Kızlar günaydın, noolmuş yaaa dün yazdıklarımız kaybolmuş sanki.... Allah Allah dün biz bişiler konuşmamaışmıydık, kafam mı karıştı benim anlamadım. Badecim lütfen vazgeçmek falan deme canım... Aldığımız ilaçlardan hormonlardan srtesten başımıza geliyo tüm bu dengesizlikler. Sen içini ferah tut tatlım, senin sıpan vaktini bekliyor. Doğru zaman çok yakında ilk tedavinle alacaksın sen de meleğini kucağına
Evet Pirayecim yazistiklarimiz gitmis ben yazmistim vallaha.....
]
canim sana endokrin doktormu dedi lokmadan bir saat sonra olc diye. banada yemekten iki saat sonra dediler her doktor farkli konusuyor kafam karisti
evet endokrin doktoru soyledi aslinda 2 saat sonra olculurmus babamda seker hastasi oyle diyor ama hamilelerde benim doktor bu sekilde bakiyormus canim...
Gulem bugun cebime mesaj bu kez o annesinin yanina gitmis kizlar interneti yokmus iyiyim kizlara soylermisin demis elciye zeval olmaz :)) iletiyorum sekerler cok sukur sorun yok iyiymis.
Bugun doktor kontorlumuz vardi sukur kizim gayet iyi guzel yuzunu gosterdi bize oyyy vallaha sirin bisey olacak galiba bu benim kizim tam karisim yarisi ben yarisi kocam :))) 2600 olmus kilosu iyi buldu doktor amcamis haftaya cuma tekrar kontrolumuz var persembe kismetse babamiz geliyor cumada doktora beraber gidecegiz insallah ve dogum gunumuze karar verecegiz ve dogum ayrintilarini konuasacagiz kizlar acayip heyecan basladi bende anammmmmm deyip uyaniyorum gece bir kaciyor uykum zaten kacmaya yer ariyor :)))) sabah kadar 10 kez doguruyorum hehehe :))))dua edin bize olurmu hersey yolunda gitsin diye.