merhaba kızlar

) son sayfa hariç öncekileri okuyamadan kısaca yazıp çıkıyorum.kızım her tuşa basışımda oda birtanesine parmak basıyor.anlayacağınız sil yaz yapıyorum

)
hemen belirteyim.pirayeyi aradım konuşamadım.kendisinden mesaj geldi.çok zorlu bir sezeryan geçirmiş toparlanmaya çalışıyormuş.yiğit maşaallah iyiymiş

) sizlere çok selamları var.toparlanınca sizlere yazacak.ayyyy sağlıklı olsunlarda bize yeter

)
bubuş canım doğum günün kutlu olsun allah hediye olarak yavrucuklarını sana bağışlasın.inşaallah hayırlı haberlerini alırız.gülemciğim annen geliyormuş ohhh ohhh çok iyi

) benim annemde yalnız ve kesinlikle evinden ayrılmak istemeyenlerden kışın zoraki bizlere getiririz ki benim annem artık kendisiyle ilgilenilmesi gereken biri.öyle olmasına rağmen asla evinden ayrılmak istemiyor.
bade canım senin durum ne çıktı? geçmişi tam okuyamadım ama cin 1 gibi birşeylerden bahsetmişsin ne oluyor bu?
yeliz bugün yarın senin oğluşta merhaba diyecek allahın izniyle

) cerenm senin alandada olumlu gelişmeler var sanırım.inşaallah bubuş ve ikiniz arka arkaya hamile haberlerinizi buradan paylaşırsınız

kızlar tekrar görüşürüz şuan müsadee