Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lee canım maşallah size ne güzel çocuklar hemen benimsemiş sizleri vallahi çok mutlu oluyorum senden böyle güzel haberler geldikçe :)ya bende merak ediyorum minnoşları banada msn den atsana resimlerini canım :)öpüyorum çok sizlerii..sağolasın çılgın bedişim) allah sizlerede yaşatır inşaallah.ben inanıyorum.oğlumla sizler için dua ediyoruz
) meleğimin duasıyla inşaallah rabbim sizleride sevindirecek
)
Kızlar doktordan cıktım sımdı benımde oglusum gelıyo tam hısettıgım gıbı yanıltmadı annesını kuzum
Kızlar doktordan cıktım sımdı benımde oglusum gelıyo tam hısettıgım gıbı yanıltmadı annesını kuzum
sizin fotolarda gulen gozler eksik olmuyor leecim. hepiniz ayri ayri isildiyorsunuz. iste bu telasin, kosturmacanin icinde kendiliginden gelsin bebeginiz. kiz cok cimcime, oglan da cok sevimli. hem biri sana, biri esine benziyor; guzel de olmus, hak gecmemiş.
dew benim de sık sık aklımdasın, esin gelince mutlulukla, gozyaslariyla bebegine kavusacaksin. hic telas etmemeye calıs ve bu guzel anı doyasıya yasa. umarim hamileligin gibi dogumun da sıkıntısız gecer.cicegini koklayacaksın artık. ne haldesin dusunemiyorum, ben bile heyecanlaniyorum halini dusununce.
melodi, bade kadersiz arkadaslarim benim :) haftasonu geliyor, ancak haftasonlari nefes alabiliyorum, isler de sıkıcı ve yorucu geliyor. o yuzden bugun daha mutluyum. ama bizim de hayatimiza renk gelsin degil mi ? biz de karnimizi tutup telaslanalim artık :)
lee canım maşallah size ne güzel çocuklar hemen benimsemiş sizleri vallahi çok mutlu oluyorum senden böyle güzel haberler geldikçe :)ya bende merak ediyorum minnoşları banada msn den atsana resimlerini canım :)öpüyorum çok sizlerii..
yelizzzz canım hadi gözün aydın bir oğluş daha geliyor demek :)oğlanlar arttı topikte maşallah :)sağlıkla gelsin kuzun canım darısı başımızza olsun inşalahhhh:)
sagolun kızlar darısı basınıza ınsallah evet zrdacım padısahım gelıyo ınsallahhayırlı olsun canım Allah kucağında göstersin VALİDE SULTAN :)
Rosemm canim dogru olan bizler icin 1 saat sonra olcum yinede degerin kotu degil bana doktorum 140i gecersen degerlendirmemiz gerekiyro demisti tabi bir kez 140i gecmekten bahsetmiyor 2-3 kez 140 uzeri cikarsa bakicaz duruma demisti.
Lee canim ne guzel anlattiklarin cok seker cocuklarin var alah bagislasin senin adina bu mutlulugu yasadigin icin cok seviniyorum inan.Allah icine sindirsin.
Kizlar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim..heyecan dorukta bende bildiginiz gibi degil...kizimin hareketleri iyice belirginlesti hic dik oturamiyorum artik yatasim var o kadar cok tekme atiyorki kaburga ve mideme size anlatamam nefes alamiyorum bazen :)))
Kizlar hepinizi cok opuyorum kendinize iyi bakin....sicaklara dikkat sahsen ben dus alip alip uzaniyorum disari ciksam bayilirim kesin....
Canim zati biliyorduk hormonlarin tavan yaptigini neyse en azindan doktora gitmene sevindim.Sen yine kafana gore hareket etme bencede guzelim.dr.dan geldim..hormonlarım cozutmuş o yüzden 3 kere adet olmuşum sanki biz bilmiyoduk:)bi doğum k.hapı daha verdi 17sinde gel lucrine başlayalım dedi..ben orda salak gibi bişey demdim ama geç oluyo yarın arayıp hemen başlasam olurmu diye sorucam bakalım ne diycek:)kendi kafana göre iş yapma diyo hep kesin yine öyle der:)
senin kac cikiyor canim
dr.dan geldim..hormonlarım cozutmuş o yüzden 3 kere adet olmuşum sanki biz bilmiyoduk:)bi doğum k.hapı daha verdi 17sinde gel lucrine başlayalım dedi..ben orda salak gibi bişey demdim ama geç oluyo yarın arayıp hemen başlasam olurmu diye sorucam bakalım ne diycek:)kendi kafana göre iş yapma diyo hep kesin yine öyle der:)
lee canım maşallah size ne güzel çocuklar hemen benimsemiş sizleri vallahi çok mutlu oluyorum senden böyle güzel haberler geldikçe :)ya bende merak ediyorum minnoşları banada msn den atsana resimlerini canım :)öpüyorum çok sizlerii..
yelizzzz canım hadi gözün aydın bir oğluş daha geliyor demek :)oğlanlar arttı topikte maşallah :)sağlıkla gelsin kuzun canım darısı başımızza olsun inşalahhhh:)
bencede dr.unu dinle kafana göre iş yapma.herşey yoluna girecek.biliyorsunuzki hormonlar psikolojik durumla çok alakalı.rahat olmaya bak.herşey yoluna girecek.bu topikte anne olmayan kalmayacak)
Sagolun kızlar ya vala sıze cok ozenıyorum leecım senın kuzuların yanında dewcım senınde kızını ınsallah saglıkla kucagına almana azkaldı bızım oglumla daha cok zamanımız var bu ay sevıncım bebegımı 4 boyutlu gordum yuzunu ellerını hep cenesının altında elı sankı buyuk adamlar gıbı dusunuyo oglum:) saglıklıda sukur cok mutluyum gercekten pıraye gelmemıs kabızlık cekıyodu o doktorum kefır onerdı belkı duymussunuzdur hem kabızı onluyo hemde bagısıklık sıstemını guclendırıyomus ınsallah yazımı gorurde ıcer oda onun oglu nasıl merak edıyorum
Kizlar iyi haftalar olsun hepinize,
Gulemcim hosgeldin yavrum :) nasil gecti bakalim dagitildimi kafalar biraz?Umarim iyi gelmistir.
Piraye kontorlunun iyi gecmesine cok sevindim.Edepsiz be senin bu oglun :)) bak sen nerelerini gosteriyor zaten erkekler cok acarmis biliyormusun kizlarda hep kapatmak isterlermis ki Karya hep kapattiyor kibar kizim benim :))))
Kizlar bende saka maka haftaya kizimla bulusacagim saka gibi inanamiyorum bugunlere kadar geldigime.Allahima ne kadar sukur etsem az dilerim tum hamile arkadaslarim sizde bugunlere sag salim ulasirsiniz ve tabi hamileligi dort gozl ebekleyen canim arkadaslarim dualarimin hep sizinle oldugunu biliyorsunuz.
Persembe geliyor kismetse Kocam o da ayrica bizi sevindiriyor,cifte mutluluk.
Hepinizi cok kucakliyorum.
canım gercekten oglanlar edepsız bızımkıde gosterdı bol bol ama bız yuzumuzude gorduk cok guzeldı ayrıntılı cok ıyı oluyo kaburgasını omurılıgını cok net gorduk ve ellerı yumuk yumuk yemek ıstedım o an elerını banada afp testı yaptı canım bıde kan hapıyla balık hapı verdı proteınım eksıkmıs aynı gun gıdıcez canım yıne kontrole benım dogum gunum 24 agustos bır gun sonra oglum hedıyesını vercek bana:)Canım benim gözün aydın, öğrenmişsiniz cinsiyetini, bir oğlan daha demek, erkekler artıyo yok mu bizim oğlanlara gelin yetiştiren :) :) hadi kızlar patlatın arkadan kızları da kalmasın bizim oğlanlar yapayalnız :) :) Yelizcim bende doktordaydım hafta sonu çok şükür herşey yolunda. 3lü test istemedi onun yerşne sadece AFP testi istedi, sonucum bugün yarın çıkar. 25 Ağustosta birdahaki kontrolüm, sanırım sende o zamanlarda gidersin doktora. Ayrıntılı ultrasona giricim o zaman nasipse. Benim sıpam çok inatçı kızlar yaaa, yüzünü hiç göstermiyo. Eller hep yüzünün üstünde yada totosunu dönüyo hemen. Çok kaprisli olcak bu velet :) :) yüzünü göremedik ama albümümüze çok güzel toto fotoları çektik :) :) bir de pipi fotoloru, durup durup açıyo benim oğlan orasını, nispet yapar gibi yüzünü kapıyo pipisini gösteriyo. Artık ne demeğe çalışıyosa edepsiz :) :) :)