. kendine iyi bak cnm bu arada bal+tarcın+çörek otu bulabilirsen polende ekle hergün sabah akşam ye. bence kaliteyi çok etkiliyor sayıyıda.
Ben de 5 gun yatmistim sonra 6 saatlikyolculukla memlekete evime gelmistim. Ise gitmedim. Ama evde ufsk ufak dolastim. Sadece supurge falan yapmadim. Yada camasir yikamadim agir hiiiic kaldirmadim. Testi yaptirdigim gun ise baslamistim. Yani demem oki evde ufak ufak islenebilirsin. Sadece agir kaldirma uzanma fazla ayakta kalma yeter. Cok inaniyorum bu defa senin icin.gulemin pozitif haberini ruyamda gormustum. Aenin icinde ayni pozitif duygulari hissediyorum canim
benim dr. transfer sonrası 3 gün içinde embriyo tutunuyo dedi.
ilk 3 gün yat wc için ve arada ufak ufak kalk sonrasında normal hayatına dön dedi..
ben buzluğa epey yemek attım eşim uardımcı oluyo sağolsun..
ablamın haberi var birtek oda başka şehirde..
bende kimse bilsin istemiyorum daha çok stres oluyo..
çarş.günü olursa transferin test günlerimizin arasında az b, vakit oluyo..
inş. ikimizin de şöyle 1000li değerler çıkar:)
evet canım bizdede aynısı yapılcak bu ay sonu nisan başı başlıyorum aslında bu gün başlayacaktım da eşimin antalya semineri çıktı naparsın beni de götürecek azcık gezeyim sonra başlarım dedim ben de BU FER YÜZÜMÜZ GÜLSÜN BUBUŞUMMM BADEMMMM CANIM ARKADAŞLARIM SENİNİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM MERAKLA İNŞALLAH DONDURMA OLUR BAŞARI ŞANSI DÜŞMÜYOR DEĞİL Mİ BEN ONDAN ÇOK KORKUYORUM ZATEN ŞANSIM AÇIK BİRİ DEĞİLİM OLMAYAN ŞANSIMDA DÜŞERSE VAY HALİME....
dün aradılar. 8 ide 4 hücreliydi.
bugün aradıklarında 6 tanesi pgtye gidecek durumda yani 8 hücreli dediler.
gidiyor bakalım allahın izniyle inş. sağlıklı dönerde sonuclar. transfer yarın gerçekleşir.
allahım artık bizlerede kısmet etsin. yarın sonucun kaçta geleceği belli değilmiş. sonuc gelince beni transfer için çağıracaklarmış.
dün akuya da gittim son defa. bence yumurta sayı ve kalitesine etkisi oldu. zaten kanıtlanmış olumlu etkisi.
inş. cnm burdan bağıra bağıra sırayla yazarız sonuclarımızı..kendine iyi bak..
hadi hayırlısı canım..
sordunmu peki pgt ye gidenler donduruluyomuymuş.
6sıda gidecek diyosun..dondurulmuyosa hepsini harcamasalardı bebişlerin:)kardeş lazım dimi..
keşke benimde donmuşum kalsaydı fazladan
ya kardeş olurlardı yada diğer şansım..
evet cnm sordum sağlıklı gelen sonuca göre transfer fazlası kalanlar dondurulabiliyomuş.
geçenkinde benimde hiç yoktu. hayırlısı böyledir belki. inş. pozitif olsunda hepimizin..
Selam kızlar nasılsınız bakalım badecım ınsallah Rabbım sanada nasıp etsın oguzel kahkaları cokmu var daha test gunune gulemcım 10 gun var aramızda enes tam 40 haftalık dogdu senın kızında bırı ayı gectı sızdede varmı oyle kırklanmak yumurta toplamak falan bazen sacma gelıyo ama yaptık ıste napalım banada gezmek oldu ogunden berı dısarıya cıkmadım hıc sıkılıyorum aslında oglum daha kucuk havada soguk oyuzden cıkamıyorum esımde ıstanbula gıttı aman nedolmusum bende neyse zrda tedavıya baslamısın hadı bakalım hayırlısı olsun bubus senın gordugun tedavıyı hıc duymamıstım merak ettım ınterneten arastırıcam sonra lee esın gıttı galıba gelemıyosun tabı vaktın olmuyo cok zor valla Allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesın gunler su gıbı gecsınde bıran once kavusun kendınıze ıyı bakın
inş. hepsi iyi çıkar canım..yelizcim maaşallah kırkınız dolmuş. hayırlı uğurlu olsun. sanada değişiklik olmuştur.
valla bende başıma geldikçe öğreniyorum :))
kızlar şu saat itibari ile 6 embryodan 1 er hücre genetik lab da.
yarın öğleden sonra gelecekmiş sonuçlar. inş. sağlıklı çıkarda transfer gerçekleşir.
dualarınzı eksik etmeyin lütfen.. öptmm