bubuşcum inan geçen akşam 3 kez bilgisayarı elime aldım bıraktım..tam uyudu diyoruz cimcime açıyo gözlerini:)
özet yazıp çıkıyorum zaten..yoksa ne olabilir heyatım:)
şu pasta börek işleri çok fena canım yaa...güzel bi iş ayrıca,çok zevklidir kesin..annene bol kazançlar..ee yeni sürece girdin demek,hadi kolay gelsin canım..şu pgt pahalıymış gerçekten..neyse buraya kadar geldiniz artık düşünme..adetliyken muayene çooook oldm ben:) onada alışıyo insan:) inşallah sonu güzel olsunda....
aman ecemiz iyi olsunda biz sıramızı bekleriz :))) seni özledim yaa kapris yapıyorumm :))
sağol cnm amin allah utandırmasın inş. girdik bi işe ya bakalım annem genç sayılır daha emekli olunca cok sıkıldı.
bende başladım valla yana döne gonal-f arıyorum şimdi. benim dr umun hastanesi özel hastane olduğu için raporu çıkarmak için bir sürü para veriyorum oda ilaçların farkına nerdeyse denk geliyor. eşimde bende izin alıp yarım gün o stresi yasamaktansa acaba rapor almasakmı dedik. bazı pozitif sonuc alan arkadaslar var ellerinde ilaç olan onlara yazıyorum şimdi uyguna alıyım diye.
ben ilk kez adetliyken giricem ultrasona dediğin gibi bunada alısıcaz..
çok öptm ikinizide koklaya koklaya. dualarını eksik etme sen meleksin şimdi...