Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyyyy gülemciğim çocukcağız içeriden babaya yeni spermler yollama demiştir:-)))) ben hemen senin ve bu durumda olan anne adayları için internetten bulduğum bilgiyi sizlerle paylaşayım dedim.sanırım sen bu riskli dönemi atlattın ama yinede dikkatli olun.sonuçta çoook istenilen bir bebek bu.kızımız doğduktan sonra istediğiniz kadar kudurun:-)))))

Gebelik dönemi cinsel yaşamın daha kontrolü olarak sürdürülmesi gereken bir dönemdir. Herhangi bir sağlık sorunu ya da bebeğe zarar vereceği şüphesi olmadığı takdirde gebelik döneminde cinsellik orucu tutulmasına gerek yoktur. Anne adayı ya da baba adayı tarafından tek taraflı olarak gebelik döneminde cinselliğin durdurulması bazen sıkıntılar yaratabilmektedir. O sebeple kontrollü ve dozunda bir cinsellik bu dönemde tercih edilebilir. Gebeliği her biri 3 aydan oluşan 3 safha içerisinde inceleyebiliriz. İlk 3 ay biraz riskli bir dönemdir. Genelde düşükler bu dönemde olmakta ve rahim içi enfeksiyonlar oluşabilmektedir. İlk 3 aylık dönemde rahim içine boşalma olmadan, fazla baskı uygulanmadan ve sıklığı azaltılarak cinsel ilişkiye girilebilir. İkinci 3 aylık dönem daha rahat bir dönemdir. Anne vücudu gebeliğe alışmış, bazı sorunlar ortadan kalkmıştır. Bu dönemde de yine ilk 3 aylık dönemde olduğu gibi boşalma vajina içine olmamalıdır. Aynı şekilde çok fazla baskı uygulamak, zorlayıcı pozisyonlar denemek ve sık ilişkiye girmek bu dönemde yasaktır. Üçüncü ve son 3 aylık dönem ise iyice ağrıların artmaya başladığı dönemdir. 34. Hafta sonrasında ilişki tamamen kesilmelidir. Önceki dönemde ise haftada maks. 1 kere, çok yumuşak şekilde bir ilişkiye girilebilir. Aynı şekilde kesinlikle bu dönemde de vajina içine boşalma yasaktır.

ne kadar tuhaf geldiğinin farkındayım aslında..sizlerden biri yazsaydı kızım bekle biraz derdim dimi:) neyse biraz ayrıntılı anlatayım..dün doktora gittik daha öncede adam resmen ilişki serbest dedi..benim merkezinde baştan beri hiç bi kısıtlaması yoktu.tabii biz birbirimize değmiyoruz bile korkudan..eşim hatta der elini bile tutmam yeterki sağlıkla olsun..neyse dün arkadaşım çıkınca bu konular açıldı doktor bizim halimize acıyarak gülümsedi,kafaya takacak kendini esirgeyecek bi durumun yok vs..dedi..düşünün bebek hareket etsin diye ultrason cihazıyla vuruyo hafif karnıma aaaa doktor bey yapmayınn diye bağırıyorum:) sonra e öksür bari diyo adam ben öksürmeyi unutmuşum aptal aptal sesler çıkarıyorum falan...
haftalardır eşimle hiç yalnız değildik zaten dünde arkadaşım gitti..vs..bi anda oldu ve ne içeriye boşalması, ne girmesi...sadece temas diyebilirim..(bu arada ben böyle konularda çok ketumum ama sizden başkada anlatacak kimsem yok..)o temas olayıyla kaldık..ikimizde korktuk ve vazgeçtik..ilişki dediğim bu yani:))) ama rahatlama ikimizde de oldu..sonra uyudum ben ve kalkıp wc ye gittiğimde peçeteye mercimek kadar bi kan geldi..halada kendimde değilim..eşim doktora bu sorulurmu diye kızdı ama aradım..adama açıkça rahim kasıldımı acaba diye sordum..çünkü çok tuhaf bi şekilde bişeyler hissettim..karnımın içi top gibi oldu..çok üzgünüm ama böyle davranıncada eşim çok kötü oluyo..neyseki doktorum kafanda bağlantı kurma bebeğe zararı yok..girişte hafif tahriş olmuştur dedi..halbuki girmedi bile tam anlamıyla...
yaa kızlar çok açık oldum nolur kusura bakmayın..ben hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden ama içimden atmam lazım..ve denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem..kendimden nefret ettim resmen....

yaaaa hiç sorma... konuşmayı bilmiyoruz hanfendi çişi söylemez hala bezle dolaşıyoruz ama parka giderken dahii kıyafetimiz özenle seçiliyor:-)) parfüm sıkarım kolunu kaldırıp banada sık diye ağlanıyor.benim terlikler topuklu ayakkabılar şimdiden giyiliyor.makyaş yaparken dudaklarını ve gözünü gösterip kendisinede sürmemi istiyor:-)) bıcırık kızım çoook fena:-))
eşim offff offff yandım valla annesi süslü kızı süslü yandık vallahi diyor:-))
veeeee inşaallah kızını kucağına alacaksın ve bizde sizleri ziyarete geleceğiz:-)) nede olsa yolumuzun üzerindesiniz:-))

tahmin edebiliyorum canım..çok belli afet olduğu:) sana ortak çıktı desene,artık ne kıyafetin kalır ne rujun:) sıpa..
canım mutlaka bekliyorum..her zaman...

ne kadar tuhaf geldiğinin farkındayım aslında..sizlerden biri yazsaydı kızım bekle biraz derdim dimi:) neyse biraz ayrıntılı anlatayım..dün doktora gittik daha öncede adam resmen ilişki serbest dedi..benim merkezinde baştan beri hiç bi kısıtlaması yoktu.tabii biz birbirimize değmiyoruz bile korkudan..eşim hatta der elini bile tutmam yeterki sağlıkla olsun..neyse dün arkadaşım çıkınca bu konular açıldı doktor bizim halimize acıyarak gülümsedi,kafaya takacak kendini esirgeyecek bi durumun yok vs..dedi..düşünün bebek hareket etsin diye ultrason cihazıyla vuruyo hafif karnıma aaaa doktor bey yapmayınn diye bağırıyorum:) sonra e öksür bari diyo adam ben öksürmeyi unutmuşum aptal aptal sesler çıkarıyorum falan...
haftalardır eşimle hiç yalnız değildik zaten dünde arkadaşım gitti..vs..bi anda oldu ve ne içeriye boşalması, ne girmesi...sadece temas diyebilirim..(bu arada ben böyle konularda çok ketumum ama sizden başkada anlatacak kimsem yok..)o temas olayıyla kaldık..ikimizde korktuk ve vazgeçtik..ilişki dediğim bu yani:))) ama rahatlama ikimizde de oldu..sonra uyudum ben ve kalkıp wc ye gittiğimde peçeteye mercimek kadar bi kan geldi..halada kendimde değilim..eşim doktora bu sorulurmu diye kızdı ama aradım..adama açıkça rahim kasıldımı acaba diye sordum..çünkü çok tuhaf bi şekilde bişeyler hissettim..karnımın içi top gibi oldu..çok üzgünüm ama böyle davranıncada eşim çok kötü oluyo..neyseki doktorum kafanda bağlantı kurma bebeğe zararı yok..girişte hafif tahriş olmuştur dedi..halbuki girmedi bile tam anlamıyla...
yaa kızlar çok açık oldum nolur kusura bakmayın..ben hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden ama içimden atmam lazım..ve denemiş biri olarak hiç tavsiye etmem..kendimden nefret ettim resmen....

yavrucuum olur genç sağlıklı insanlarsınız kudurmakta gayet normal:)birde hamilelikte hormonlar tavan yapar daha adam hoş gelebilir gözüne:23::1:..ama canımcım şimdi senin bebeğin çook kıymetli o yüzden riske girmeyin bir daha ..yani normal gebeliklerde bile kese aşağıda olursa rahim içinde kanama bölgesi oluşuyo...siz uzaktan öpücük atın birbirinize boşver..ayol anneni arayayım ben başbaşa bırakma şunları gir ayaklarının altında uyu diye:1:neyse çok şükür bişey olmamış olacağıda yok dr.un dediği gibi ..ama o minnoş kız çok kıymetli dikkatli olun güzelim..

yavrucuum olur genç sağlıklı insanlarsınız kudurmakta gayet normal:)birde hamilelikte hormonlar tavan yapar daha adam hoş gelebilir gözüne:23::1:..ama canımcım şimdi senin bebeğin çook kıymetli o yüzden riske girmeyin bir daha ..yani normal gebeliklerde bile kese aşağıda olursa rahim içinde kanama bölgesi oluşuyo...siz uzaktan öpücük atın birbirinize boşver..ayol anneni arayayım ben başbaşa bırakma şunları gir ayaklarının altında uyu diye:1:neyse çok şükür bişey olmamış olacağıda yok dr.un dediği gibi ..ama o minnoş kız çok kıymetli dikkatli olun güzelim..

dedim ya deli cesareti...kendimde değilim hala..
yarın ilaç yazdırmaya gitcem..doktora rica ederim bakar belki..endişem geçmeyecek başka türlü..aptallık...

gulemcım yanlıs anlama kızma bana ama bıraz fazla tedırgın oluyosun bence bısey olmaz evet bunlar mahrem konular bende paylasmam kımseyle sen acık konustun dıye yazıyorum bende hamıle kaldıgımdan berı badenın dedıgı gıbı hormanlarım okadar tavan yaptıkı anlatamam elımden gelse adamı hıc bırakmıycam ama tabıkı doktorumun soylemesıyle ılk 3 ay tedbırlı davrandık mumkun oldugunca yuzeysel yasadık herseyı sonrada oruclar basladı Allahtan kocam oruclu bısey yapamıyorum :)sen dusun yanı nekadar kotuyum vala kocamın tedbırlı olması buzamanda cok ısıme yaradı yanı bence sende bıraz rahatla kasma kendını

bende kendimden havadisleri vereyim..doktordan geldik.kız olduğu kesinleşti:) çok fazla hareketli değildi gene doktor uyuyo muhtemelen dedi..ultrasona ilk başladı kolları bacakları gösteiyo doktor..dedim bana gülmeyinde önce bi kalbini duyalım yaşıyomu diye:) hala neler düşünüyo olmama güldü doktor,ama anlıyoda beni..düşünün bu kafayla geçiyo günler..neyse sonra organlarını falan gösterdi..çok şükür biiinnn şükür rabbime iyi dedi çıktk geldik..yol boyu hem dua ettim hem ağladım kızlar..hala sulanasım var çok fena..eşimle papaz olcaz..duygusallığıma anlam veremiyo..yaşadıklarımızı düşününce falan kopuyorum...
yanımda arkadaşım vardı onada dua ettirdim..aklından hiç çıkarma dua et dedim durdum:)arkadaşlarıma şu an uğraşan herkese ver Allahım diye..
gerçi gönlümün bi yeri sizinle ilgili hep rahat..bade,melodi,ceren,zrda,lee...o kadar inancım çok ki olacağına..Allah çok büyük..

Canimmmmm demekkk kizimiz geliyor haaa ayyyy yerim yaaaaaa kurban olurum ben ona cumartesi doktora gittigini atladim biraz sanirim kendi derdime dustum ama inan cok sevindim kiz olmasina anammmm bir kiz daha ha :))))

kızlar yardım....
dün doktora soramadım yanımda arkadaşım vardı..eşimin yanında bile çekinirim aslında.çok özel olacak ama fikrinize ihtiyacım var..ilişki konusunda...tam anlamıyla olmasada bişeyler yaşadık..şimdi ne düşüneceğimi bilemedim...

Biz 9 ay boyunca bir kez bile iliskiye girmedik zaten adam yanimda degildi ama sunu soyleyebilirim bir donem tavan yapti benim hormonlar yani resmen gozu donuyro insanin ne garip hayvansal bir duygudur su seks adam yanimda olaydi ne olurdu bilmem ama ben bazen uyandigimda rahatladigima cok sahit oldum.Ben doktoruma sormadim bile esim burda degil diye ama ben hic dusunmedim ya acaba sizde yapmasanizmi ya Gulem ne bileyim cok ugrastik ne olursa olsun kasilma yasaniyor o bebegi kasarmi filan diye ne bileyim ben ben byle dusunuyorum her seferinde huzursuz olacaksan kasilman ikiye katlanmis olacak iyi dusun derim.

Kizlar herkese selam,

2 gundur ugrayamadim okuyamamistim bile malum esim geldi sonrasinda doktor kontorolu filan derken bugun evdeyim islerimi hallediyorum hemen sizlere yazmak istedim.Karya bebek 7 Agustos 2012de geliyor kismetse.Doktorumuzla karar verdik kilossu gelisimi cok sukur iyi 38 haftamiz bu hafta bitiyor 39.hafta basinda guzel kizimla tanismis olacagiz.Epidural anestezi ile alinacak kuzum.Heyecanlimisin diye sordugunuzu duyuyorum?Evet geberiyorum ama ameliayat dogum heyecani degil doktoruma guvenimden o konuda icim rahat derdim kizimla tanisacak olmak bu kadar zaman tasidim onu ne bileyim tekmeleri filan derken icimdkei canliyla tanisacak olmak cok garip geliyor hala hayal alemindeymisim gibi geliyor.

Yarin agda manikur pedikur islerimiz var kismetse ve son hazirliklar tabi Sali sabahi 6da hastanede olacagiz 8 gibide dogmus olacakmis kismetse guzel kizim.

Buyuk bir kesisme yasadim sizlerle iyikide yollarimiz kesismis, sizlerle paylasamasaydim cok eksik olurdu hersey,hepiniz benim icin ayri ayri cok kiymetlisiniz.Dilerim bundan sonra hep hayatimda olursunuz.Badecim sana soz verdigim gibi tek tek isimleriniz aklimda dogum esnasinda hepinize dua edecegim tum kalbimle soz veriyorum zaten sizler benim icin aileden farksiz oldugunuz icin sizi unutmamin imkani yok.

Karya dogduktan sonra malum onunla birbirimize alisma sureci arti ameilayat yerlerim sebebiyle bilgisayardan biraz uzak kalabilirim lutfen sizi ihmal ettim diye dusunmeyin sadece toplanmak icin biraz zamana ihtiyacim olacak o kadar. :)

Aslinda bu mesaji yarin yazmakti niyetim ama bugun aklimdakiler cumlelere dokuluverdi yazayim istedim.
Sizleri cok seviyorum kizlar dualarinizi eksik etmeyin.:emir_bebek::nazar::54:

Kizlar herkese selam,

2 gundur ugrayamadim okuyamamistim bile malum esim geldi sonrasinda doktor kontorolu filan derken bugun evdeyim islerimi hallediyorum hemen sizlere yazmak istedim.Karya bebek 7 Agustos 2012de geliyor kismetse.Doktorumuzla karar verdik kilossu gelisimi cok sukur iyi 38 haftamiz bu hafta bitiyor 39.hafta basinda guzel kizimla tanismis olacagiz.Epidural anestezi ile alinacak kuzum.Heyecanlimisin diye sordugunuzu duyuyorum?Evet geberiyorum ama ameliayat dogum heyecani degil doktoruma guvenimden o konuda icim rahat derdim kizimla tanisacak olmak bu kadar zaman tasidim onu ne bileyim tekmeleri filan derken icimdkei canliyla tanisacak olmak cok garip geliyor hala hayal alemindeymisim gibi geliyor.

Yarin agda manikur pedikur islerimiz var kismetse ve son hazirliklar tabi Sali sabahi 6da hastanede olacagiz 8 gibide dogmus olacakmis kismetse guzel kizim.

Buyuk bir kesisme yasadim sizlerle iyikide yollarimiz kesismis, sizlerle paylasamasaydim cok eksik olurdu hersey,hepiniz benim icin ayri ayri cok kiymetlisiniz.Dilerim bundan sonra hep hayatimda olursunuz.Badecim sana soz verdigim gibi tek tek isimleriniz aklimda dogum esnasinda hepinize dua edecegim tum kalbimle soz veriyorum zaten sizler benim icin aileden farksiz oldugunuz icin sizi unutmamin imkani yok.

Karya dogduktan sonra malum onunla birbirimize alisma sureci arti ameilayat yerlerim sebebiyle bilgisayardan biraz uzak kalabilirim lutfen sizi ihmal ettim diye dusunmeyin sadece toplanmak icin biraz zamana ihtiyacim olacak o kadar. :)

Aslinda bu mesaji yarin yazmakti niyetim ama bugun aklimdakiler cumlelere dokuluverdi yazayim istedim.
Sizleri cok seviyorum kizlar dualarinizi eksik etmeyin.:emir_bebek::nazar::54:

hiiihhh yaaa prensesimiz geliyo demek..tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu..Allahım ne güzel bir nimet bu..daha dün gibi, tedavinle ilgili yazdıkların hüzünlerin sonrasında sevinçlerin.......çok şükür ki mutlu sona gelindi...canım benim dualarına çook ihtiyacım,ihtiyacımız var..çok sevinirim aklından bile geçirirsen.. bende salı günü bol bol dua edicem senin ve kızın için ..siz iyi olun toparlanın bize sonra yazarsın kızçeni:)nasıl güzeldir şimdi o melek yaaa.dew canım inan mutluluğunu ailemden biriymişsin gibi paylaşıyorum..herşey tüm ailenle birlikte hepiniz için çok güzel olsun..çok kolay rahat bir doğum olur inş...kızını benim yerimede bol bol kokla doya doya öp..inş. meleğimiz ayağını sürütürde bizlerde kuzen doğururuz ona:)

dedim ya deli cesareti...kendimde değilim hala..
yarın ilaç yazdırmaya gitcem..doktora rica ederim bakar belki..endişem geçmeyecek başka türlü..aptallık...

aptallık filan değil canım gayet insani bişey yaşadığın..sadece bebiş kıymetli ..sen içini ferah tut ..zaten bişey olmamış anlattığına göre ..ama için rahatlayacaksa söyle dr.a..yoksa diğer muayeneye kadar kurup durursun...

kızlar gerçekten iyiki size yazmışım..acayip rahatlattınız beni..kendimi kötü hissetmek bi yana eşime olan eziyeti ettim adam kaçtı evden resmen..şu an daha iyiyim..çok sağolun..gerçekten iyiki varsınız....

dew canım benim..demek iki gün sonra bu vakitler ana kız kucak kucağa koklaşıp duracaksınız..eşinin yanında olmasına,herşeyin planlandığı gibi gitmesine ayrıca seviniyorum..sağlıklı kolay bi doğum olsun inşallah..bütün dualarımız seninle..aynı transferdeki gibi..aynı test günündeki gibi:)

dew ve karya için en heyecanlı gece...
yarın sabah kucaklaşacaklar...
canım arkadaşım herşey yolunda gitsin inşallah..
merakla resimlerinizi bekliyorum:)

Canlarim cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin...heyecan dorukta hastane cantalari kapida hazir kizim daha gelmeden dunya esyasi var :) herseyimiz hazir cok sukur simdi guzel ilik bir dus sonrasi yatacagim kizlar... 35 yillik hayatimda esim ve ailemi saymazsam kendimle bas basa olan dunyamin son gecesi bu gece :) garip geliyor, kendimden daha cok dusunecegim varligimla tanisacagim yarin...hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Hepimize duamda olacaksiniz....Tekrar gorusene dek saglicakla kalin.

Yarin kesin facebook'a resim eklenir gulemcim gorursun kizimi :)

Opuyorum,:nazar::49::emir_bebek:

Canlarim cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin...heyecan dorukta hastane cantalari kapida hazir kizim daha gelmeden dunya esyasi var :) herseyimiz hazir cok sukur simdi guzel ilik bir dus sonrasi yatacagim kizlar... 35 yillik hayatimda esim ve ailemi saymazsam kendimle bas basa olan dunyamin son gecesi bu gece :) garip geliyor, kendimden daha cok dusunecegim varligimla tanisacagim yarin...hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Hepimize duamda olacaksiniz....Tekrar gorusene dek saglicakla kalin.

Yarin kesin facebook'a resim eklenir gulemcim gorursun kizimi :)

Opuyorum,:nazar::49::emir_bebek:

:) canım yaa nasıl bi heyecan...Allahım sağ salim bizlerede tattırsın inşallah..şu dakikalarda belkide karya dünyada...
maşallah size..Nazar

kızlar bende doktora gittim..yazılacak bi sürü ilacım vardı hemde bebeği merak ediyorum ben dedim:) adam baştan beri beni ağlak görüyo hemen tamam dedi..şimdi ağlamasın demiştir:) neyse bebiş iyi çok şükür...dün biraz ateşlendim yine..çok çabuk üşütüyorum ben. kustum falan.hani grip olacak gibi her yeriniz ağrır ya o haldeyim..sonra şiddetli kusuyorum..doktora bahsedince kan tahlili istedi..ama bebişi görmek beni çok rahatlattı..sonrada ablacım benim tayinim çıktı kendine bi doktor bul dedi:)))) kanım ısınmayagörsün zaten...neyse bu günüme şükür..binn şükür...

karya hanım saat kaçta teşrf edecekler acaba:)belki annesinin kucağındadır şimdi...Allah isteyen herkese nssip etsin inş....

Kızlar herkese merhaba:-)) kızım uyumuşken bir iki satır yazıp çıkayım..... dew ile akşam konuşmuştuk dolayısıyla çok heyecanlıydı.ve karyamız dünyaya gelmiş ikiside çok iyi maşallah:-)) karyanın fotoğrafıni gördüm.muhteşem birşey:-)) allah sizlere ve isteyen herkese bu duyguları yaşatır inşaallah.yeterki inancınızı yitirmeyin.bn sizlerinde buradan güzel ahberlerinizi duyacağıma çok inanıyorum...gülem canım kızın iyiymiş allahın izniylede sağlıkla kucağına alacaksın:-)) dr.unun tayin olayınada üzüldüm..yeni dr.arayışına gireceksin şimdi.iyi birini bulursun merak etme:-))
bade,cerenm,zrda,melodi,bubuş canlarım sizlerde buradan hamileyim haberini vereceksiniz allahın izniyle.bu topikte herkes anne olacak inşaallah:-)) benim mucizelerim evime,yüreğime doğdu zaten.artık hamile kalmasamda hiç umursamıyorum.iki evladımızı rabbim bize bağışlasın hayırlı kılsın bu bize yeter:-)) rabbim inşaallah sizleri anne olmak isteyen herkesi tez zamanda sevindirir.yaa kızlar vizontele arkadaşımız da sanırım dew le aynı dönemde hamile kalmışlardı acaba o ne yapıyor?merak ettim.inşallah herşey yolunda gidiyordur.kızlar şimdilik sağlıkla kalın.sık sık giremesemde hep kalbimdesiniz.:-))

sağol cerencim..
bade :)) çok şükürrr canımm....rahatladım...

evetttt karya hatun dünyada..ve çok güzelll.facede resmi var..dew babaya benziyo demişti ultrasonlarda ama aynı kendisi..kara bı kız:))))) yanaklar falan tombiş tombiş:))) canım yaaa...Allaha şükürler olsun..ailesine bağışlasın..darısıda bizlere olsun inşallah...

Back
X