kızlar merhaba
hepiniz iyisinizdir umarım ama ben iyi değilim , iyi olamlıyım biliyorum , ben kötü birisi değilim başkalarının mutluluğunu duyunca kötü olmamalıyım , bazen hiç açıtmıyor canımı ama bazen gerçekten çok canımı acıtıyor ama böyle olmasını istemiyorum , hiç bir şeyin beni üzmesini istemiyorm.
gün geçmiyorki hamiş haberi almayayım , offf ne bileyim birden duyunca etikiledi.
Muhasebide çalışan birisi var oda hamileymiş , evet mutlu oldum hatta banane kim hamile kalırsa kalsın ama kötü oldum işte.
2 gün öncede teyzemin gelininin hamile olduğunu duydum , diğer teyzemin gelinide doğum yaptı ve hepside benden sonra evlendine kadar güzel değilmi
yani etrafında 4 adet hamiş var ne mutlu bana
böyle düşünmek kötülükse ben kötüyüm umrumda değil
kızlar kusura bakmayın bu duygularımı başka kimseye söyleyemezdim![]()
kimse başına gelmeden anlamaz cnm ..bende geçen alışverişte bi kadın gördüm 7_8aylık vardı karnı...transparan bir tişört giymiş (resmen çatlaakları bile görünüyodu)kadın oturmuş kocası tişört getirip gösteriyo oda bi havayla'öfff saçmalama hamileyim farkındaysan hamile kıyafetleri getir'diye kapris yapıyodu ..birden kendime geldiğimde eşim beni çekiştiriyodu hadi çıkalım burdan diye.. Allahım sana yalvarıyorum burdaki isteyen herkesinde benmimde bu hevesi içimizde bırakma ..hayırlı evlatlar nasip et ..başkalarına imrendirme artık yarabbbim..........