canlar şöyle bir okumya çalıştım geçmişi ama sayfalar geçmiş çok özlemişim sizi. yazamıyorum diye sakın sizi düşünmediğimi sanmayın ama ben çok ama çok zor günler geçirdim. şimdi allaha şükür daha iyiyim. bu velet daha karnımda iki aylıkken canıma okudu. ama razıyım yeter ki ona birşey olmasın. çok korkuyorum dr lar şu ilk üç aylık dönemi çok önemsiyorlar bir ayım kaldı allahın izniyle onu da atalatayım inş. risk o zaman ciddi anlamda azalıyor.
dewcim öncelikle şu fsh lütfen bu kadar takılma o çok değişken bir hormon benim ilk denememde fsh 15, ikinci deneneme de 9,8 di. ve fshı düşürmek elinde. lütfen buaya tedavye gelmeden ne yap et soğan suyu iç. içemiyorsan orada bulabilirsen civanperçemi iç. günde bir baardak adaçayı iç ama mutlka yap bu dedikleri mi bak gör tr ye geldiğinde fshın düşük çıkıcak ve yumurta sayın artıcak.
Bak landarch canı yazdıkları çok mantıklı fsh ve yumurtalar ile ilgili gözünün önünde örnek ben varım. gulem sen de tedaviye başlayacaksın sende bu dediklerimi yapabilirsin.
gulemcim ben yazmıştım ama seyrek girdiğim için görmemiş olabilirsin kese tek, kalp atışları duyuldu. kızlar sürekli alayan bir tip oldum görseniz reklamlarda bile ağlıyorum.
hepinizi çok özledim. topiğimizin uğurunu gördünüzmü helsa geldi arkadan sırayla sizler geliceksiniz görüceksiniz. kızlar birde çok uzun biliyorum ama meryem suresini okuyun lütfen.
hilyede hamileymiş nasıl sevindim anlatamam ama ses çıkmadı demi gelişmeleri bilmiyoruz.
hepinizi öpüyorum. sevgiler.............
canım benim iyi olmana sevindim..evet kalp atışıyla keseyi kaçırmışım ben.çok şükür canım.sağlam geldi bebeğin,maşallahhh ona:) demek sulugöz oldun

arada bize iyi olduğunu bildir canım..merak ediyoruz..ve bizlerden duanı eksik etme.çook öpüyorum..