Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm cok geçmiş olsun.sonrada hayırlı olsun aşılaman inşallah tutarda bayramımız devam eder.
benimde ilacım geçtiğimiz hafta sonu bitti. kasık ağrılarım başladı. yumurtlama günlerine giriyoruz.allahım artık güldür yüzümüzü yarabbim ne olur.

bizde az önce eşimin halasından geldik. kayınvalidemlerde oradaydı. gecen yaz eşimin kuzeni evlenmişti. hamileymiş. ondan öncede annemdeydim anneminde bir tanıdığı vardı benim yaslarımda ama insan sevgisi olmayan gıcık bişey. oda gecen yaz evlenmişti. oda hamileymiş.
üstüste iki haberi aldım gözlerim doldu kendi kendime dedim. rabbim beni deniyosun heralde ama ben yine sana sığınıyorum. ne olur artık içimiz yanmasın biran önce ver mucizemizi.

cnm sakın ilaç alma. meyve suyu iç bol bol. dinlen kalkma.ayyy pozitif olursa burdaki sevinci düşünemiyorum.inşallahhhhhhh

canm seninle periyotlarımız çok benziyor, ewet bu haftayı çok iyi değerlendirin. bende bu ay yumurtlama akıntısı 3-4 gün boyunca geldi aşilamadan sonra kesildi. doktor dün için ilişki olsun demişti :) ama ben nasıl hastayım nezle den çıktı artık boğaz kısımlarını da sardı. neyse eşime şu preseed ten çıkan enjektörü verdim sen buna koy yoksa başka türlü olmaz dedim :)))))))))))))) sakın haa dışarı taşırayım deme ziyan etme dedim.. traji komik halimize hala gülüyorum :1::1:

sadece 1 gün yatabildim kızlar, ortağım birkaç gün sonra ewleniyor bütün işler bana kaldı mecburen ofise geliyorum ama yardımcımız sağ olsun bana iyi bakıo. ilaç almadım ilk iki gün ama dün akşamdan beri minoset ve okyanus suyu sprey kullanıyorum.

canm seninle periyotlarımız çok benziyor, ewet bu haftayı çok iyi değerlendirin. bende bu ay yumurtlama akıntısı 3-4 gün boyunca geldi aşilamadan sonra kesildi. doktor dün için ilişki olsun demişti :) ama ben nasıl hastayım nezle den çıktı artık boğaz kısımlarını da sardı. neyse eşime şu preseed ten çıkan enjektörü verdim sen buna koy yoksa başka türlü olmaz dedim :)))))))))))))) sakın haa dışarı taşırayım deme ziyan etme dedim.. traji komik halimize hala gülüyorum :1::1:

sadece 1 gün yatabildim kızlar, ortağım birkaç gün sonra ewleniyor bütün işler bana kaldı mecburen ofise geliyorum ama yardımcımız sağ olsun bana iyi bakıo. ilaç almadım ilk iki gün ama dün akşamdan beri minoset ve okyanus suyu sprey kullanıyorum.

Ay Landarch cnm cok gecmis olsun guzelim yaaa desene perisan oldun hava sanirim cokd egisken o yuzden hastalandin bir de tabi vucutlar yiprandi tedavi suresince cok normal bu halimiz benimde berbat sirtlarim tutuldu kas agrisi var doktora gidecegim nefes alisimi bile etkiliyor....
Kendine cok dikkat et ayrica pressedden cikan olay ile bir nevi asilama olayi yasamana cok guldum hehehe :))) suepr uygulama hadi hayirlisi bakalim...opuyorum cnm

cnm cok geçmiş olsun.sonrada hayırlı olsun aşılaman inşallah tutarda bayramımız devam eder.
benimde ilacım geçtiğimiz hafta sonu bitti. kasık ağrılarım başladı. yumurtlama günlerine giriyoruz.allahım artık güldür yüzümüzü yarabbim ne olur.

bizde az önce eşimin halasından geldik. kayınvalidemlerde oradaydı. gecen yaz eşimin kuzeni evlenmişti. hamileymiş. ondan öncede annemdeydim anneminde bir tanıdığı vardı benim yaslarımda ama insan sevgisi olmayan gıcık bişey. oda gecen yaz evlenmişti. oda hamileymiş.
üstüste iki haberi aldım gözlerim doldu kendi kendime dedim. rabbim beni deniyosun heralde ama ben yine sana sığınıyorum. ne olur artık içimiz yanmasın biran önce ver mucizemizi.

cnm sakın ilaç alma. meyve suyu iç bol bol. dinlen kalkma.ayyy pozitif olursa burdaki sevinci düşünemiyorum.inşallahhhhhhh

ne kadar kötü bi duygu gerçekten, benden ne kadar sonra evlenenlerin hepsi anne oldu .. bazı arkadaşlarım hiç arayıp sormazken hamile kalır kalmaz aramaya başladılar kendi yaşadığım sıkıntılar azmış gibi bide herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum, millete sahte sahte gülümsemek artık sıkmaya başladı...bazı insanlar çok vicdansız bu konularda

kızlar bişey sorucam benim sağ tüp tıkalı ,dr. solda yumurtlaman olduğu zaman aşılamanı yapıcaz dedi tabi ilaca başlıycam ama sağdan gelişirse o ay bırakıcam ,diğer ay yarım kalan ilaçlar kullanılıyormu :18::18::18::18:

Sakın gülme trajikomik değilsiniz hiçde:49:.Başlıkdaki gibi birgün mutlaka hayırlısı ile anne olun inş:).Gönlümüz sizlerle

günaydın hayırlı cumalar kızlar.

landarch cnm cok iyi bak kendine. biranönce iyileş sonra hamileliğe başlarken güçsüz kalma. ben nedense cok inanıyorum pozitif olacağına.
bizimde çalışmalar dün başladı. allahım inş bu sefer kısmet eder. bende önümüzdeki ayda ilacı kullanıp olmazsa dr a gidip aşılamayla tekrar başlayacağım.tüpe kadar yolu var. artık dayanacak sabrım gücüm kalmadı. cnm ne kadar verdin aşılama için.

dew haklısın cnm mecburuz etrafta sürekli bizi üzecek şeyler oluyor onlarında mutluluğu kıskanmak değil ama bana çok dokunuyor nedense.

gulem cnm gecen nette yazısırken sorun oldu bağlantım kesildi kusura bakma yarım kaldı. iyi tatiller tatlım dönünce görüşürüz.

günaydın hayırlı cumalar kızlar.

landarch cnm cok iyi bak kendine. biranönce iyileş sonra hamileliğe başlarken güçsüz kalma. ben nedense cok inanıyorum pozitif olacağına.
bizimde çalışmalar dün başladı. allahım inş bu sefer kısmet eder. bende önümüzdeki ayda ilacı kullanıp olmazsa dr a gidip aşılamayla tekrar başlayacağım.tüpe kadar yolu var. artık dayanacak sabrım gücüm kalmadı. cnm ne kadar verdin aşılama için.

dew haklısın cnm mecburuz etrafta sürekli bizi üzecek şeyler oluyor onlarında mutluluğu kıskanmak değil ama bana çok dokunuyor nedense.

gulem cnm gecen nette yazısırken sorun oldu bağlantım kesildi kusura bakma yarım kaldı. iyi tatiller tatlım dönünce görüşürüz.

canım inşallah bu sefer olucak , başka şeylere gerek kalmayacak.

bende senin gibi düşünüyorum bu ayda olmaz ise ay daha ilaç içip oda olmaz ise aşılama yapıcam o da olmaz ise artık yılbaşından sonra tüp düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz

kızlar bişey sorucam benim sağ tüp tıkalı ,dr. solda yumurtlaman olduğu zaman aşılamanı yapıcaz dedi tabi ilaca başlıycam ama sağdan gelişirse o ay bırakıcam ,diğer ay yarım kalan ilaçlar kullanılıyormu :18::18::18::18:

pek ilgilenen yok galiba:43::43::43:

bende senin gibi düşünüyorum bu ayda olmaz ise ay daha ilaç içip oda olmaz ise aşılama yapıcam o da olmaz ise artık yılbaşından sonra tüp düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz

ben de haziranda tup bebek yaptirmayi dusunuyorum, doktorumla konusmustuk; bu ay normal deneyin dedi. ama esimde bir huysuzluk, cocuktan beter oldu. olur olmaz herseyden beni uzmeye basladi, p.tesiden beri konusmuyoruz. ara ara cocukluklar yapardi, alttan alırdim, kizginligi gecince gider konusurdum, kus kalamazdim onunla. bu kez cok uzuldum, hic orali olmadim. bu ay beraber olamadigimiz gibi gelecek ayki ilk tup denememizi de tehlikeye atmis olabilirim. cunku katir gibi inatcidir, ben konusmazsam o hic konusmaz. bir baskasi anlatsa kocan senden cocuk istemiyor, bahane yaratiyor derdim, ama oyle olmadigini da biliyorum. kafam cok karisti, icim sikildi, iyice umutsuzluga dustum. kainat cocugum olmasin diye cephe almis bana :)

pek ilgilenen yok galiba:43::43::43:

kullanilir tabi ki, doktorun da seni yonlendirecektir.
eczasi bir aile dostumuz var, son kullanma tarihi gectikten sonra eczanedeki ilaclari eve getirir, ese dosta dagitir. sonucta son kullanim tarihinde o ilac bozulmuyor ki, o tarihten 6 ay-1 sene sonra bozuluyor diyor. sen neden dert ettin ki bu kadar ? ilacin formu mu tek kullanimliga uygun ?

kullanilir tabi ki, doktorun da seni yonlendirecektir.
eczasi bir aile dostumuz var, son kullanma tarihi gectikten sonra eczanedeki ilaclari eve getirir, ese dosta dagitir. sonucta son kullanim tarihinde o ilac bozulmuyor ki, o tarihten 6 ay-1 sene sonra bozuluyor diyor. sen neden dert ettin ki bu kadar ? ilacin formu mu tek kullanimliga uygun ?

cevabın için teşekkürler cnm .benim en büyük derdim dr.um adam kendi içinde yaşıyo resmen .ben daha ilaç felan almış değilim ilaçların şekli şemalini de bilmiyorum.ben soldan yumurtlayana kadar her ay bu ilacı kullanıcakmışım e tabi biraz pahalı ilaçlar 4_5 ay yumurtlamam soldan olmazsa her ay almam pek mümkün değil.dr.a sorduğum herşeye zamanı gelsin konuşuruz diye cevap aldığım için burda öğreniyorum bazı şeyleri .

inş. cnm zamanı gelmiş olsun artık yalvarırım rabbim. şu son aldığım iki hamilelik haberi beni çok etkiledi. maddi manevi sonuna kadar savasıcam kaderime razı olup oturmak istemiyorum.
çünkü hiçbişey yapmazsamda vicdanım rahat olmuyor. emeksiz yemek olmaz derler buda ona benzedi.
cnm umarım tüpe gerek kalmaz hiçbirimizde. sırayla haberlerimizi alalım.

bubuş senide yazalım bu listeye sende başlamışsın çalışmalara olmazmı?:52:

yok cnm yaa henüz yazmak istemiyorum.ben landarchı aşılama olduğu için yazdım. benim hala umudum yok doğal yoldan :(((
rabbim kısmet etmedi heralde o duyguyu.:5:

cevabın için teşekkürler cnm .benim en büyük derdim dr.um adam kendi içinde yaşıyo resmen .ben daha ilaç felan almış değilim ilaçların şekli şemalini de bilmiyorum.ben soldan yumurtlayana kadar her ay bu ilacı kullanıcakmışım e tabi biraz pahalı ilaçlar 4_5 ay yumurtlamam soldan olmazsa her ay almam pek mümkün değil.dr.a sorduğum herşeye zamanı gelsin konuşuruz diye cevap aldığım için burda öğreniyorum bazı şeyleri .

yasini, esinin durumunu bilmiyorum tabi ki. bazi doktorlar tek tuple hamile kalma olasiligi, normale gore dusuk oldugu icin tuplerin acilmasi icin operasyon oneriyor. Saglikli bir kadin her ay bir yumurta uretiyor, ve bu sag yumurtaliktan mi sol yumurtaliktan mi gelisecek belirsiz. Arka arkaya hep sag taraftan da yumurtan gelisebilir, bir ay sag, bir ay soldan da olabilir ve hatta ayni anda her iki yumurtaliginda da yumurta gelisebilir. yumurta destekleyici ilaclarla normalde 1 adet uretilen yumurtanin sayisi cogaltiliyor, 2-3 tane hatta tup bebek tedavilerinde daha da fazla uretilmeye calisiliyor. Cok yumurta uretilmesi yumurta rezervi az olan kadinlarda iyi degil; sonucta az yumurta, erken menopoz tehdididir ve her ay 1 tane atilmasi gereken yumurtadan ilaclarla ayda 5-6 tane atinca yumurta rezervin dusuyor.
zannediyorum ki yasin genc, bu nedenle doktor cok ustune dusmemis; tavsiyem aciliyet durumuna gore birkac ay doktorunun takibinde ol; doktorunu izle, sana guven vermiyorsa baska hekimlere de gorun.
hamilelik zor birsey, kimisi evlenip dakikasinda hamile kaliyor, kimisi sorun yok dendigi halde senelerce cocuk yapamiyor.
acil sifalar ve saglikli bir hamilelik dilerim

sizin yazdıklarınızı okuyunca bende bi düşündüm de genelde hep sağdan yumurtluyorum. yaani aşilamalarımda hep ole oldu bu ay da sağdan. tüp bebek tedavisinde de sağda daha fazla yumurta vardı. tek tüpün tıkalı ise neden onu açmıyorlar ki?

canım benimm. kan tahlilinden önce belirtim vardır. transferden sonra 7. 8 gün göğüslerim sızlamaya başladı ve vücut ısımın ara ara yükseldiğini hissettim bariz bir şekilde özellikle göğüslerimle kasık bölgemdeki ara çok sıcaktı. son iki günde çok halsizleşmeye başladım..

Topicimizin ilk hamilesi, kıymetlimiz sesin hiç çıkmıoyor. Nerelerdesin ewindeki bayram havasından bahsetsene biraz, eşin ne durumda, seni şımartıyor mu? Aslında senin tedaviye başlama süecin yaşadıklarını hiç bize anlatmadın. Artık vakti geldi, herşeyi en baştan dinlemek istiyorum nasıl bir protokol izlendi, kaç yumurta oluştu, embriyoların durumları nasıldı, dondrulmuşun kaldı mı? Bunların hiçbirini bilmiyourz, sana sormadık tedavi sürecinde zaten insan geriliyor ama şimdi artık hepsi geride kaldı.. herşeyi tüm detayları ile bilmek istiyorumm ;)))

Buarada aren seni çok merak ediyourum. Lütfen bizi haberdar et!

Back
X