cnm cok geçmiş olsun.sonrada hayırlı olsun aşılaman inşallah tutarda bayramımız devam eder.
benimde ilacım geçtiğimiz hafta sonu bitti. kasık ağrılarım başladı. yumurtlama günlerine giriyoruz.allahım artık güldür yüzümüzü yarabbim ne olur.
bizde az önce eşimin halasından geldik. kayınvalidemlerde oradaydı. gecen yaz eşimin kuzeni evlenmişti. hamileymiş. ondan öncede annemdeydim anneminde bir tanıdığı vardı benim yaslarımda ama insan sevgisi olmayan gıcık bişey. oda gecen yaz evlenmişti. oda hamileymiş.
üstüste iki haberi aldım gözlerim doldu kendi kendime dedim. rabbim beni deniyosun heralde ama ben yine sana sığınıyorum. ne olur artık içimiz yanmasın biran önce ver mucizemizi.
cnm sakın ilaç alma. meyve suyu iç bol bol. dinlen kalkma.ayyy pozitif olursa burdaki sevinci düşünemiyorum.inşallahhhhhhh
canm seninle periyotlarımız çok benziyor, ewet bu haftayı çok iyi değerlendirin. bende bu ay yumurtlama akıntısı 3-4 gün boyunca geldi aşilamadan sonra kesildi. doktor dün için ilişki olsun demişti :) ama ben nasıl hastayım nezle den çıktı artık boğaz kısımlarını da sardı. neyse eşime şu preseed ten çıkan enjektörü verdim sen buna koy yoksa başka türlü olmaz dedim :)))))))))))))) sakın haa dışarı taşırayım deme ziyan etme dedim.. traji komik halimize hala gülüyorum

sadece 1 gün yatabildim kızlar, ortağım birkaç gün sonra ewleniyor bütün işler bana kaldı mecburen ofise geliyorum ama yardımcımız sağ olsun bana iyi bakıo. ilaç almadım ilk iki gün ama dün akşamdan beri minoset ve okyanus suyu sprey kullanıyorum.