ayyyyy gülemciğim çocukcağız içeriden babaya yeni spermler yollama demiştir))) ben hemen senin ve bu durumda olan anne adayları için internetten bulduğum bilgiyi sizlerle paylaşayım dedim.sanırım sen bu riskli dönemi atlattın ama yinede dikkatli olun.sonuçta çoook istenilen bir bebek bu.kızımız doğduktan sonra istediğiniz kadar kudurun
))))
Gebelik dönemi cinsel yaşamın daha kontrolü olarak sürdürülmesi gereken bir dönemdir. Herhangi bir sağlık sorunu ya da bebeğe zarar vereceği şüphesi olmadığı takdirde gebelik döneminde cinsellik orucu tutulmasına gerek yoktur. Anne adayı ya da baba adayı tarafından tek taraflı olarak gebelik döneminde cinselliğin durdurulması bazen sıkıntılar yaratabilmektedir. O sebeple kontrollü ve dozunda bir cinsellik bu dönemde tercih edilebilir. Gebeliği her biri 3 aydan oluşan 3 safha içerisinde inceleyebiliriz. İlk 3 ay biraz riskli bir dönemdir. Genelde düşükler bu dönemde olmakta ve rahim içi enfeksiyonlar oluşabilmektedir. İlk 3 aylık dönemde rahim içine boşalma olmadan, fazla baskı uygulanmadan ve sıklığı azaltılarak cinsel ilişkiye girilebilir. İkinci 3 aylık dönem daha rahat bir dönemdir. Anne vücudu gebeliğe alışmış, bazı sorunlar ortadan kalkmıştır. Bu dönemde de yine ilk 3 aylık dönemde olduğu gibi boşalma vajina içine olmamalıdır. Aynı şekilde çok fazla baskı uygulamak, zorlayıcı pozisyonlar denemek ve sık ilişkiye girmek bu dönemde yasaktır. Üçüncü ve son 3 aylık dönem ise iyice ağrıların artmaya başladığı dönemdir. 34. Hafta sonrasında ilişki tamamen kesilmelidir. Önceki dönemde ise haftada maks. 1 kere, çok yumuşak şekilde bir ilişkiye girilebilir. Aynı şekilde kesinlikle bu dönemde de vajina içine boşalma yasaktır.
ne kadar tuhaf geldiğinin farkındayım aslında..sizlerden biri yazsaydı kızım bekle biraz derdim dimi:) neyse biraz ayrıntılı anlatayım..dün doktora gittik daha öncede adam resmen ilişki serbest dedi..benim merkezinde baştan beri hiç bi kısıtlaması yoktu.tabii biz birbirimize değmiyoruz bile korkudan..eşim hatta der elini bile tutmam yeterki sağlıkla olsun..neyse dün arkadaşım çıkınca bu konular açıldı doktor bizim halimize acıyarak gülümsedi,kafaya takacak kendini esirgeyecek bi durumun yok vs..dedi..düşünün bebek hareket etsin diye ultrason cihazıyla vuruyo hafif karnıma aaaa doktor bey yapmayınn diye bağırıyorum:) sonra e öksür bari diyo adam ben öksürmeyi unutmuşum aptal aptal sesler çıkarıyorum falan...
haftalardır eşimle hiç yalnız değildik zaten dünde arkadaşım gitti..vs..bi anda oldu ve ne içeriye boşalması, ne girmesi...sadece temas diyebilirim..(bu arada ben böyle konularda çok ketumum ama sizden başkada anlatacak kimsem yok..)o temas olayıyla kaldık..ikimizde korktuk ve vazgeçtik..ilişki dediğim bu yani:))) ama rahatlama ikimizde de oldu..sonra uyudum ben ve kalkıp wc ye gittiğimde peçeteye mercimek kadar bi kan geldi..halada kendimde değilim..eşim doktora bu sorulurmu diye kızdı ama aradım..adama açıkça rahim kasıldımı acaba diye sordum..çünkü çok tuhaf bi şekilde bişeyler hissettim..karnımın içi top gibi oldu..çok üzgünüm ama böyle davranıncada eşim çok kötü oluyo..neyseki doktorum kafanda bağlantı kurma bebeğe zararı yok..girişte hafif tahriş olmuştur dedi..halbuki girmedi bile tam anlamıyla...
yaa kızlar çok açık oldum nolur kusura bakmayın..ben hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden ama içimden atmam lazım..ve denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem..kendimden nefret ettim resmen....