Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben adet olmadım deliricem..ilaç içtim bitmek üzere banamısın demiyo..testte yaptım öfff..ya resmen bu ay adet olmadım ..acaba menapozamı girdim ne yaptım....

yok artık daha neler menopoza takılma hemen allah korusun.. biliyorsun benimde hormon ilaçlarından sonra günüm aksamıştı hatta her ihtimale karşı test bile yapmıştım.regl düzeni tedaviden sonra aksıyor kendi düzenine ancak 2-3 ay sonra geliyor.ilaçların bitsin 5-6 güne kalmaz kırmızılar gelir canım için rahat olsun.menopoz veya olumsuz birşey diye kafana takma..

gülemciğim canımmm, seni görüyorum aşağıda.:-) canım arkadaşım hiç moralini bozma inşaallah en kısa zamanda anneliği tadacaksın.hemde sana benziyen civcivlerin olacak etrafında.allah sizlere can sağlığı versin....

cnm senin yazdığını görünce dua ede ede açtım sayfayı...olsun inş. birgün dualarımız kabul edicek yaradan ben inanıyorum cnm...hepimiz için güzel günler var ilerde yeter ki bizim canımız sağolsun ..Allahım bu sıkıntımız unutturcak kadar büyük dertler vermesin...çoook öpüyorum seni cnm ...güçlü ol veya ağla içinden nasıl geliyosa öyle yap...çünkü bi zamndan sonra vücut insanın ayarlarını kabul etmiyo başka yerden patlak veriyo... olacak canım hiç üzme kendini...bi an önce işlerini hallette başla canım

amin canım..amin...insan sağlığını kaybedince gözü bişey görmüyo..2 gece kendime iğneler yaptım bebek falan düşünmedim..önce kendi sağlığımız...sende endişe etme canım..farlutal kullanıyosun dimi? bittikten 3-4 gün sonra geliyo adet.stres yapma,olursun mutlaka..
canım benim bizi bizden başka anlayan yok şu an ne desem boş ağlıyorum inan yazamıyorum ama ben sizlerle ayaktayım sende ayakta kalacaksın ama içinde tutma bitanem ve pes etmek yok güzelim bizim gibiler bunu yaşamak düşmüş Allah başka acı vermesin kıyamam sana seni çook seviyorum

canım sağol..toparlıyoruz işte:) napalım...seninde iyi olmana,geri gelmene sevindim..burda atlatıcaz bu günleri..

gülemim canım benimmmmmmm bugün o gün değilse bile elbet olacak birgün inan olacağına ve asla pes etme ..seni seviyoruz bizim yol zorlu tatlım insan çok karışık oluyor bu gibi durumlarda ama şunu anladım bugün babacığım arahatsızlandı ufaklıkta bizde ben ona bakıyorum eşim anneyle babayı aldı hastaneye götürdü sabahtan beri sonuç vs.. bekliyoruz ömrümden ömür gitti valla..dedimki allahım beni babamla sınama lütfen söz verdim kendime bebek için kendimi artık paralamayacağim elimden geleni yapıcam tabiiki ama eskisi gibi ahlar vahlar kendimi manyaklar gibi üzmeyeceğim bugün de gördüm ki allah sevdiklerime sağlık versin önce ..bebek gelecek birgün belki çok uğraşıcaz ama geleceğine inanıyorum ..üzülmek yok artık sonuna kadar savaşmaya devam...

canım çok geçmiş olsun babana..umarım iyidir..benim baba yanım eksik..özlemi büyük..gerçekten Allah ailemize bize sağlık versin..başka hiç bişey önemli değil..ben dediğim gibi iyiyim..bir iki damla aktı-akmadı...artık bilindik hisler:) inşallah bizlerede nasip olur bi gün...

senin için hep dua ediyordum hala da edicem.bir gün olucak ben inanıyorum.bence de artık merkezini deiştir.fakülteden rapor alıp orda mı yaptıracaksın yoksa özelde mi?bide eğitime katılmayıp rapor alabilirsin.ne eğitimiymiş bu yeni yasa ile ilgiliyse bizede yaparlar desene..moralini yüksek tutmaya çalış arkadaşım.bizim merkezde raporlu fiyat diğerlerine göre daha uygun oluyor düşünürsen.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah.[/QUOTE]

sağol canım..evet merkezi değiştirmek şart oldu..başta çok sevmiştim doktoru..umut verip yolladığında sahilde çay içmiştik eşimle..dahada kimse moralimizi bozamaz demiştik..olacak..bu adam biliyo demiştik..:) bunları yaşayacakmışız..canım fakülteye gitmeyi düşünüyorum orda dosyam vardı zaten..birde romatolojiye oraya gidiyorum herşeyimle beni bilen bi yere gitmek istiyorum...gelecek tüp bebeği hiç düşünmedim.rapor geçmiyodur diye biliyorum.fakülteden rapor almak zor..sen nasıl yaptın? onlar alabiliyolarmı yoksa?

biliyormusun gülemciğim sen benim umut arkadaşımsın...ben çok mücadele ettim pozitifi 2 kez gördüm.birşey elde edemedim.ama hiç umudumu yitirmedim.birgün anne olacağım dedim.seni tanıdığım günden beri bu gülem anne olacak diyorum.sende o enerjiyi görüyorum.ve ben senden umut alıyorum.senin en kısa zamanda yeni dr. ve yeni tedaviyle anne olacağına gerçekten çok inanıyorum.ağlamak istersende ağla canım içinde tutma inanıyorum ki çok yakında o göz yaşları mutluluk için akacak.bizde seni çok seviyoruz.güzel yüzlü arkadaşım:-)

gülemciğim canımmm, seni görüyorum aşağıda.:-) canım arkadaşım hiç moralini bozma inşaallah en kısa zamanda anneliği tadacaksın.hemde sana benziyen civcivlerin olacak etrafında.allah sizlere can sağlığı versin....

evet canım:) biliyorum:) umut arkadaşın umudunu yitiriyo genelde ama yenilen pehlivan misali yenildikçe kamçılanıyo:)
bu nasıl bi istek Allahımmmmmmmm..........
kendimi hayal bile edemiyorum hamilelik vs...herkese yakıştı bende olmadı sanki:)
bu gün toplantıda 7 kadındık..hepsi anneydi..biri ikinciye hamile..şööyle bi baktım..hepsinin yaşadığı banamı layık görülmemişti? onların eti,teni,yumurtası,rahmi,kanı capcanlıda ben kupkuruydum sanki...sonra bi anda kendime geldim..onca sağlık sorunu yaşayan ben utanmadan kıyas yapmışım..ne ayıp...olacağına varıyo herşey can arkadaşım..bizde bekleyip görücez...
ben hayatıma devam edebiliyorumda size yazarken dökülüyorum böyle..
4 yıldır bu sayfalarda neler yazdım..hep bi sonraki ilaçlar işe yarayacak,mucize olacak gibi geldi..bakalım gelecekmi? bi yanım inanıyo öbür yanım inancımla alay ediyo resmen...
bi an önce yeni tedaviye dalmak istiyorum..fakültede akşamlara kadar bahçede beklemek istiyorum..eşimse acı kendine artık, bir ay ara ver diyo..ama ben ya işlemler tahliller uzarsa hemen gittiğimde başlanmazsa diye vakit ayrımak istiyorum bu işe..bir ay daha evde gün saymak istemiyorum..arkama bakmadan kaçmak istiyorum burdan aslında:)))

yok artık daha neler menopoza takılma hemen allah korusun.. biliyorsun benimde hormon ilaçlarından sonra günüm aksamıştı hatta her ihtimale karşı test bile yapmıştım.regl düzeni tedaviden sonra aksıyor kendi düzenine ancak 2-3 ay sonra geliyor.ilaçların bitsin 5-6 güne kalmaz kırmızılar gelir canım için rahat olsun.menopoz veya olumsuz birşey diye kafana takma..

ya ne bileyim 10 unda olmuştum ..haziranın 10u geldi. . tedavide ilaçları bırakınca lekelenme şeklinde 4 5 gün kanamam olmuştu ama bu kadar geciktirmez diyorum ..böyle olunca tedavide güme gidicek direk temmuzun içine giriyo öffff..

Son düzenleme:
.......................................................................

Son düzenleme:
evet canım:) biliyorum:) umut arkadaşın umudunu yitiriyo genelde ama yenilen pehlivan misali yenildikçe kamçılanıyo:)
bu nasıl bi istek Allahımmmmmmmm..........
kendimi hayal bile edemiyorum hamilelik vs...herkese yakıştı bende olmadı sanki:)
bu gün toplantıda 7 kadındık..hepsi anneydi..biri ikinciye hamile..şööyle bi baktım..hepsinin yaşadığı banamı layık görülmemişti? onların eti,teni,yumurtası,rahmi,kanı capcanlıda ben kupkuruydum sanki...sonra bi anda kendime geldim..onca sağlık sorunu yaşayan ben utanmadan kıyas yapmışım..ne ayıp...olacağına varıyo herşey can arkadaşım..bizde bekleyip görücez...
ben hayatıma devam edebiliyorumda size yazarken dökülüyorum böyle..
4 yıldır bu sayfalarda neler yazdım..hep bi sonraki ilaçlar işe yarayacak,mucize olacak gibi geldi..bakalım gelecekmi? bi yanım inanıyo öbür yanım inancımla alay ediyo resmen...
bi an önce yeni tedaviye dalmak istiyorum..fakültede akşamlara kadar bahçede beklemek istiyorum..eşimse acı kendine artık, bir ay ara ver diyo..ama ben ya işlemler tahliller uzarsa hemen gittiğimde başlanmazsa diye vakit ayrımak istiyorum bu işe..bir ay daha evde gün saymak istemiyorum..arkama bakmadan kaçmak istiyorum burdan aslında:)))

canım benim o kadar tanıdık ki yazdıkların, o kadar içimdekileri yazmışsın ki....işte bu yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz..güçlü olup inanmaktan mücadele etmekten, dua etmekten başka yapıcak bişey yok....ben küçükken, pikniğe gittiğimizde yolda yürürken kuzenlerimle el ele tutuşur öyle yürürdük düşmeyelim dikenlere takılmayalım diye..şimdi o zamanları yaşıyorum sanki dikenli zor bi yoldayım ama hepimiz el ele tutuşmuş gibiyiz ..hangimiz düşse diğerlerimiz kaldırıyo..iyiki varsınız yol arkadaşlarım yollarımız hep gül bahçesi olsun...

Gülem canım arkadaşım benim, yazdıklarını gözlerimden yaşlar süzülerek okudum, ne demek öyle kupkuruyum falan, sakın bi daha öle şeyler düşünme lütfen. Önce senin kendi sağlığın, tu transferde tahlihsiz şeyler yaşadın demek ki doğru zaman değildi. Hamile kalsaydın kullandığın ilaçlar, iğneler belki bebeğe zarar verecekti Allah korusun. Her zaman Allaha güven ve O'na inan. Eminim bizler için güzel yazgılar yazmıştır. Şu anda neyin hayırlı olduğunu belki göremiyo olabiliriz ama ben hep hakkımızda hayırlısı diye dua ediyorum ve inanıyorum ki başımıza gelen bi çok şey bizler için hayırlı olan. Saakın ama sakın umudunu yitirme, herkes hamile kaldı ben hala bekliyorum deme. Herşeyin bir zamanı var. Ve ben senin mutlaka bir gün anne olacağına inanıyorum, hamileliğine ,nanıyorum, tedavilerinin sonuç vereceğine inanıyorum, lütfen sen de inan. Bir de gülemcim nooolur şu bahçeciyi de bir araştırın. Adamlar gerçekten acayip profesyonel. Ben lee için de çok istiyordum benim merkezime gitmesini ama o da başka çok güzel bir klinik tercih etti.

Hastalarmzn Kaleminden | Baheci Salk Grubu - Tp Bebek, Baheci Kadn Hastalklar ve Tp Bebek Grubu YAĞMUR'LU BAHÇESİ

Linki okuyun kızlar ve asla pes etmeyin noolur. Bizler için önemli olan tek şey doğru doktor ve doğru merkez. Araştırın ve içinize sinen yere gidin. Gülemcim canım arkadaşım benim, hiç görüşmesekte seni çok seviyorum, lütfen üzülme. Ben yürekten inanaıyorum senin anne olacağına. Allah hepimize öncelikle sağlık sonra da mutlu bir hayat nasip etsin. Hepinizi seviyorum kızlar....

Kizlar bzim cadi yazdi simdi hastanedeymis kan vermis sonucu bekliyormus dun idrar testi pozitif cikmissssssssssssssss saka gibi ama simdi hastanede pruluton igne yaptiriyormus cunku hafif siyah lekenmesi olmustu ya ayyyy kizlar uctum ben yaaaaaa dualarinizi eksik etmeyin diye size yazmami soylemis hemen yazdim bende ucuyorum ben... :))))))))

kizlar bzim cadi yazdi simdi hastanedeymis kan vermis sonucu bekliyormus dun idrar testi pozitif cikmissssssssssssssss saka gibi ama simdi hastanede pruluton igne yaptiriyormus cunku hafif siyah lekenmesi olmustu ya ayyyy kizlar uctum ben yaaaaaa dualarinizi eksik etmeyin diye size yazmami soylemis hemen yazdim bende ucuyorum ben... :))))))))

çok sevindim onun adına allah kucağında göstersin her zamanmki gibi benden başka negatif yok yapayalnızın hep neyse en azından birileri seviniyo buna daşükür ne güzel haber

Kizlar bzim cadi yazdi simdi hastanedeymis kan vermis sonucu bekliyormus dun idrar testi pozitif cikmissssssssssssssss saka gibi ama simdi hastanede pruluton igne yaptiriyormus cunku hafif siyah lekenmesi olmustu ya ayyyy kizlar uctum ben yaaaaaa dualarinizi eksik etmeyin diye size yazmami soylemis hemen yazdim bende ucuyorum ben... :))))))))

hey güzel ALLAHIM YA SEN NE BÜYÜKSÜN :)BENDE UÇUYORUM RESMEN YAAA SÜPER SÜPER MUCİZE:)OLACAK OLACAK DEMİŞTİK BAK ZIPIR RESMEN BİZİMLE DALGA GEÇİYOR :)

çok sevindim onun adına allah kucağında göstersin her zamanmki gibi benden başka negatif yok yapayalnızın hep neyse en azından birileri seviniyo buna daşükür ne güzel haber

tatlım bende negatif aldım yahu yalnız değilsin :)elbet olacak vazgeçmemek gerekiyor bu sevdadan savaşmaya devam zrda:)

bu nasıl bi istek allahımmmmmmmm..........
Kendimi hayal bile edemiyorum hamilelik vs...herkese yakıştı bende olmadı sanki:)
bu gün toplantıda 7 kadındık..hepsi anneydi..biri ikinciye hamile..şööyle bi baktım..hepsinin yaşadığı banamı layık görülmemişti? Onların eti,teni,yumurtası,rahmi,kanı capcanlıda ben kupkuruydum sanki...sonra bi anda kendime geldim..onca sağlık sorunu yaşayan ben utanmadan kıyas yapmışım..ne ayıp...olacağına varıyo herşey can arkadaşım..bizde bekleyip görücez...
Ben hayatıma devam edebiliyorumda size yazarken dökülüyorum böyle..
4 yıldır bu sayfalarda neler yazdım..hep bi sonraki ilaçlar işe yarayacak,mucize olacak gibi geldi..bakalım gelecekmi? Bi yanım inanıyo öbür yanım inancımla alay ediyo resmen...
Bi an önce yeni tedaviye dalmak istiyorum..fakültede akşamlara kadar bahçede beklemek istiyorum..eşimse acı kendine artık, bir ay ara ver diyo..ama ben ya işlemler tahliller uzarsa hemen gittiğimde başlanmazsa diye vakit ayrımak istiyorum bu işe..bir ay daha evde gün saymak istemiyorum..arkama bakmadan kaçmak istiyorum burdan aslında:)))

benim duygularımı yazmışsın ama sen bitirdin bak bana yine yakışmadı sanırım yakışmayacak evliliğim bile tehlikede artık dayanamıyorum kaçabilsem gülemim ah kaçabilsem mucizem yok ...peki ben niye varım ..ne işe yarıyorum ben..

yaaaaaaaaaaaaaaaaa yemin ederim dün yazıcaktım belki o meşhur yerleşme kanamasıdır ama bizim deli kız o kadar negatifdiki bende susutum ..ya yemin ederim hissetmiştim acele ediyosun test yap diycektim...Allahım çok mutlu oldum...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok şükür yaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
deli kııııııııııızzz nasıl mutlu oldum anlatamam yuppppiiiiiiiii...:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

gulem aşağıda görüyorum seni ay dur ne diyeceğimide bilemedim sadece gulem gulem oleeeeyyy diyesim var..anlat nasıl olduda test yaptın..kan sonucun ne zmaan çıkıyo bişeyler yaz..ayyy çok mutluyum ..türk filmlerindeki gibie llerimi açıp etrafımda dönmek istiyorum:52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
ayyyyyy geldiiiiiiiimmm kızlar...geldimmm...neler oldu...........
ya varya şoktayım ben...
sabah uyandım eşim gidiyo napıcaksın evdemisin bugün dedi..bende deli gibi temizlik yapıcam,beni benimleee bırak diye şarkı söylüyorum...güldük falan...bari bi test yapaydın rahat rahat napacaksan yapardın sonrda dedi..hayır dedim yapmycam gece pedimde leke leke vardı dedim..iyi kendin bilirsin dedi..o gitti..kalktım ıkınsan adetim başlayacak o haldeyim..eşimin dediklerim içime battı hadi dedim kimse yok,yapayım negatifse kendime bile söylemem yaptığımı:)))))))))))))))
sonra idrarı damlatır damlatmaz çizgi belirdi..asıl çizgiden biraz açık rengi..öle silik falan değil...
eşimi aradım geri geldi hastaneye gittik..kan verdik..2 gibi çıkar dediler..doktor pruloton yaptır dedi..onu yaptırdım...
3 keredir jeli yapmadım birde bantları çıkardım 2 gündür..offfffffffff...Allahım nasıl hayretler içindeyim...bu testin yanılma payı varmı sizce?
nolur fikir verinnn...
seviyommm sizi:) ama kendime çok kızıyorum..inadım ben inaaattttt:)

ayyyyyy geldiiiiiiiimmm kızlar...geldimmm...neler oldu...........
ya varya şoktayım ben...
sabah uyandım eşim gidiyo napıcaksın evdemisin bugün dedi..bende deli gibi temizlik yapıcam,beni benimleee bırak diye şarkı söylüyorum...güldük falan...bari bi test yapaydın rahat rahat napacaksan yapardın sonrda dedi..hayır dedim yapmycam gece pedimde leke leke vardı dedim..iyi kendin bilirsin dedi..o gitti..kalktım ıkınsan adetim başlayacak o haldeyim..eşimin dediklerim içime battı hadi dedim kimse yok,yapayım negatifse kendime bile söylemem yaptığımı:)))))))))))))))
sonra idrarı damlatır damlatmaz çizgi belirdi..asıl çizgiden biraz açık rengi..öle silik falan değil...
eşimi aradım geri geldi hastaneye gittik..kan verdik..2 gibi çıkar dediler..doktor pruloton yaptır dedi..onu yaptırdım...
3 keredir jeli yapmadım birde bantları çıkardım 2 gündür..offfffffffff...Allahım nasıl hayretler içindeyim...bu testin yanılma payı varmı sizce?
nolur fikir verinnn...
seviyommm sizi:) ama kendime çok kızıyorum..inadım ben inaaattttt:)

vallahi benim deneyimlerime göre hiç yanılma payı yok..olmayınca dan diye tek çizgi çıkıyo canım:))))))ayy senin şu negatifliğin varya bak nasıl yüzünü kara çıkardı minnoşların..canım yaa dışarı çıkıcam geldiğimde sonucu almış olursun gerçi bence gerekte yok ..şimdiden Allah tamamına rdirsin canım hmn ilaçlarına başla kuzuların aç kalmasın:))yat dinlen...ayy gulem yaa bitti çok şükür....:nazar:çoooooooook sevindim canım tahmin edemezsin çok çok çok sevindim..inş. ikiside tutmuştur kuzuların...

Ayyyyyy Allahım yaaaa, nesıl mutluyum anlatamam size :nazar::nazar: Gülem canım benim herşey çok güzel olacak ne diiim ki başka ben :) :52::52::52: çok heycanlıyım.....

gülemim sana ne demiştik..bu zuzulara güvenmiyosun ama senin yüzünü kara çıkartacak diye :)aferim minnoşlara be seni seviyoruz

Back
X