Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağolun kızlar...ocak annesi falan deyince bi tuhaf oldum:) durun bakalım hayırlısı...

merkezden sevmediğim doktor ardı:) ilaçları bıraktım deyince fena kızdı:) kan sulandırıcı iğne verdi..progesteron değerini çok önemsemedi sanki..perşembe günü bi daha baktır haberleşelim dedi..ayyy yüreğimin bi yanı küpür küpür:)

seviyorum sizi..valla ben hepinizden umutluyum canlarım...en kısa zamanda ilk adımınıızda gelecek sizin mucizenizde...duasız geçirmedim günümü,dün o kadar vazgeçtimki herşeyi geçirdim aklımdan...ama iyikide sallamamışım..

Hasan bey mi aradı:))kızar tabi adam.bana kan sulndırıcıda vermedi dün sordum hatta.o senlik bişey deil dedi.PİRAYEE sana verdimi kan sulandırıcı.benim dr mu çok rahat acaba.perşembe bidaha mı kan tahlili yaptıracaksın?hadi hayırlısı çok konuşuyoduk önceden senle bak aynı zamanlarda pozitif haber aldık.inşallah sağlıkla devam eder canım...:nazar::nazar::nazar:

Hasan bey mi aradı:))kızar tabi adam.bana kan sulndırıcıda vermedi dün sordum hatta.o senlik bişey deil dedi.PİRAYEE sana verdimi kan sulandırıcı.benim dr mu çok rahat acaba.perşembe bidaha mı kan tahlili yaptıracaksın?hadi hayırlısı çok konuşuyoduk önceden senle bak aynı zamanlarda pozitif haber aldık.inşallah sağlıkla devam eder canım...:nazar::nazar::nazar:

Canım ben corasprin kullanıyorum, geçen haftaya kadar da clexane iğne kullanmıştım.Sen kendini kıyaslama bizlerle, eminim doktorun sana uygun olan gerekli olan ilaçları vermiştir.
Güleeeeeeem iyi yapmış doktorun, şööle iiice paylasaydı seni :) :) kızar tabi, sen tut kafana göre bırak ilaçları, aklıma geldikçe ben bile burdan deliriyorum yani. Hayyy akıllı bıdık seni, kafana göre bidaha ilaç bırakma sakın. Ayyyy çok heycanlı, Kız aynı anda alcak bebeklerimizi kucağımıza İnşallah, Allahın izniyle :) :) Korkularımız yok mu var tabi, ben hala daha acayip tırsıyorum miniğime bişi olacak diye. kasıklarım hala ağrıyo benim. Ama Allah büyük, bebeğimi koruyacaktır. Allah hepimizin bebeklerini korusun.

Canım ben corasprin kullanıyorum, geçen haftaya kadar da clexane iğne kullanmıştım.Sen kendini kıyaslama bizlerle, eminim doktorun sana uygun olan gerekli olan ilaçları vermiştir.
Güleeeeeeem iyi yapmış doktorun, şööle iiice paylasaydı seni :) :) kızar tabi, sen tut kafana göre bırak ilaçları, aklıma geldikçe ben bile burdan deliriyorum yani. Hayyy akıllı bıdık seni, kafana göre bidaha ilaç bırakma sakın. Ayyyy çok heycanlı, Kız aynı anda alcak bebeklerimizi kucağımıza İnşallah, Allahın izniyle :) :) Korkularımız yok mu var tabi, ben hala daha acayip tırsıyorum miniğime bişi olacak diye. kasıklarım hala ağrıyo benim. Ama Allah büyük, bebeğimi koruyacaktır. Allah hepimizin bebeklerini korusun.

Kızlar be acayip duygusala bağladım yaaa...

ne bileyim yüzümden anladı mı acaba kan pıhtılaşması olmadığını:))ben de çok tırsıyorum.keseyi gördüm şimdi sıra kalp atışında.benim son adet tarihim 18 mayıs.şimdi ben 4 haftalikmı 5 haftalıkmı oluyorum.dr 4 haftanın sonundasın dedi.ama int hesaplayıcıları 5 haftalık çıkarıyor.sanırım adet tarihine göre olmuyo hesap

evet hasan bey aradı:) canım sen işin başında tutturdun,ben gibi 2bi sürü deneme,kanamalı gebelik hikayen yok Allah korusun..gayet normal bi hatunsun.boşver zaten çok yakıyomuş:) yandı göbeğim:))
doktorun sesi bozuldu gitti valla ben ilaçları bırakmıştım deyince:)
şimdi jel tortuları kırmızı gibi kahve-bordo gibi geliyo..

kızlar ben şimdi perşembeyi bekliyorum ya benim için bu işin en can alıcı yeri kalp atımı..inşallah görürüm o günleri..

tebrikler gulem.bende çok sevindim.inşallah her şey yolunda gider.antalya tüp temi tedavi oluyorsun?

evet hasan bey aradı:) canım sen işin başında tutturdun,ben gibi 2bi sürü deneme,kanamalı gebelik hikayen yok Allah korusun..gayet normal bi hatunsun.boşver zaten çok yakıyomuş:) yandı göbeğim:))
doktorun sesi bozuldu gitti valla ben ilaçları bırakmıştım deyince:)
şimdi jel tortuları kırmızı gibi kahve-bordo gibi geliyo..

kızlar ben şimdi perşembeyi bekliyorum ya benim için bu işin en can alıcı yeri kalp atımı..inşallah görürüm o günleri..

jel bendende renkli geliyor.aman dikkat et kendine.ilk kont ne zaman.ise gitmiceksin dimi.

güleeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm ayyy şoookk oldum dun kanamam başladı yazmıştın ayyy şükürler olsun rabbimee :))))) darısı bekleyen arkadaşlara
hastaneden kontrolden geldim kuzeyi uyuttum dedim bi bakayım naapıyor kızlar ayy geçmişi okuyunca nasıl sewindim anlatamam tüm yorgunluğum gitti vallaa :)) çok mutluyum çooook allah kucağına almayı da nasip eder arkadaşım

kızlar yaaa bende çok mutlu oldum:)
ama progesteron değerim 7 çıktı..normalde bu değer 20-25 in üzerinde olur ben pek beğenmedim dedi..kendi doktorumda aramadı daha..önceki gebelğime baktım değerlerime..ilk 69 beta hcg de progesteronum 1 çıkmış.o gün pruloton depot yapılmıştı değerim 424 olduğunda progesteronum 7 çıkmış...yani öyle 20 lere falan fırlatmamış değeri..fitili 3 kez kullanmadım..pişmanım ama yapacak bişey yok...perşembeyi nasıl getircem bilmiyorum..
hiç tam sevinemedik,inşallah sağlam devam eder bu sefer.........

gulemm ayy çokk mutlu oldummm kanama var diyince nasıl üzülmüştüm..meger miniğin ben burdayım diye haber vermek istemiş...
inşşallah sağlıklı uzuuuuuun ömürlü bi evlat olsunnn....rabbim nasip edince atak matak hikaye ayy çok mutluyummm
benimde perşembe opum var...sadece 2 folikülüm var şansım az ama rabbim ol demişsee olacak biliyorummm

tebrikler gulem.bende çok sevindim.inşallah her şey yolunda gider.antalya tüp temi tedavi oluyorsun?

teşekkürler:) valla inanmak zor oldu benim için,ben zor bi vakaydım..kemal beyle başladı maceramız 4 yılın sonunda ona ve merkeze inancım hiç kalmamıştı artık ama beni utandırdılar..ordamı tedavi oluyosun?

jel bendende renkli geliyor.aman dikkat et kendine.ilk kont ne zaman.ise gitmiceksin dimi.

canım kontrol falan diyen olmadı..perşembe günü sonuca göre bişey diyecekler sanırım..dua edin bana..rapor aldım sezonu kapattım:)

güleeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm ayyy şoookk oldum dun kanamam başladı yazmıştın ayyy şükürler olsun rabbimee :))))) darısı bekleyen arkadaşlara
hastaneden kontrolden geldim kuzeyi uyuttum dedim bi bakayım naapıyor kızlar ayy geçmişi okuyunca nasıl sewindim anlatamam tüm yorgunluğum gitti vallaa :)) çok mutluyum çooook allah kucağına almayı da nasip eder arkadaşım

canımmmmmmmmm senin yakışıklı oğlun gibi verecekmi Allah acaba:) bende şoktayım daha..uyuştum..ama bi progesteron değeri çıkardılar başıma düşüne düşüne hal olduk eşimle...bi tam sevinemedik..değer gerçekten çok düşük..öncekinde de böyleymiş ama merkezdeki doktor önemsemedi ve kanamam falanda yok(dilimi ısırıyorum:)) dua et olurmu:)

gulemm ayy çokk mutlu oldummm kanama var diyince nasıl üzülmüştüm..meger miniğin ben burdayım diye haber vermek istemiş...
inşşallah sağlıklı uzuuuuuun ömürlü bi evlat olsunnn....rabbim nasip edince atak matak hikaye ayy çok mutluyummm
benimde perşembe opum var...sadece 2 folikülüm var şansım az ama rabbim ol demişsee olacak biliyorummm

canımmmmm fmf kardeşim:))))))))))
sana ayrıca süpriz vermek için test sonucumu bekledim:)
hep dedik ya ikiymiş,üçmüş vss...önemli değilmiş..benimde 2 embriyom vardı donmuş,birinin hücreleri çok düzenli görünmüyodu doktorda söylemişti...ama nasip oldu,ama hala temkinliyim çünkü bi kayıptan sonra acaba aynı şey olurmu diye düşünmden edemiyo insan..ama gereğini yapıyoruz,iğnesi fitili...gerisi hep dediğimiz gibi Allahtan....ben bu hastalık yüzünden herkesten bi adım geride gibi hissettim kendimi biliyosun..ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar değilmiş...sana burdan dualar edicem..sağ salim güzelllce toplanır,canlanır, sonra seninle hayat bulurlar inşallahhhhhh....herşey yolunda gitsin inşallahhhhh...

sağolun kızlar...ocak annesi falan deyince bi tuhaf oldum:) durun bakalım hayırlısı...

merkezden sevmediğim doktor ardı:) ilaçları bıraktım deyince fena kızdı:) kan sulandırıcı iğne verdi..progesteron değerini çok önemsemedi sanki..perşembe günü bi daha baktır haberleşelim dedi..ayyy yüreğimin bi yanı küpür küpür:)

seviyorum sizi..valla ben hepinizden umutluyum canlarım...en kısa zamanda ilk adımınıızda gelecek sizin mucizenizde...duasız geçirmedim günümü,dün o kadar vazgeçtimki herşeyi geçirdim aklımdan...ama iyikide sallamamışım..

gulemm yemın ederım daha bugun aksam tekrar aklıma geldın negatıf dıyodunya ıcım tekrar cız etmıstı ama sen negatıfmıssın bebıslerın degıl:) canım okadar sevındımkı ınan kendım kadar kızlar fazla gıremedım buaralar hala oldum kızımız cok ugrastırdı bızı pek aglak cıktı:) ama bı gırdım sok oldum kızmayın bana cok gıremedıgım ıcın sızı asla bırakmam ay hala soktayım buarada pırayecım benı unutmadıgın ıcın tesekur ederım sızlerı cok sevıyorum canlarım optum hepınızı ıyı geceler

:40:
teşekkürler:) valla inanmak zor oldu benim için,ben zor bi vakaydım..kemal beyle başladı maceramız 4 yılın sonunda ona ve merkeze inancım hiç kalmamıştı artık ama beni utandırdılar..ordamı tedavi oluyosun?

canım,ben kasım sonu gittim kemal beye,hsg istedi.çektir 2 ay bekle .sora aşılama yapalım dedi.aşılamayı yeni yaptırdım nisanda ama başka bi yerde,şimdi tüpbebek tedavisini dşnyorum ama merkez araştırıyorum.

hasan bey bi arkadaşın dr uymuş.hamilelik elde ettikten sonra bayramda balıkesire gitmişler,orda rahatsızlanmış,gecenn 10 unda aramış dr u.o balıkesirden bi başka dr u aramış,ona yönlendirmiş.arkadaş çok etkilenmiş,övgüyle bahsediyor.:16:

merhaba bir ara burda yazışmıştık,çok fazla takip edemiyorum olayları ama çok sevindimmmm görünce...
Rabbim sağlık, sıhhatle de kucağına almayı naip etsin inşallah...

gulem inatci gulem, olumsuz gulem. sana cok kızdım coooook, hep dedik sana bu sefer olacak diye. biz bu kadar uzagindayken istedik, bir sen inanmadin be kuzum. gerci ne desen haklisin, insan kaptirmak istemiyor kendini olumsuz olursa diye. bak ne guzel, cocugun da senin gibi inatci cikti, anasina inat ben buradayım dedi.
hergun yumurtani ye, sutunu ic. yesil salatani ye, anneni geri cagir. su yaz tatilinde ya da git annenin yanina o sana baksin bir guzel. kocanla yine ayri kalirsin belki ama olsun, su 3 ay dikkat et kendine.
ben sana cok inanmistim bu kez gulem. o guzel bebegini al kucagina, tum kalbimle istiyorum.

Canım arkadaşım bak yok olmamışlar onlar seninle kalmak istiyorlar allahın izniyle birşey olmayacak inşallah ve seninle birlikte çok uzun bir ömür geçirecekler kendine dikkatet

gulemm yemın ederım daha bugun aksam tekrar aklıma geldın negatıf dıyodunya ıcım tekrar cız etmıstı ama sen negatıfmıssın bebıslerın degıl:) canım okadar sevındımkı ınan kendım kadar kızlar fazla gıremedım buaralar hala oldum kızımız cok ugrastırdı bızı pek aglak cıktı:) ama bı gırdım sok oldum kızmayın bana cok gıremedıgım ıcın sızı asla bırakmam ay hala soktayım buarada pırayecım benı unutmadıgın ıcın tesekur ederım sızlerı cok sevıyorum canlarım optum hepınızı ıyı geceler

canım evet ben çok negatiftim,inanmadım,isyan etme raddine geldim ama Allahım bana bütün düşüncelerimi yutturdu :) sabah hala inananmaz haldeydim..yarın bi daha tahlil yapılacak endişe ediyorum yine ama her dakikam şükrederek geçiyo..nazlı kızınızı sağlıkla büyütün canım,darısı başımıza:)

canım,ben kasım sonu gittim kemal beye,hsg istedi.çektir 2 ay bekle .sora aşılama yapalım dedi.aşılamayı yeni yaptırdım nisanda ama başka bi yerde,şimdi tüpbebek tedavisini dşnyorum ama merkez araştırıyorum.

hasan bey bi arkadaşın dr uymuş.hamilelik elde ettikten sonra bayramda balıkesire gitmişler,orda rahatsızlanmış,gecenn 10 unda aramış dr u.o balıkesirden bi başka dr u aramış,ona yönlendirmiş.arkadaş çok etkilenmiş,övgüyle bahsediyor.:16:[/QUOTE]

ben 4 sene önce kemal beyle başladım bu hikayeye..arada fakültede laparoskopim var..kemal bey hep olumlu bi tablo çizdi ama fakültede bi sürü sorunumun olduğu ortaya çıktı..eşim kemal beye çok güvendi ve tekrar orda devam ettik.tüp bebek denemelirim antalya tüp bebekte oldu..hasan bey yaptı ilkinde takiplerimi..hepsine denk geliyosun yani..ve murat bey ve kemal beyle görüştükten sonra hasan bey ketum,özet konuşan tebessüm etmekten çekinen bi tip olarak görünüyo:) yoksa doktorluğuna edecek bi lafım yok..

merhaba bir ara burda yazışmıştık,çok fazla takip edemiyorum olayları ama çok sevindimmmm görünce...
Rabbim sağlık, sıhhatle de kucağına almayı naip etsin inşallah...

canım hoşgeldin...çok sağol..hiç beklemiyodum gerçekten...şaşırttı..inşallah iyi gider..darısı bütün arkadaşlarımın,isteyyen herkesin başına..hep duacıyım...

Canım gulemcım tabı sende haklısın hep negatıf olunca ınanamıyosun ama bugun melegınle uyandın bu guzl duyguyu dusun yarın ınsallah sonucların guzel cıkar ve sevıncını tam yasarsın dualarımdasın canım

gulem inatci gulem, olumsuz gulem. sana cok kızdım coooook, hep dedik sana bu sefer olacak diye. biz bu kadar uzagindayken istedik, bir sen inanmadin be kuzum. gerci ne desen haklisin, insan kaptirmak istemiyor kendini olumsuz olursa diye. bak ne guzel, cocugun da senin gibi inatci cikti, anasina inat ben buradayım dedi.
hergun yumurtani ye, sutunu ic. yesil salatani ye, anneni geri cagir. su yaz tatilinde ya da git annenin yanina o sana baksin bir guzel. kocanla yine ayri kalirsin belki ama olsun, su 3 ay dikkat et kendine.
ben sana cok inanmistim bu kez gulem. o guzel bebegini al kucagina, tum kalbimle istiyorum.

canım annem yatırmaya çalıştı ama yatmamıştım..ama fmf atağı yaşayınca yattım..şimdi ben dedim yatmadın,ilk defa atağın işe yaradı diyo:) nerdeyse ohhh iyiki tutuldun diyecekler:) hiç inanmamıştım canım..artık kimseyle inatlaşmayacağım:) eşim yatırdı öylleee yatıyorum..bende sizin güzel haberinizi almayı çooook istiyorum inan..ve gerçekten hepinizden çok görünüyodu sorunum,sizin hiç zorlanmayacağınız düşünüyorum ben...habire dua ediyorum zaten:)

Canım arkadaşım bak yok olmamışlar onlar seninle kalmak istiyorlar allahın izniyle birşey olmayacak inşallah ve seninle birlikte çok uzun bir ömür geçirecekler kendine dikkatet

valla olmamışlar canım:) inşallah herşey yolunda gider...sağol canım..aminnnnnn:)

Canım gulemcım tabı sende haklısın hep negatıf olunca ınanamıyosun ama bugun melegınle uyandın bu guzl duyguyu dusun yarın ınsallah sonucların guzel cıkar ve sevıncını tam yasarsın dualarımdasın canım

evet canım..öyle umutsuzdum ki...öncekilerde bile acabalarım vardı,ama bu sefer artık deneyeyimde bitsin şu merkezle işim diye düşündüm..ilşki yasağı yoktu ama hiç bişeye dikkat etmedim o kadar yani :17: inşallah yolunda gider herşey..değerim artmasına rağmen kalp atımını alamamıştık öncesinde..o güne kadar nefesimi tutup bekleyeceğim..

Back
X