Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dew;çok iyiyim canım ama kafamda tilkiler var tabi:)))) kan sulandırıcı iğneyede başladım..yarın daha da netleşecek ama tilkiler gidecekmi bilmem:) inşallah güzel olur herşey...

worl;canım kabızlığa bire bir erik..bol bol ye...valla çok etkili..dewin dediği şurubuda alabilirsin,doktoruna sor ama hiç bi zararı yok..

yaa sabah çok kötüydüm gerçekten.umarım bebeğime bişey olmamıştır.sabahtan beri zaten ya boş gebelikse ya kalp atışını alamazsak ayyy feleket tellalı gibi oldum.sen soktun gulem bunları aklıma haa:))bana da bulaştırdın.haftaya perşembe kontrol var.

Kizlar herkese selam,

Gulemcim eminim boyleeee kafanda kuslar ucuyor,icinde kelebekler ama biraz temkin var diymi insan tam sevinemiyor :) hepimiz ayni yoldan gectik ...kasiklardaki agrilar son derece normal guzelim biraz sabir once keseyi sonra kalp atisini duy bir nebze rahatliyor insan....dualarim her daim seninle yarin insallah guzel artis gosterecek degerin merak etme...

Melodi cnm hayirlisi olsun...benim seninle ilgilide umudum hep taze inan...hadi bakalim...baban nasil oldu?

World 07 galiba sen yazdin cnm lutfen kabiz olma kabizlik cok onemli ikinma yapmaman lazim doktorunu mutlaka ara bu konuda duphalac diye bir surup var ben onunla cok rahat ettim hamileler icin ama tabi doktoruna sormadan alma ama ihmal etme lutfen...bana cok tembihlediler ikinmak yok diye....

Badezuzum cnm reglin gecikmisti yazamadim ne alemdesin regli oldun mu?gulemin heyecanindan sana yazmayi unuttum vallaha...ne durumdasin guzelim?

Kizlar hepinizi opuyorum,

kötüyüm canım ya..gecikme değil artık bu ay olmadım..ilaçlar düzenimi bozdu..haziranın 10unda adet olucam artık..ilaçlar boşuna yani...bütün tarihlr alt üst oldu..kafam karma karışık..adet oluncada başlayamıycam..21.günü lucrine başlıycam temmuzun 12sinde tedaviye başlıycam öfff olmuyo işte ne bileyim..bakalım gelen günler ne göstericek...ama iyi değilim onu biliyorum..birde bu adetimle değilde diğerinde aşılama yapayım diyorum....karmakarışığım..

Son düzenleme:
yaa sabah çok kötüydüm gerçekten.umarım bebeğime bişey olmamıştır.sabahtan beri zaten ya boş gebelikse ya kalp atışını alamazsak ayyy feleket tellalı gibi oldum.sen soktun gulem bunları aklıma haa:))bana da bulaştırdın.haftaya perşembe kontrol var.

aa niye:) burda bi ben negatif olabilirim siz olamazsınız:)))))
canım bebeğine bişey olmamıştır:) sen ıkınma ama, dikkat et..bak eriğe dayan,bol su iç sabaha nasıl rahatlıyosun:)

kötüyüm canım ya..gecikme değil artık bu ay olmadım..ilaçlar düzenimi bozdu..haziranın 10unda adet olucam artık..ilaçlar boşuna yani...bütün tarihlr alt üst oldu..kafam karma karışık..adet oluncada başlayamıycam..21.günü lucrine başlıycam temmuzun 12sinde tedaviye başlıycam öfff olmuyo işte ne bileyim..bakalım gelen günler ne göstericek...ama iyi değilim onu biliyorum..birde bu adetimle değilde diğerinde aşılama yapayım diyorum....karmakarışığım..

canım ilacın bittiyse 10 unu beklemez adetin daha erken gelir..ama canını sıkma nolur..biliyorum giderek uzuyo şimdi sana..canım öyle iyi anlıyorumki...inşallah hızlandırılmış bi şekilde kavuşursun bebeğine:) aklım,dualarım sizlerle hep..sen temmuz adetinle aşılama yaptırabilirsin gerçekten..hem tatilin bölünmemiş olur hemde aklında kalmamış olur aşılama...canım yolunda gider inşallah...

kızlar değerim ikiye katlamamış...ilki 261 idi..bugün 473 çıktı..çok canım sıkıldı..doktora göstermeye gidicem sonucumu..ama böyle hafta sonu nasıl geçer bilmiyorum..merkeze haber verdim birde onlardan tlf bekiyorum..şans.....

kızlar değerim ikiye katlamamış...ilki 261 idi..bugün 473 çıktı..çok canım sıkıldı..doktora göstermeye gidicem sonucumu..ama böyle hafta sonu nasıl geçer bilmiyorum..merkeze haber verdim birde onlardan tlf bekiyorum..şans.....

yüzde 60 artması normal değil mi.bence katlanması yine iyi.dur bakalım dr ne dicek.261 senin kaçıncı gün sonucundu.bence telaş yapma.merkezdeki dra mı göstereceksin?

2 ye katlanma şartı diye bişey yokki degerin gayet güzel ben 4 sefer yaptım 4düde 2 kat değilde neden kendine sorun ediyorsa ben hiç takmadım 2ye katmanmasını yükselmiş mi yükselmiş her bebeğin beta hcg si farklıymış neyse dr sana zaten söylerde boşuna evham yapıyorsun degerin iyi masallah

canım bence gayet güzel artmış hiç üzme kendini..%60 yeterli biliyosun sende..tabi insan kendinin olunca telaş ediyo ama için rahat olsun güzelim bebişin büyümüş:)bak yine koyverme hemen bebişin gibi inatcı ol biraz ya ne şansı değerin artmış kızım..çok şükür...:nazar::nazar::nazar:sadece tekrar test isterler belki ama sen güzel bi ohhh çek ve dinlenmeye bebişle konuşmaya devam et.olurmu canım..çooook öpüyorum seni ve dolayısıyla minnoşunu:)

Canım benim ikiye katlanması gibi bi şart yok biliyosun, önemli olan %60 artmış olması ki seninki bence gayet güzel artmış. Kendine dert etme, hemen koyverme ve evde dinlenmeye devam et. Azcık inat et sen de yaaa minik sıpan için, konuş onunla :) Bİr kez daha tekrarlarsın hafta sonu, c.tesi kan vereceğin özel bi merkez yok mu orda hemen sonucunu veren. Gerçi doktorun seni yönlendirecektir mutlaka. Bak minik sıpan mücadele ediyor canım, sana tutunmak için kuzu binbir takla atıyo içerde sende ona destek ol noolur, hemen koyverme. Dualarımız seninle ve minik keçinle canım, inatçı keçimiz o bizim :)

pirayee sen nasılsın canım bulantılar devam ediyomu..kuzunun pıtırtılarını ne zaman dinliyceksin??ay bence kayda al o sesleri güzel bi anı olur ben öyle yapıcam tabi elime geçerse:(

pirayee sen nasılsın canım bulantılar devam ediyomu..kuzunun pıtırtılarını ne zaman dinliyceksin??ay bence kayda al o sesleri güzel bi anı olur ben öyle yapıcam tabi elime geçerse:(

Canım benim bulantılar çok zorluyo beni, 1 kilo vermişim :( Az önce tuvalete gittiğimde de kahverengi lekelenmem olmuş, çok az 1 damla kadar ve rengi koyu değil açık ama içime kurt düştü, bir de çok kasık ağrım var benim. Korkuyorum elbette ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum.C.tesi bi gelse de görsem şu minik sıpayı... Dualerınızı eksik etmeyin emi

Canım benim bulantılar çok zorluyo beni, 1 kilo vermişim :( Az önce tuvalete gittiğimde de kahverengi lekelenmem olmuş, çok az 1 damla kadar ve rengi koyu değil açık ama içime kurt düştü, bir de çok kasık ağrım var benim. Korkuyorum elbette ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum.C.tesi bi gelse de görsem şu minik sıpayı... Dualerınızı eksik etmeyin emi

kokrma canım dr.unda olur demişti zaten sen çok eğilip doğrulma elinden geldiğince dinlen..çalışıyosun ama kaytar birazcık :)kiloya da takma genelde öyle oluyo sonradan fazlasıyla tamamlarsın:)aten hatırladığım kadarıyla benimki gibi miden eserikliydi...az az sık sık ye miden boş kalmasın...sıpanı görünce rahatlarsın cnm..:=)

kızlar yaa ben güyya hasta oldum ama !!karnım belim çok kötü sadece wc ye gidince peçeteye bulaşıyo ve adet kanaması değil sanki içimde yara varda o kanıyo gib ..öff bu ne yaaa çıldırıcam!!hamile olsam düşük yapıyorum sanıcam öyle değişik yani..ve wc dışında hiçbişey yok ..e ben ikinci günü dkhapına başlıycam yani bu gün olmuş sayayımmı kendimi??ne yapayım..

kızlar merkez aramadı ama burda istemi yapan doktora gittik..oda iyi buldu:) çok şükür..çok yakın arkadaşımda da daha yeni böyle oldu onun doktoruda %60 demiş..hatta geçende birine burda ben moral verdim hatırlıyosunuzdur:) ama sol kasığım kasık değil artık karnıma doğru yayıldı falan ağrı..ama sürekli değil arada..offf neler düşündüm valla...bunlar devlet hastanesi sonucu.hafta sonu kapalı..özelde yaptıralımmı dedik ama lab. farklı olmasın dedi doktor..p.tesiyi beklicem..ama yarında gitsemmi acaba diyorum:) eşimi kandırabilirsem yarında yaptırayım bari..ikna oluyorum ama acabalar rahat bırakmıyo..birde bi ağrım oluyo seviniyorum.bi hiç bişey hissetmiyorum kafam karışıyo..öncekiyle kıyaslamaktan yoruldum..birde onda hep iki katındanda fazla artmıştı..neyse kızlar sağolun daha iyiyim,iyiki burdayım yaaa..eşim kayınvalideme bırakmayı teklif etti yok dediim ya kızlara yazarım onlar fikir verir bana:)

piraye kendi derdmden seni sormuyorum..canım kus kus bişey olmaz:))))))))))) onun varlığının işareti bunlar..seninki sağlam yerleşmiş bişey olmaz:)

kızlar yaa ben güyya hasta oldum ama !!karnım belim çok kötü sadece wc ye gidince peçeteye bulaşıyo ve adet kanaması değil sanki içimde yara varda o kanıyo gib ..öff bu ne yaaa çıldırıcam!!hamile olsam düşük yapıyorum sanıcam öyle değişik yani..ve wc dışında hiçbişey yok ..e ben ikinci günü dkhapına başlıycam yani bu gün olmuş sayayımmı kendimi??ne yapayım..

ya sana gebelik ne zaman bakıldı? farlutal gerçi gebelik olsada gebeliğe etki etmiyo..arkadaşımdan biliyorum yine..canım anca sökülecek belki,yarın akşam gibi başlarsın ilaca..sıcak su torbası falan koy..

kızlar merkez aramadı ama burda istemi yapan doktora gittik..oda iyi buldu:) çok şükür..çok yakın arkadaşımda da daha yeni böyle oldu onun doktoruda %60 demiş..hatta geçende birine burda ben moral verdim hatırlıyosunuzdur:) ama sol kasığım kasık değil artık karnıma doğru yayıldı falan ağrı..ama sürekli değil arada..offf neler düşündüm valla...bunlar devlet hastanesi sonucu.hafta sonu kapalı..özelde yaptıralımmı dedik ama lab. farklı olmasın dedi doktor..p.tesiyi beklicem..ama yarında gitsemmi acaba diyorum:) eşimi kandırabilirsem yarında yaptırayım bari..ikna oluyorum ama acabalar rahat bırakmıyo..birde bi ağrım oluyo seviniyorum.bi hiç bişey hissetmiyorum kafam karışıyo..öncekiyle kıyaslamaktan yoruldum..birde onda hep iki katındanda fazla artmıştı..neyse kızlar sağolun daha iyiyim,iyiki burdayım yaaa..eşim kayınvalideme bırakmayı teklif etti yok dediim ya kızlara yazarım onlar fikir verir bana:)

piraye kendi derdmden seni sormuyorum..canım kus kus bişey olmaz:))))))))))) onun varlığının işareti bunlar..seninki sağlam yerleşmiş bişey olmaz:)

ohh çok şükür ..hadi gözlerin aydın :)canım biliyorum elde değil ama noluuuuur kötü senaryoları sil kafandan ..değer düşük dış gebelik şu bu hepsini unut..senin içinde sana sımsıkı tutunmuş bebişin var gerisini unut..kıyaslama yapma bide.iyice stre olursun..her gebelik farklıdır..sadece keyfini çıkar bu günlerin ..yat minnoşunun hayalini kur...

gulem cok negatıfsın ya lutfen bıraz destekle su kuzunun tutunma ıstegını sen daha gecenlerde bırını teselı edıyodun yanı bunun boyle olabılecegını bılıyosun dıkat et kendıne canım

ya sana gebelik ne zaman bakıldı? farlutal gerçi gebelik olsada gebeliğe etki etmiyo..arkadaşımdan biliyorum yine..canım anca sökülecek belki,yarın akşam gibi başlarsın ilaca..sıcak su torbası falan koy..

gebelik adetimi 15 gün geçince bakıldı ama zaten korunuyoduk eşimle..her tüp öncesi bi olayoluyo riske atmamak için ..yaa bilmiyorum ne yapayım .dru arasam kanamaya dönüştüğü zamanı 1.gün say diyo..anlamadım ki pedi alıp adama götürücem sen karar ver diye:))))) kafayı yedim artık..benim sıcak suda ters tepiyo..soğukta üşüyerek anca sökülüyo yalın ayak dolanıyorum..bakalım vallahi bozdular kukumu yaaa öf..

benim niye hiç bulantım olmuyor acaba ya da ne zaman olcak.ağrım da yok.ben de haftaya perşembe görücem.sen de sadece keseyimi gördün canım.dr bana bu kesenin içinde bebek oluşucak onu görcez dedi.kalp atışını da duyarmıyım meraktan çatlıcam.benim de jelim öyle renkli gelio yaa.

Back
X