evet canım:) biliyorum:) umut arkadaşın umudunu yitiriyo genelde ama yenilen pehlivan misali yenildikçe kamçılanıyo:)
bu nasıl bi istek Allahımmmmmmmm..........
kendimi hayal bile edemiyorum hamilelik vs...herkese yakıştı bende olmadı sanki:)
bu gün toplantıda 7 kadındık..hepsi anneydi..biri ikinciye hamile..şööyle bi baktım..hepsinin yaşadığı banamı layık görülmemişti? onların eti,teni,yumurtası,rahmi,kanı capcanlıda ben kupkuruydum sanki...sonra bi anda kendime geldim..onca sağlık sorunu yaşayan ben utanmadan kıyas yapmışım..ne ayıp...olacağına varıyo herşey can arkadaşım..bizde bekleyip görücez...
ben hayatıma devam edebiliyorumda size yazarken dökülüyorum böyle..
4 yıldır bu sayfalarda neler yazdım..hep bi sonraki ilaçlar işe yarayacak,mucize olacak gibi geldi..bakalım gelecekmi? bi yanım inanıyo öbür yanım inancımla alay ediyo resmen...
bi an önce yeni tedaviye dalmak istiyorum..fakültede akşamlara kadar bahçede beklemek istiyorum..eşimse acı kendine artık, bir ay ara ver diyo..ama ben ya işlemler tahliller uzarsa hemen gittiğimde başlanmazsa diye vakit ayrımak istiyorum bu işe..bir ay daha evde gün saymak istemiyorum..arkama bakmadan kaçmak istiyorum burdan aslında:)))