Evet uzun zaman oldu tam 1 yıl.geçen yıl aşılama yapıp tutmadiktan sonra tamamen kestim attım.finaller staj derken giremedim,bugünde girdim tlfdan olduğu için msjı yazamadım.
neyse ben hala aynıyım.sizde maşallah darısı hepimize güzel ilerlemeler olmuş,Allah tamamına erdirir inşallah.benimde okul bitti yine çırpınmaya başladım...ne yapacağımıda bilemiyorum...
canm tekrar aramıza hoşgeldin, okulun bitmesi çok güzel bir şey. artık zihninde bebek fikri artık daha kolay bir hal alacaktır, inşallah en kısa zamanda mucizene kavuşursun. ne yapacağını bilememen çok normal, istersen sana bir fikir verebilirm.. okulun bittiği için kafan da rahatlamıştır kendine birkaç ay tanı, bu süre zarfında boö bol gez, eğlen, iyi vakit gecir bu sürede belki bebek kapını çalar. Doktor ve hastane seçiminde eger kafanda belirli bir yer yoksa nacizane tavsiyem üniversite hastanesini tercih etmen. şuanda kesin diyorsundur ki oralar keşmekeş, birsürü hasta var ben orda kaynar giderim.. hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama civar ilden de olabilir, daha sakin ve tercih edilen bir prof. bulabilirsin. aklında bulunsun..