Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlarrr,
benim dünki kan testimde tabiside negatif cıktı. akşam dr umla görüştük.
yaş ve sorun olmamasına rağmen 8 yumurtadan sona 2 kaldı ya elimizde ona takıldım acaba yumurta rezervinmi az dedi. geriye dönüp hormon değerine baktı ve ultrasona aldı. yoo yumurtalarında gayet iyi dedi. uzun protokol baslıyoruz dedi. ilaç dozunu biraz daha yükseltti. bende nerde hata yaptık bilmiyorum dedim. acaba genetik yapsakmı dedim. evet yapıcam dedi not aldı.normalde 2. negatiften sonra yapıyordu.
yardımcısı rapor için şartlarınız uyuyordu dimi hazır hocamızla birlikteyken ücreti rapor durumunuda konusalım dedi. dr umda ücret konu değil o bizim kzıımız oldu artık para pul önemli değil dedi. rakam söylemedi. rapor içinde tüm kolaylığı sağlayacağım dedi. ve olacak bak bu sefer dedi. inş allahımmm.
şimdi adetimi bekliyorum. yasmine başlıycam sağolsun hemşirede başka hastadan kalan lucrin verdi 1 kutu. allah razı olsun. diğerlerinide raporla uyguna alırsak inş. çok sarsmaz. üst üste çok zor maddi olarak.
bu pgt yöntemi hakkında bilginiz varmı??
işte böyle son durum. inş. kızlar bu sefer olur. hepinizi öpüyorum.

günaydın kızlarrr,
benim dünki kan testimde tabiside negatif cıktı. akşam dr umla görüştük.
yaş ve sorun olmamasına rağmen 8 yumurtadan sona 2 kaldı ya elimizde ona takıldım acaba yumurta rezervinmi az dedi. geriye dönüp hormon değerine baktı ve ultrasona aldı. yoo yumurtalarında gayet iyi dedi. uzun protokol baslıyoruz dedi. ilaç dozunu biraz daha yükseltti. bende nerde hata yaptık bilmiyorum dedim. acaba genetik yapsakmı dedim. evet yapıcam dedi not aldı.normalde 2. negatiften sonra yapıyordu.
yardımcısı rapor için şartlarınız uyuyordu dimi hazır hocamızla birlikteyken ücreti rapor durumunuda konusalım dedi. dr umda ücret konu değil o bizim kzıımız oldu artık para pul önemli değil dedi. rakam söylemedi. rapor içinde tüm kolaylığı sağlayacağım dedi. ve olacak bak bu sefer dedi. inş allahımmm.
şimdi adetimi bekliyorum. yasmine başlıycam sağolsun hemşirede başka hastadan kalan lucrin verdi 1 kutu. allah razı olsun. diğerlerinide raporla uyguna alırsak inş. çok sarsmaz. üst üste çok zor maddi olarak.
bu pgt yöntemi hakkında bilginiz varmı??
işte böyle son durum. inş. kızlar bu sefer olur. hepinizi öpüyorum.

canım sen yılmayacaksın,o bebekte sana gelecekkk..inşallah..
güven duyduğun bi doktorunun olması çok önemli..bu işte acabalar çok zorluyo insanı..ben eşimin ısrarıyla devam ettim hoş iyikide etmişim..şimdi doktorumu dualarla anıyorum ama bi ara bişeym atlıyolar niye çok rahat bu adam falan diye gerilmiştim..son transferimde adama surat yaptım resmen:)
bu arada biz 1.tedaviyi temmuzda 2.tedaviyi ocakta yaptık..ben bu arada burda değildim çünkü iş dolayısıyla..
ikinci tedaviden önce kromozom analizi yapalım dedi..eşimden ve benden kan alındı.kromozal bi bozukluk varmı diye bakıldı sadece..pgt embriyodan parça alınıp genetiğinin incelenmesi..genelde genetik bi hastalığı olduğu bilinen çiftlerde yapılıyo,sağlam embriyoyu bulmak için..yada genetik hastalığı olan çocuğu olan çiftlere hayattak çocuğun sağlığına kavuşması için sağlıklı kardeş lazım olduğunda yapılıyo..benim merkezim talasemili bi ailenin tedaavisini üstlenmiş dün okudum..
yinede doktorun seni yormayacak..deneme yanılma değil en baştan düşünecek herşeyi bu güzel bişey..
zaten onlar az çok biliyolar neticeyi..tabii Allah bilir ama fikirleri çok önemli..
hadi inşallah bu sefer olur..

Herkese hayırlı cumalar:-) yeliz canım gözün aydın:-))allah analı babalı sağlık ve mutlulukla büyütmek nasip etsin. Darısı anne olmak isteyen herkese allah en kısa zamanda nasip etsin.
Gülem hadi bakalım gün sayma sırası sende inşaallah seninde buradan sağlıkla kızılna kavuştuğunuz anı paylaşacağız.kızlar ben doğurmadım ama inanın çocuklarımla buluştuğum, onlara kavuştuğum an hayatımın en güzel en değerli günüydü..inşaallah hepiniz buradan yavrularınıza kavuştuğunuz anı paylaşacaksınız:-))
ceren tatlım senin tedavi sanki bizimkilerden biraz farklı test günü 12.gün değil sanırım ve ovitrelle yi neden transferden sonrada vuruyorlar? Inşaallah pozitifi görürsün ve anneler kervanına yeni annemiz olarak katılırsın:-)
bubuş recai beyi son zamanlarda paragöz çok pahalı bir merkez diye yazmışlardı.ama ben çok öncesinden duymuştum daha gatada iken.oldukça iyi işini bilen bir dr.ve senin yazdıkların bunların yalan yanlış haberler olduğunu gösteriyor.inşaallah buradan bebeğinle ayrılırsın.
Badeciğim başladınmı iğnelere? Kızım birkaçgündür daha iyi arada tutunca kabızlığı çok acı çekiyor.bende beslenmesine daha bir özen gösteriyorum.inşaallah çok sürmez bu durumu.
Melodi canım bencede aynı merkezle devam et dew in dr.una gidiyordun değilmi? Biliyorsun iyi bir dr. Maddi olarak bu aralar zorluyorsa rapor hakkın varsa onu kullan.dileğim hepinizin bir an önce güzel haberler vermesi.
Yaaa kızım birtürlü rahat bırakmıyor.kusura bakmayın öncelik kızıma:-)) görüşmek üzere sağlık ve mutluluk dolu hafta sonları hepinize:-))

Yelizcim canim oglunu kucagina almissin.maasallah size. Allah mutlu saglikli bir omur nasip etsin guzelim.
Kizlar kusura bakmayin pek yazamiyorum bu aralar. Cok yogin gunler geciriyorum. Oglumdan pek ayrikalmak istemiyorum.kendime zaman ayirdigimda sanki minigime haksizlik yapiyorum gibi geliyo. Hep onunlayim. Biraz zaman gecsin gecmisi tek tek okuycam
Gulemcim cok az kaldi. Aricam seni konusuruz. Herkesi opuyorum.

Bubus hemen mi basliyorsunuz tedaviye? Guzelim ne hizli ciktin sen? Acikcasi ben epey karamsarim bu sabahtan beri. Leecim doktora degil ama hemsiresine sordum ne ise yariyor bu b-hcg enjeksiyonu diye, o da tutunmaya etkisi var dedi, 5 kisiydik, hepimize verdiler,5. Gun vurulduk.tabi eve gelimce hem yurtici hem yurtdisi baktim calismalara ve acikcasi cok tatmin edici cevap bulamadim. Bu ignenin etkisi gecsin diye 14. Gun test veriliyor. Dun ben pozitifi goreyim diye idrar testi yaptim, silik cizgim cikti cok sevindim. Bugun daha da silik dune nazaran moralim bozuldu tabi. Herhelde bizim ignenin etkisi geciyor, benim canavar yapamiyor mu b-hcg ne? Ya da daha kucuk mu, degil aslinda 10 gunluk, 3 gun de bolundu lab'da, essek kadar yani.Evdeyken nette dolastim biraz eve bebek goturme sayisi 7,5 milyon/40 milyonmus. %18'e geliyor, yani her 5 ciftten 1i bile eve cocukla donemiyor maalesef. Kocamla konustuk da deli isi bu yaptigimiz dedik. Bazen planlar tutmuyor iste, donmusumu da kullanayim, sonra da koyvereyim gitsin diyorum. Cunku yapmaya ugrasirken ben baskabiri oluyorum, cok tahammulsuzlesiyorum ve o melek kocam inadina midir nedir okuzlesiyor :) beni bu zamanlarda hic tolere edemiyor, o zaman da ben yasanan herseyi bastan gozden geciiyorum. Be adam senin karin sana coxuk yapmaya ugrasiyor, cekecegin gun sayisi 30 olsun, bu kadar mi kredim yok sende? Bazen de diyorum ki ben de bu kadar mi kotulestiriyorum durumu? Yani cidden bu ilaclar beni cekilmez mi yapiyor? Bilmiyorum iste ilkinde gelismiyor diye mutsuzdum, bunda hersey yolunda gitti ama yine de su ceren cok mutlu etmedi beni. P.tesi aile hekimine gidip test yaptiracagim, hastanede cevabi almak istemiyorum cunku ogleden sonrayi bekliyorsun cevap icin. Ama gerci negatif cikinca donmusumu konusmak icin gidecegim. Pozitif cikinca da mutlulugumu paylasmak icin giderim herhalde :P giderim yani saliya da.
Bakalim birkac gune degisecek mi fikirler. Birkac gundur yagmur var, simdi de var. Hepimize mujdeler getirsin. Gulemcim seni merak ediyorum, son haftaya girdin, neler yapiyorsun?

piraye canım geçen hafta aradığında yoldaydık..bi tanıdıkta vardı yanımızda,annem eşim...ben telefonla konuşmaya başlayınca herkes dikkat kesildi:) adam gibi konuşmadım..soracak çok şeyim vardı aslında..yarında kontroldeyim.bende ararım canım..oğluşundan fırsat bulursan konuşuruz:) bu arada banyoda oldunuz ha:) maşallah ne güzel bakmış kuzum..öp benim yerime..

cerencim sağol canım..iyiyim çok şükür..yarın kontrol var..her kontrol öncesi gene aynıyım:) biraz heyecanlı...

demek bi test yaptın..ikinci silik çıktı demişsin ilacın etkisi olduğundan eminmisin? ben idrar testlerine güvenirim aslında.sen herşeye hazırlıyosun kendini.kafanda planlar yapıyosun,bu kötü bişey değil aslında ama pozitif olamamakta kötü..çok araştırıyosun inan bu insanı daha kötü yapıyo..hiç bişeyden anlamayıp tedavi olanlar en azından yıpranmıyo,bizler anlamaya çalıştıkça batıyoruz..ben bunu çok geç öğrendim..yerinde olsam araştırmam..napıcan ilaçların ne işe yaradığını..valla...bakma,okuma..
eşlere gelince benim eşim tam bi mantık adamı..başın ağrıyosa doktora gidersin ilaç içersin geçer..bende tam tersiyim..o kadar zıtız ki..tedavilerde de aynı olduk..ben daha bi hassas oldukça o iyice odunlaştı..bu 9 aydırda böyleyiz..hayatta yapmayacağım şeyi yapıp geçenlerde ''bana ilgi göster,benimle ilgilen'' dedim yaa...insanı çatlatırlarda onlara bişeycik olmaz..bu konuda da kendini doldurma,değişmiyolar..ne kadar beraber yola çıksakta sanki bu tedavide onlar dışarda kalıyo canım..ama bu seni üzmesin çünkü doğası bu işin..inşallah pozitif sonuç alırsında ikicilere kalmaz...ama ne olursa olsun vazgeçmek yok...

Selam kızlar bıturlu yazamadım sıze tam yazcam pasam uyanıyo nasılsınız keyfınız yerındedır ınsallah pırayecım sagol canım senın oglun bırazda olsa buyudu tabı benımkıde daha kucucuk bıraz gaz problemımız var ve emme oglum karnımda ıyı doymus galıba pek yemıyo bazen normal bunlar olcak dıyorum bazende moralım bozuluyo kendımı becerıksız gıbı hıssedıyorum boyle boyle buyuyolar ıste dew pıraye tecrubelerınıze ıhtıyacım var aslında gulem kontrolunuz var demek bugun azkaldı bakalım nedıycek doktorunuz gulem sezeryan cok zor gercekten oksuremıyosun gulemıyosun yuruyemıyosun gecıyo tabı ama bırz zor oluyo dun oksurmemek ıcın oluyodum nerdeyse neyse gelınce yaz merak ettım sızı optum hepınızı kızlar musaıt olunca gelırım yıne

slm kızlar..
yeliz canım zorluklar başlıyo desene..ben ablamdan biliyorum sezeryan ağrısı çok çekti..birde bizde yapışıklık var sanırım ağrısı ondan çoktu..benimde öyle olabilir.sağ salim atlatırız inşallah bizde..
kontrolden geldik yenice..kızım çok az kilo almış:/ yine şu bacak uzunluğu meselesi vardı..yine geriden gelen bi ölçüm yaptı doktor..sonra ben kötü oldum.ama ısrarla korkulacak bişey yok dedi..gecedende hiç uyuyamadım ve çok yorgun bi halde adamın karşısında koptum gene......duygusallıkmı,gerginlikmi nedir bilmiyorum..Allahım sağlık versin..sağlıklı versin....

Selam kızlar bıturlu yazamadım sıze tam yazcam pasam uyanıyo nasılsınız keyfınız yerındedır ınsallah pırayecım sagol canım senın oglun bırazda olsa buyudu tabı benımkıde daha kucucuk bıraz gaz problemımız var ve emme oglum karnımda ıyı doymus galıba pek yemıyo bazen normal bunlar olcak dıyorum bazende moralım bozuluyo kendımı becerıksız gıbı hıssedıyorum boyle boyle buyuyolar ıste dew pıraye tecrubelerınıze ıhtıyacım var aslında gulem kontrolunuz var demek bugun azkaldı bakalım nedıycek doktorunuz gulem sezeryan cok zor gercekten oksuremıyosun gulemıyosun yuruyemıyosun gecıyo tabı ama bırz zor oluyo dun oksurmemek ıcın oluyodum nerdeyse neyse gelınce yaz merak ettım sızı optum hepınızı kızlar musaıt olunca gelırım yıne

Canim benim tabiki olacak boyle zorluklar. Asla bikma usanma emzirmekten. Ilk zamanlar zor oluyo emzirmek. Ben hala zorlaniyorum. Ama emzir canim ve hiiiic uzme kendini tatlim. buyudukce col daha guzel oluyo hersey. Darisi tum isteyenlere hep dualarimdasiniz kizlar inanin.herkesi opuyorum cok

Herkese hayırlı cumalar:-) yeliz canım gözün aydın:-))allah analı babalı sağlık ve mutlulukla büyütmek nasip etsin. Darısı anne olmak isteyen herkese allah en kısa zamanda nasip etsin.
Gülem hadi bakalım gün sayma sırası sende inşaallah seninde buradan sağlıkla kızılna kavuştuğunuz anı paylaşacağız.kızlar ben doğurmadım ama inanın çocuklarımla buluştuğum, onlara kavuştuğum an hayatımın en güzel en değerli günüydü..inşaallah hepiniz buradan yavrularınıza kavuştuğunuz anı paylaşacaksınız:-))
ceren tatlım senin tedavi sanki bizimkilerden biraz farklı test günü 12.gün değil sanırım ve ovitrelle yi neden transferden sonrada vuruyorlar? Inşaallah pozitifi görürsün ve anneler kervanına yeni annemiz olarak katılırsın:-)
bubuş recai beyi son zamanlarda paragöz çok pahalı bir merkez diye yazmışlardı.ama ben çok öncesinden duymuştum daha gatada iken.oldukça iyi işini bilen bir dr.ve senin yazdıkların bunların yalan yanlış haberler olduğunu gösteriyor.inşaallah buradan bebeğinle ayrılırsın.
Badeciğim başladınmı iğnelere? Kızım birkaçgündür daha iyi arada tutunca kabızlığı çok acı çekiyor.bende beslenmesine daha bir özen gösteriyorum.inşaallah çok sürmez bu durumu.
Melodi canım bencede aynı merkezle devam et dew in dr.una gidiyordun değilmi? Biliyorsun iyi bir dr. Maddi olarak bu aralar zorluyorsa rapor hakkın varsa onu kullan.dileğim hepinizin bir an önce güzel haberler vermesi.
Yaaa kızım birtürlü rahat bırakmıyor.kusura bakmayın öncelik kızıma:-)) görüşmek üzere sağlık ve mutluluk dolu hafta sonları hepinize:-))

cnm dediğin doğru ama şöyle bir bakıyorumda bütün dr lar için farklı görüşler var. eşim hep der ki olunca ondan iyisi yok allah razı olsun, olmazsa allah belasını versin denir hep.
buda ona benzer ama ben birebir klinikteki başarı öykülerini gördüğüm için çok inanarak gidiyorum. dr umun tecrübeside cabası. hiçbir zorlayıcı olumsuz bir durumla karşılaşmadım inş böyle devam eder. bebeğimle kavusurum bir an önce ve bu serüven biter.
eşimin bizden yaşça büyük arkadası var bayan 5. denemelerini benden 1 gün sonra yaptırdı. şimdiye kadarkileri ist da çok basarılı denen bir dr a yaptırmıstı bu sefer eşinin bel fıtığı ameliyatından dolayı dondurulmuşlarını özel bir kapta getirdiler ank da transfer oldu. kimyasal oluştu. ve yaklasık 40 milyara yakın para harcamıslar simdiye kadar.
biz 2. ye gecerken hemen pgt düşündük mesela. ona sordum neden hiç pgt denemediniz diye dr um hiç bahsetmediki diyor. kuru kuruya habire transfer yapmıslar hiçbir yöntem kullanmadan.şimdi bakıyorumda gerçekten yerine düşmek önemli ama bilgili olmakda ayrı bişey bu kadın bu işi bilip dr una sorsaydı belki coktan denemiş ve başarmıs olabailirdi. ne biliyim kaderimizi bazen bizde yönlendiriyoruz sanki.
cnm kzıın nasıl umarım daha iyi olmuştur. kendine iyi bak. çok öpüyorumm..

canım sen yılmayacaksın,o bebekte sana gelecekkk..inşallah..
güven duyduğun bi doktorunun olması çok önemli..bu işte acabalar çok zorluyo insanı..ben eşimin ısrarıyla devam ettim hoş iyikide etmişim..şimdi doktorumu dualarla anıyorum ama bi ara bişeym atlıyolar niye çok rahat bu adam falan diye gerilmiştim..son transferimde adama surat yaptım resmen:)
bu arada biz 1.tedaviyi temmuzda 2.tedaviyi ocakta yaptık..ben bu arada burda değildim çünkü iş dolayısıyla..
ikinci tedaviden önce kromozom analizi yapalım dedi..eşimden ve benden kan alındı.kromozal bi bozukluk varmı diye bakıldı sadece..pgt embriyodan parça alınıp genetiğinin incelenmesi..genelde genetik bi hastalığı olduğu bilinen çiftlerde yapılıyo,sağlam embriyoyu bulmak için..yada genetik hastalığı olan çocuğu olan çiftlere hayattak çocuğun sağlığına kavuşması için sağlıklı kardeş lazım olduğunda yapılıyo..benim merkezim talasemili bi ailenin tedaavisini üstlenmiş dün okudum..
yinede doktorun seni yormayacak..deneme yanılma değil en baştan düşünecek herşeyi bu güzel bişey..
zaten onlar az çok biliyolar neticeyi..tabii Allah bilir ama fikirleri çok önemli..
hadi inşallah bu sefer olur..

inş. cnm inş. bu kadar emek bosa gitmez inş. hafta sonu adet oldum allahım ne ağrı çekiyorum anlatamam ve hep parça geliyor. rahim duvarı kalınlığı ilerliyorya bayağı transfere kadar ondan heralde. negtifden sonra sizinde adetleriniz ağır geçtimi?
yasmine başladım bu süreçte doğum kontrol kullanmak cok garip geliyor:)) bu pgt tutunma şansını %20 arttırıyomus.genetik acıdanda testen geçen embryo gebelik oluştuğunda gelişmeme riskinide ortadan kaldırıyormuş. bakalım bu sefer neler yaşayacağız. ilacın dozunuda yükseltti bu geride kalan namussuzlarıda embryo haline getirmemiz gerekiyor dedi. dr umun hırsı cok hosuma gidiyor. hasta kartıma yazmadan önce ellerini başına koydu sesli düşündü şunumu yapsam bunumu diye.
inş. bu sefer olur.çok zorrrr bir süreç hala bazen ara ara ağlıyorum, demekki çok umutlanmışım:))

slm kızlar..
yeliz canım zorluklar başlıyo desene..ben ablamdan biliyorum sezeryan ağrısı çok çekti..birde bizde yapışıklık var sanırım ağrısı ondan çoktu..benimde öyle olabilir.sağ salim atlatırız inşallah bizde..
kontrolden geldik yenice..kızım çok az kilo almış:/ yine şu bacak uzunluğu meselesi vardı..yine geriden gelen bi ölçüm yaptı doktor..sonra ben kötü oldum.ama ısrarla korkulacak bişey yok dedi..gecedende hiç uyuyamadım ve çok yorgun bi halde adamın karşısında koptum gene......duygusallıkmı,gerginlikmi nedir bilmiyorum..Allahım sağlık versin..sağlıklı versin....

inş. kolay atlatırsın cnm. bir ara yazmıstım gördünüzmü bilmiyorum. ayva çekirdeği kaynatın bir cezvede onun kırmızı suyu çıkıyor onu götürün doğuma giderken. sezeryanda süt geç geliyor birde bebiş emmeye çalıştıkça meme ucu parçalanıyor. bu ayvanın suyu acayip bişey ilaçtan falan etkili hemde bitkisel hiç acımadan emzirebilirsiniz. yakın arkadasıma yapmıstık tecrübeyle sabit yani. tavsiye ederim.
cnm yaa bacak uzunluğu için takılma allah korusun kötü bişey olsa dr un söylerdi. sonuna geldin artık inş. sağlıkla kucağına alacaksın prensesini hiç korkma cnm.
çok öpüyorum kendine dikkat et.

Bubus hemen mi basliyorsunuz tedaviye? Guzelim ne hizli ciktin sen? Acikcasi ben epey karamsarim bu sabahtan beri. Leecim doktora degil ama hemsiresine sordum ne ise yariyor bu b-hcg enjeksiyonu diye, o da tutunmaya etkisi var dedi, 5 kisiydik, hepimize verdiler,5. Gun vurulduk.tabi eve gelimce hem yurtici hem yurtdisi baktim calismalara ve acikcasi cok tatmin edici cevap bulamadim. Bu ignenin etkisi gecsin diye 14. Gun test veriliyor. Dun ben pozitifi goreyim diye idrar testi yaptim, silik cizgim cikti cok sevindim. Bugun daha da silik dune nazaran moralim bozuldu tabi. Herhelde bizim ignenin etkisi geciyor, benim canavar yapamiyor mu b-hcg ne? Ya da daha kucuk mu, degil aslinda 10 gunluk, 3 gun de bolundu lab'da, essek kadar yani.Evdeyken nette dolastim biraz eve bebek goturme sayisi 7,5 milyon/40 milyonmus. %18'e geliyor, yani her 5 ciftten 1i bile eve cocukla donemiyor maalesef. Kocamla konustuk da deli isi bu yaptigimiz dedik. Bazen planlar tutmuyor iste, donmusumu da kullanayim, sonra da koyvereyim gitsin diyorum. Cunku yapmaya ugrasirken ben baskabiri oluyorum, cok tahammulsuzlesiyorum ve o melek kocam inadina midir nedir okuzlesiyor :) beni bu zamanlarda hic tolere edemiyor, o zaman da ben yasanan herseyi bastan gozden geciiyorum. Be adam senin karin sana coxuk yapmaya ugrasiyor, cekecegin gun sayisi 30 olsun, bu kadar mi kredim yok sende? Bazen de diyorum ki ben de bu kadar mi kotulestiriyorum durumu? Yani cidden bu ilaclar beni cekilmez mi yapiyor? Bilmiyorum iste ilkinde gelismiyor diye mutsuzdum, bunda hersey yolunda gitti ama yine de su ceren cok mutlu etmedi beni. P.tesi aile hekimine gidip test yaptiracagim, hastanede cevabi almak istemiyorum cunku ogleden sonrayi bekliyorsun cevap icin. Ama gerci negatif cikinca donmusumu konusmak icin gidecegim. Pozitif cikinca da mutlulugumu paylasmak icin giderim herhalde :P giderim yani saliya da.
Bakalim birkac gune degisecek mi fikirler. Birkac gundur yagmur var, simdi de var. Hepimize mujdeler getirsin. Gulemcim seni merak ediyorum, son haftaya girdin, neler yapiyorsun?

valla cerencim napıyım hazır bu psikolojideyken devam etmek daha iyi gelecek sanırım. dr umda biraz bekle dinlen falan demeyince bastık gaza:))
inadımdır biraz:))
sakın karamsar olma.sanırım yarın test günün allahım inş. nasip etmiştir güzelim.kendini dinleme bence bosver olan oldu artık. hemen yaz olurmu. çok öpüyorum..

iyi akşamlar kızlar..
kimsecikler uğramamış..ben geceleri ful ayaktayım gündüzde uyudum..stres yaptım galiba:) gözümü kapatıyorum türlü türlü rüyalar..
uyanıyorum bi daha uyku yok..Allah sonumuzu hayır etsin.

yeliz canım fotoğraf bekliyoruz face de..ona göre:) iyisiniz dimi?

bubuş canım ard ardına deavm et bencede..inatçı ruhunu sevdim:) hiç yorulmak bilmedim bende..off demedim..çok ağladım orası ayrı ama olmadıkça bilendim sanki..inşallah herşey yolunda gidercek canım..her türlü önlem alınıyo..hiç umutsuz olma,sadece zamanı de...

cerennnnnn;nerdesin yahu? niye kopuyosunuz anlamıyorum ki...meraktan çatlycammmmm:) yarın güzel haberler verisrsin umarım..

bade naptın canım? başladım dedin noldu? bak pes etme..adam yapalı diyosa başla..e bizede yaz bi zahmet:)

melodi canım sen nasılsın? karar verdinmi nereye gideceğine?

lee;kızın nasıl oldu? var bi değişiklik? sonuçlar falan nasıl?

iyi akşamlar kızlar..
kimsecikler uğramamış..ben geceleri ful ayaktayım gündüzde uyudum..stres yaptım galiba:) gözümü kapatıyorum türlü türlü rüyalar..
uyanıyorum bi daha uyku yok..Allah sonumuzu hayır etsin.

yeliz canım fotoğraf bekliyoruz face de..ona göre:) iyisiniz dimi?

bubuş canım ard ardına deavm et bencede..inatçı ruhunu sevdim:) hiç yorulmak bilmedim bende..off demedim..çok ağladım orası ayrı ama olmadıkça bilendim sanki..inşallah herşey yolunda gidercek canım..her türlü önlem alınıyo..hiç umutsuz olma,sadece zamanı de...

cerennnnnn;nerdesin yahu? niye kopuyosunuz anlamıyorum ki...meraktan çatlycammmmm:) yarın güzel haberler verisrsin umarım..

bade naptın canım? başladım dedin noldu? bak pes etme..adam yapalı diyosa başla..e bizede yaz bi zahmet:)

melodi canım sen nasılsın? karar verdinmi nereye gideceğine?

lee;kızın nasıl oldu? var bi değişiklik? sonuçlar falan nasıl?

valla aynen cnm resmen inatlaştım.demekki daha pes etmemişim içten içe düşünüyorumda biraz ara versemiydim diye ama ara verince başka başka şeyler duyuyorum onları yapmaya sarıyorum. dr danda uzaklaşıp kendimi unutturmak istemiyorum.hazır oda bana ve durumuma adapte olmusken. bilmiyorum artık doğrumu yapıyorum..

cnm sende şimdi bütün duygular birbirine karısmıstır. ama güzel olacak sonucu bebeğinle kavustugun anı düşün. bizlerede bol bol dua et olurmu..

cerennn vallahi bak iş yerinde an ve an takip edemiyorum. öğlen hemen giricem lütfeeeennn pozitiiffff yaz olurmu. çok öpüyorum hepinizi..

herkese günaydın:-))kızlar bu aralar biz dr.lara çalışıyoruz.inanın artık hastane lafı duymak istemiyorum.allah herkese sağlık versin.kzımın sonuçları temiz çıktı.ama yinede kabızlığımız ara ara sürüyor.ilaçlarına devam.yavrum artık ilaçlarıda içmek istemiyor.eee kolay değil resmen tatlandırılmış yağ.inşaallah atlatacak.
ceren canım bugün senin tahlil gününmü? inşaallah o gördüğün silik çizgi bebişinin işareti olsun:-) rabbim kucağını boş çevirmesin.inan kolay değil hepimiz bu yollardan geçtik.özellikle tedavi esnasında en sakinimiz bile hassaslaşıyor .çevremizdekiler iyide konuşsa sinir oluyoruz.kolaymı o kadar iğneler hormon ilaçları ve bütün gözler senin üzerinde odaklanmış.sonuç sende çünkü;senden gelecek habere bağlı.kolay değil inan kolay değil allah bu yolda uğraşanlara sabır versin ve fazla aratmasın.ben bu durumda kendimi piyango biletine benzetirdim.herkes bilete odaklanmış sonuç amortimi yoksa sıfırmı :-((:-)) inan kolay değil.inşaallah sana piyango vuracak canım dualarımız seninle.ne olursa olsun pes etme.dualarımız seninle.
bubuş canım tedaviye ara vermemen çok güzel. ara verince insan olaydan uzaklaşmak istiyor.tabii birde maddi tarafı var.maddi yönden etkilemese bu kadar pahalı olmasa tedavi biz kadınlar hiç yılmadan sonuca ulaşabilmek için sürekli uğraşırız.dr.un gerçekten iyi biri.inşaallah ikincide sonucunu olumlu alarak ayrılırsın merkezden.pgt.de sanırım birden fazla embriyonun olması gerekiyor.inşaallah tedavinde herşey yolunda gider:-)
bade tatlım senden ne haber? gülemin dediği gibi çatlatma bizi yaz.olumsuzluklar artık üzerinden uzaklaşsın ve tedavinle hem sağlığına hemde bebeğine kavuşursun inşaallah.
yelizz ve piraye oğluşlarınızla bol bol koklaşıp hasretinizi giderin:-))mis kokulu bebişlerinizi öpüyorum:-)
gülem az kaldı stresin ondandır.inşaallah prensesini sağlıkla kucağına alacaksın:-)) doğum tarihiniz ne zaman?yalnız kızlar çoooook cadı oluyorlar:-)) benimkisi bir fena oldu anlatamam.kıyafetime bile karışmaya başladı süslü:-)) yeni yeni konuşmaya başladık bir geveze olduki abiyi bastıracak sanırım:-)
melodi,zrda ve sevgili dew sizleride çok öpüyorum.kızım mama istiyor acıkmış:-)) biz kahvaltıya gidelim.
allahım lütfen cerenciğimizin iyi haberiyle sevindir bizleri amin!!!!!1

cnm yaaa çok sevindim kızının sonucunun temiz çıkmasına. inş. gitgide sıkıntılarıda biter. yeme alışkanlıkları çok önemli bu konuda sende çok dikkatlisindir eminim hallolur hiç canını sıkma.
evet cnm dr um gerçekten iyi klinikte yapıyorlar pgt yi hemde anlaşmalı dr u muhterem bahçeçi içim çok rahat yani. allahım yüzümü güldürr inş. bu sefer. en azından çok güveniyorum dr uma ve hazır bana adapte olmusken arayı sogutmak ıstemıyorum.

cereennnnnn ne olur gel ve pozitif yaz hadi güzelim yaaa.........:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46:

Canlarim negatif. Uzgunum ama aglamadim henuz. Hazirdim galiba, ikeaya geldim dolasiyorum. Sigara icecegim cok canim istiyordu, cilem henuz dolmamis, ne yapalim :)

Canlarim negatif. Uzgunum ama aglamadim henuz. Hazirdim galiba, ikeaya geldim dolasiyorum. Sigara icecegim cok canim istiyordu, cilem henuz dolmamis, ne yapalim :)

canım arkadaşım, bu negatif haberlerden nefret ediyorum.çok istedim dua ettim inşaallah o silik çizgi pozitif olsun diye.üzülme diyeceğim ama üzülmemen elde değil.ağla canım kendini tutma rahatlarsın ama sakın ümidini yitirme bu kez olmadı kısmet değilmiş. inşaallah bir sonraki tedavinde dondurulmuşlarınla anne olursun.tek söyleyeceğim umutsuzluğa düşüp pes etme.
sevgiyle kal canım.

Cerenm ne diyecegimi bilmiyorum guzelim ama yilmak yok malesef zorlu bir yol bu ama sonu guzel uzul ve hemen at yzerinden bu negatif hisleri byrda aabaha karsi 6 sabah uyaninca okucam opuyorum kizla

cerenmm canımm benim çok üzüldüm inan seni öyle iyi anlıyorum kii..ama bizi bu negatifler yıkamaz arkadaşımm emin ol.annelik bu ya en paha biçilemez duygu bu yüzden ağlayıp debelendikten sonra toparlanacağız ve başaracağız er yada yada geç ..dilerim benim kadar uğraşmak zorunda kalmazsın da dondurulmuşların sana süpriz yapar..:)

pes etmek yok biz anne olacağız allahın izniyle inşallah...

evet kızlar ben de pes etmedim nasıl ederim ki içimde tarifi mümkün olmayan annelik ateşiyle doluyum hayatımda ufacıkkkenden bile anne olma arzusu vardı hep vardı bu birde üstüne yengeç burcu olunca bu duygular 2 katına çıkıyor..dolup dolup taşıyorum annelik özlemiyle ,heyecanıyla bekliyorum ya birgün miniğimin karınıma konacağı günü bekliyorum ..bir mucize diliyorum hep başkalarının başına gelmez ki belki bir mucize bizimde başımıza gelir ah kızlar gelse keşke artıkk..zaman geçtikçe tedaviler olumsuz sonuçlandıkça dayanılmaz oluyor bazı şeyler ..küçücük yüreğim taşıyamıyor bazen tüm bunları ..ama olsun biliyorum savaşacağım ve anne olacağım ben allahım nasip edecek inşallah..sanırım kızlr ankarada timur gürgana gideceğim birde oarayı deneyeceğim ne çıkar :)ama henüz tarih belirlemedim gelen giden çok şubattan sonra allah izin verirse start vereceğim tekrar ..5.tüp için yola :)var ya aklıma gelmeyen başıma geldi..okurdum 4 kez denemiş ,5 kez denemiş,vs..nasıl dayanmışlar diyordum insan başına gelince anlıyormuş..bu istek öyle birşey ki vazgeçemiyorsun yaaa :)vazgeçmeyeceğiz hiçbirimizzz ..hepinizi seviyorummmmm

gülemin kızçesini bekliyoruz az kaldı miniğimize kavuşacağız allahın izniyle :)öperim kaçarımmmmm..vınnnnnnnnnnn

Back
X