Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende alt komuşumun bebeğinin sesiyle uyudum hep dua ettim..bugün uyandım size hepimize dua ettim..umutsuzluk uğruyo arada bilmezmiyimmmm..ama hep diyorum ya bi clexane çözecek senin işi gör bak:) çok heyecanlıyım sizin için..müjdeyi vereceğiniz günü iple çekiyorum valla..haa benim gül bildiğiniz kurumuştu sizin adınızı ana ana sulamaya başladım..balkona pislediği için sinir olduğum güvercinlerin kakasını gözetiyom şimdi..gübre olsun diye içine gömüyorum valla bi gör çiçeği heryerinden tomurcuklanıyo..ben varya bu çiçek olayına çok sardım kızlar..hıdırellez çiçeği diye giriştik ama bne o tomucuk açarsa sanki içimdekide açacakmış gibi bi kanıya vardım..gözüne baktım çiçeğin..iki tomurcuktu geldiğinde biri açtı biri kurudu.annem benimde birinin tuttuğunu iddia etmişti:) şimdi açacak çiçeklerde sizin kızlar..gözüm gibi bakcam:)) hehehee...
bu arada kıçımmmmm mahvoldu..prulotonu yaptırdım..ya o kadar yanlış yere yapıyolarki..yani yapıyolar bi şekilde valla herkes yapar bu işi böyle olursa...tam hedef 12 yaptı kadın yaaa..neyse razıyım ben acısınada..
sağol canım çok ihtiyacım var duya:)benim gülde iki tane açtı sonra böcek sardı çiçekleri bende kestim şimdi yine açtı iki tane :)bende bol bol sulayayım o zaman:)ahhh o iğne tüylerimi diken diken ediyo ..inş..bian önce keser dr.un ihtiyacın kalmaz ona...yaa bide şimdi sen iğne yaptığından beğenmiyosun vuranı:) ama o ilacın özelliği o güzelim kim vurursa vursun kıvrandırıyo insanı..ama dediğin gibi bebişim gelsinde ben onada razıyım:)
DEW canım bende çok sevindim artık riskin olmamasına ..kızçen akıllı annesi vaktini bekliyo..benimde rahim yamuk söylemiştim sen erken doğum filan deyince bende tırsmıştım ne yalan söyliim şimdi rahatladım ama...ay her yönden örnek oluyosun bize dew ..bir sorun olunca yok yok bak dew inde böyleydi bişey olmadı çok şükür diyorum bu rahim yamukluğuda böyle oldu:))off demek yatakta 4 yastıkla yatıyosun şimdi sıcakda bastırdı iyice zorlanırsın ama çoğu gitti şükürler olsun artık o yastıkların yerine mis kokulu meleğin gelecek koynuna:))bu arada benim alttaki komşum doğurdu gece viiik viiik diye ağlıyo bebişi Allahım öyle güzelki eve girer girmez miss gibi bebek kokusu geliyo burnuma pembiş bir kız oda:)ama yavrum çok ağlıyo anası beceriksiz gazını çıkarmadan atıyo beşiğe bişeyde diyemiyosun:)))geceleri kıvranıyo kuzucuk...Allahım o güzel ses benim evimde de yankılanacak mı ..o güzel kokuyu içime çekebilecekmiyim bende... bu güzel günde her isteyen kavuşsun yavrusuna diye dua ediyorum sizlerde bana dua edin lütfen ..bazen çok umutsuz oluyorum böyle hep başkalarının bebeklerini sevecekmişim gibi geliyo..öff bak yine küçük emraha bağladım..neyse dew doğum nasıl olucak epidural sezaryen mi bak yine söylüyorum eğer öyleyse dua istiyorum doğuma girerken(yüzsüzlüğün de böylesi:)))
ben düşünmüştüm zaten...alsa bu aleti dew alırdı diye:))) off dün tam sipariş veriyodum eşim engel oldu..15 güne bi kontrol bile yetmiyo..ama daha iyiyim kızlar..o ilk zamanki ağlamalarım falan geçti.. ya bide en ufak bi uyku halidir,aşermedir bişey yok..göğüslerim falan acımıyo artık.estrofem içiyorum bide günde 4 tane ona rağmen göğüslerimin acıması geçti..büyümüyo yani....(nasıl iyiyim dimi:)) bu iyi halim:)
Kızlar sezeryanın tıbbi zorunluluk dışında yapılmaması konusu yasalaşmış, bizlere normal doğum gözüküyor. Aman tanrıııııııııııııımmmmmm bi anda çok gerildim :) :) :)
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, tüm dualar kabul olsun. Allah hepimize gönlündekini versin. Herkesi kocaman öpüyorum
bende böceklerden kurtaramadım sinek ilacı sık dediler o biraz iyi geldi...hiç anlamam çiçekten,bi daha açacağını bile bilmiyom yani o kadar:)))
canım o ilacın özelliğinden değil..enjeksiyonun bi yeri vardır..kalçanın en kaslı yerine yapılır.çok bellidir yeri yani,kalkarda yanlış yere yapılırsa bişey olmaz ama canın yanar ve ilaç çok daha geç dağılır.bu ilaç çok yağlı ama doğru yere yapıldığında daha çabuk dağılıyo kitleleşmiyo,ama yanlış yere yapıldığında böyle oluyo...
Herkese ıyı kandıler kızlar yuce Rabbım dualarımızı kabul etsın bugun agrım var kızlar gulem sen gıbı oldum sankı adet olcakmıs gıbıyım belım kasıklarım kotuyum bugun dınlencem bıraz ınsallah gecer doktorum bı ılac verdı belkı ıy gelır
Kızlar sezeryanın tıbbi zorunluluk dışında yapılmaması konusu yasalaşmış, bizlere normal doğum gözüküyor. Aman tanrıııııııııııııımmmmmm bi anda çok gerildim :) :) :)
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, tüm dualar kabul olsun. Allah hepimize gönlündekini versin. Herkesi kocaman öpüyorum
selam kızlar nasılsınız pıraye Allah kolaylık versın sana zor ısın vala gulemcım dun kotuydum cok bırden karnıma bı agrı saplandı agladım agrıdan ama bugun ıyıyım sukur doktorun verdıgı ılac ıyı geldı ben hep bol su ıcerım canım hamıle kalmadan oncede bol su ıcerdım su ıcmeyı severım canım bılıyosun bende kılo almadım ınan bu benım ıcın ıyı bısey kılo alma potansıyelım yuksek almamak ıcın herseyı yapıyorum bebısımıde daha hısedemıyorum bende kotu ama azkaldı hısedıcez merak etme optum hepınızı kızlarcanım ahh bilmezmiyim o ağrıyı..ama korkma canım.istirahat et..biliyorum endişelenmişsindir sakin olmak mümkün olmuyo ama geçecektir eminim...bol su iç bu arada..rahmi rahatlatıyomuş su..belki susuz kaldı vücudun:.dene bak iyi geliyo..
merhaba
dun ben doktora gittim, 14. gundu ve en buyuk yumurtam 14tu. 12 mmden 3 gunde 14 mme gelmis. olmayacak, tedavi yarim kalacak diye uzuldum cok, ondan buraya da yazmak istemedim; zaten isyerinde de durup durup gozyaslarina boguldum cok korkunctu. aksam soylene soylene hazir pizza soyledik, kola ictim, sigara da ictim. iptal oldu nasılsa tedavi diyorum. bugun gittik, 3 gunde 2 mm buyuyen yumurta bir gunde 3 mm buyumus. yani 17 mm'i gordum, uzerimden tır gecmisti dun, bugun o tır kalkti gitti. bugun catlatma vurulacak, c.tesi toplanacak, p.tesi-salı da transferim olur galiba. tabi yumurtalarim benimle dalga gecmeye devam etmezse.
merhaba
dun ben doktora gittim, 14. gundu ve en buyuk yumurtam 14tu. 12 mmden 3 gunde 14 mme gelmis. olmayacak, tedavi yarim kalacak diye uzuldum cok, ondan buraya da yazmak istemedim; zaten isyerinde de durup durup gozyaslarina boguldum cok korkunctu. aksam soylene soylene hazir pizza soyledik, kola ictim, sigara da ictim. iptal oldu nasılsa tedavi diyorum. bugun gittik, 3 gunde 2 mm buyuyen yumurta bir gunde 3 mm buyumus. yani 17 mm'i gordum, uzerimden tır gecmisti dun, bugun o tır kalkti gitti. bugun catlatma vurulacak, c.tesi toplanacak, p.tesi-salı da transferim olur galiba. tabi yumurtalarim benimle dalga gecmeye devam etmezse.
kızlar bişey sorucam:)..şimdi bende yarım yasmin yarımda desolett d.k. hapı var yasmini içmeye başladım o bitince desolette geçsem olurmu benim salak eczaneci yasmin getirmiyo diğer eczanede iki sokak yokuş çıkıcam ki kavuşayım..acaba farkedermi ???Allahım çok tembelim yaaa..ama çok sıcak.. havanın serinlemesini bekleyincede eczane kapanıyo:)))
Kızlar merhaba, kabus geri döndü yine başladı bulantılar![]()
sabahtan beri çok fenayın, şimdi şimdi kendime geldim gibi... Bİ de iş yerindeyim Allahım güç ver. Midem yanıyo ekşiyo kusuyorum sonra midem kazınmaya başlıyo. Çok ilginç bi mide kazınması yaşıyorum son 1 haftadır, yemek yiyorum aradan 15 dk geçiyo sanki hiç bişi yememişim nasıl bir mide kazınması...
Gülemcim bende hiç kilo almadım tatlım daha merak etme kiloları 4. aydan sonra almaya başlıcaz :) :)
selam kızlar nasılsınız pıraye Allah kolaylık versın sana zor ısın vala gulemcım dun kotuydum cok bırden karnıma bı agrı saplandı agladım agrıdan ama bugun ıyıyım sukur doktorun verdıgı ılac ıyı geldı ben hep bol su ıcerım canım hamıle kalmadan oncede bol su ıcerdım su ıcmeyı severım canım bılıyosun bende kılo almadım ınan bu benım ıcın ıyı bısey kılo alma potansıyelım yuksek almamak ıcın herseyı yapıyorum bebısımıde daha hısedemıyorum bende kotu ama azkaldı hısedıcez merak etme optum hepınızı kızlar
merhaba
guleem sağol canım cevabı senden alacağıma emindim derman ablam benim:)pööf çok sıcak burası yaa bildiğin gibi değil keşke baştan desolette başlasaydım onu getiriyo..görsen eczane değil merdiven altı imalatahane:)içinde asprinden başka bişey yok:)neyse 6 tane var daha demin çıktım ama yokuşu hiiç göze alamadım:)bigün inş tırmaniiicim o yokuşu:)istanbul 7 tepe bi tepesi benim karşımda resmen:)
rica ederim şekerimm:) senin eczanede ilginçmiş ha:) eşine söylesene işten dönüşte alsın,benim taktiğimde bu hehehee:)
çıkayım iki adım yol yürüyeyim demem akşama kadar beklerim onu:)
canım sıcak valla heryer öyle..bi sonbahar gelse...ben hiç sevmem yazı..denizle aramda iyi değildir,pişmeyi yanmayı hiç sevmem.tam kış çocuğuyum:) hem bu sonbahar daha güzel olacak,hepiniz tedaviden çıkmış olacaksınız..artık yeni bi sayfa açılacak sanki::)
zerda ben anlamadim, nasil kurtaj bu? neden hemen degil de 7 temmuzda? senin sagligini sikintiya sokan bir durum yok degil mi ?
bade bu ay korunmayacaksin degil mi? yani ilac icmen nedeniyle filan? bakarsin bu ay kendiliginden gelir. agustosta baslayacaksin degil mi ? lee'yle ayni zamanlar olacak ?
gulem yaa, o agrisi, bu agrisi ne cok cektin guzelim. usutecek kadar soguk mu sizin oralar ? bizde esen ruzgar bile sıcak oldugundan, sadece klima tehdit olusturur bize; yoksa sagi-solu acmakla usutemiyoruz biz izmirde :)
lee bu maraton basladi artik. emin ol sizi denemek, sabrinizi olcmek icin cok ugrasacaklar. bence bol bol pedagoji kitaplari al, cunku birden bire icinde buluverdin kendini. sorabilecegi sorular, karsilasabileceginiz sorunlar, vb. onceden goz atmak iyi olabilir. ailenle tanistilar mi ? sadece annesi-babasi olmayacak cocuklarin, halasi, teyzesi, dedesi. cok merak ediyorlardir sizinkiler.
piraye sen de mi kiz istiyordun ? kız isteyenler cogunlukta galiba. isyerinde zorlaniyor musun ?
melodi 9'u gibi demistin degil mi senin olasi transfer adetin kacinci gunune geliyor ? 2 tane mi koyacaklar sana, gorustun mu esnekler mi ? senin de world gibi ikiz olma sansi var mi ?
dew 1,5 ay goz acip kapayincaya kadar gececek simdi. karya yaz bebegi olacak, pembecik bebegi sıcaklardan korumaya calisacaksiniz. ben yaz bebeklerini ekstra severim, incecik giydirirler, sortlar, etekler. bacaklari cikar beyaz ve tombis. ayaklar kurabiye. insallah aceleci davranmaz da kocanla cok guzel gecer dogumun.