canm nerelerdesin kaç gündür, gözümden kaçmadı sanmacanm haftaya salı günü belli olur heralde. normalde adetime çoook var ama aşilamadan 15 gün sonra test yaptırın dedi doktor. aşilama olmasaydım adetime daha iki hafta var ama şuan 1 hafta var.
kızlar sonucu tahmin etmek için şöle geriye bakmak yeterli :) yaani o kadar başarısız aşilamadan sonra pozitif beklemek belki hayal ama nedense ben ilk günden itibaren olmuş gibi hisediyorum. çoğu zaman unutuyorum aşilama olduğunu ama hatırlayınca sanki bebeğim benimleymiş gibi gelio. bunun sebebini galiba biliyorum ve sizinle paylaşmak istiyorum. bu zamana kadar şilamalarda da hatta tüp bebekte de şu olayı bir türlü idrak edemedim. döllenme olayı tutunma olayını hayal edersiniz ama hep bir sorun vardır, sanki bende olmayacakmış gibi. bu eyleme bir türlü inanıp idrak edemedim. aşilamaları hep bir prosedür gibi gördüm. kendiliğinden olmasını da mucize.. tüp bebeğe başlarken ise, raporumu alayım devlet desteğinden yararlanayım nasıl olsa tutmazsa ikinci şansım da olacak gibi gibi bürsürü düşünceler. Degişen ne oldu diyeceksiniz.. beynim artık bedenimin doğurgan olduğuna inandı :) biraz uzun sürdü ama sonunda oldu, artık döllenme olayı her ay gercekleşebilecek doğal bir süreç benm için, mucize değil. belki şuan hamileyim, belki değilim.. belki 1 ay sonra hamile kalıcam belki bir yıl ama şuan bedenim buna hazır, böyle hisediyorum..
kafayı yemedim korkmayın, bir süredir kafamın içinde hisettiğim olumlu gelişmeler bunlar. bunların sayesinde panik halimden kurtuldum birazcık
canım dediğin doğru,biz bu süreci anca kanıksayabildik..içimize sinmeyen doktorlar ve naptığımızı bilemez halde geçirdik süreci..heralde biz yanlış baharda başlamışız bu işe

şimdi hazırsın anneliğe,inşallah bebeğin seninledir canım..inşallahhh..