• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
badem cnm özür cnm diğer yerlere yazınca burayada yazdım sanıyorum. o kafayla mazur gör beni lütfen.
aynen hayırlısı deyip yola devam edicem başka çare yok. çok öpüyorum seni. açtığın adresi banada yazarmısın ekleyelim.

ne demek canım çok iyi anlıyorum seni..dediğim gibi bu sıpaları önce üşüteceksin ki sıkı sıkı tutunsunlar annelerine
seninde buzluktan çıkınca yapışacaklar sana:)

slmmmm herkese netimiz kesildiği için anca annemlere geldiğimde bakabiliyorum melodi ve badezuzum çok ama çok sevindim sizin adınıza dilerim kucağınıza alacagınız günüde en yakın zamanda görürsünüz çok çok hayırlı olsun.gulem seninde bebişin hayırlı olsun sağlıcakla büyüt.bu arada beni face gurubuna dahil ederseniz sevinirim.cepten faceye girdiğim için takip edebilirim. bütün annişleree ve hamişlere kocaman sevgilerrr:40:

İnşallah Rabbim nasip edecek ben çok hissediyorum, Rabbim onca yaşadığım sıkıntıların mükafatini verecek, bana evlat hasreti çektirmeyecek inşallah hayırlısıyla..

slmmmm herkese netimiz kesildiği için anca annemlere geldiğimde bakabiliyorum melodi ve badezuzum çok ama çok sevindim sizin adınıza dilerim kucağınıza alacagınız günüde en yakın zamanda görürsünüz çok çok hayırlı olsun.gulem seninde bebişin hayırlı olsun sağlıcakla büyüt.bu arada beni face gurubuna dahil ederseniz sevinirim.cepten faceye girdiğim için takip edebilirim. bütün annişleree ve hamişlere kocaman sevgilerrr:40:

çok teşekkürler amin
İnşallah Rabbim nasip edecek ben çok hissediyorum, Rabbim onca yaşadığım sıkıntıların mükafatini verecek, bana evlat hasreti çektirmeyecek inşallah hayırlısıyla..

inş.nasip olur tüm isteyenlere amin..

İnşallah Allah gönlünüze göre tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar verir Aminn

Canim benim 3. Gun dondurulmuslardi.sonra hepsini cozup 5. Gun embriyosu yaptilar.tabi bir kismi olmadi. Ama iclerinde dondurulacak saglikli embriyolar vardi ve kalani yeniden dondurdular. Erbil bey hepsini cozmek zorundayiz demisti. Merak etme senin de saglikli embriyolarin kalacak. Guzel haberlerini belliyoruz
Bu sefer olacak ben cok inaniyorum canim benim

Kusura bakma ama bu dondurma konusuyla bende yeni ilgilenmeye basladim. Nasil dondurmak icin kac tane embriyo kullandinildi? Sonucda basarili oldu galiba? Korkuyorum hani canli'dan mi iyidir? birde duydugum sizinkisi gibi daha iyiymis.. Nekadar kayip oluyor. Bayagi bir risk degilmi? Neden boyle birseye karar verdi doktorunuz.. Benim biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim.

Kusura bakma ama bu dondurma konusuyla bende yeni ilgilenmeye basladim. Nasil dondurmak icin kac tane embriyo kullandinildi? Sonucda basarili oldu galiba? Korkuyorum hani canli'dan mi iyidir? birde duydugum sizinkisi gibi daha iyiymis.. Nekadar kayip oluyor. Bayagi bir risk degilmi? Neden boyle birseye karar verdi doktorunuz.. Benim biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim.

oluşan embriyolar donduruluyor..rahim 1 ay dinlendikten sonra çözülüp transfer yapılıyo..
çözülenlerin gelişimi devam ederse tekrar donduruluyolar..
dr.un kendi yöntemi ve tercihi..rahim dinlendiği için daha başarılı bir yöntem olduğu düşünülüyo..

oluşan embriyolar donduruluyor..rahim 1 ay dinlendikten sonra çözülüp transfer yapılıyo..
dr.un kendi yöntemi ve tercihi..rahim dinlendiği için daha başarılı bir yöntem olduğu düşünülüyo..

Badezuzum hamilesin:)) Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin... Darısı bizim başımıza... Bahçecideki doktorun kimdi???

Cok tesekkur ederim. Banada mantikli geldi soylediklerin simdi.

Ben 23 yaşındayım pko bendede var ama umutluyum tüp bebek için baş vurdum bile Hayırlısı yla bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kim ne yapti kac kisi anne oldu hic bilmiyorum ama deneyimlerinizi paylasir misiniz lutfen
43 yasima girdim gecen yil aralikta 39 haftasinda evladim karnimda öldü
cok dertliyim hepiniz gibi umuda ve bir bebege cok ihtiyacim var

Hayırlı günler arkadaşlar 2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıl önce polikistik over olduğumu öğrendim 3 ay yumurta takibi denedik olmadı daha sonra aşılamaya karar verdik eşimin değerlerinde sayılatı normal ama hareketlilik ve morfolojisi tam değildi nisan 2016 da aşılama denedik nasip olmadı haziran 2017 de arkadaşlarımızın tavsiyesi ve deneyimleriyle bir lokman hekimle tanıştık bize verdiği karışımları haziran 2017 de denedik şu an 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin tam 33 ay bebekbekledik Rabbime binlerce şükürler olsun elhamdülillah nasip etti dualarınızıbekliyorum lokman hekimin verdiklerini sizlerle paylaşmak isterim instagram profilimden ulaşabilirsiniz (melek05.08) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin inş

Kızlar eşim sprem testi verdi sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_20170919_220204.webp
    IMG_20170919_220204.webp
    13 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20170919_220231.webp
    IMG_20170919_220231.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 48
Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

merhabalar

36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum

hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor

2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.

tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.

senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.

amh 0.08

fsh en düşük 39 çıkıyor

gürgan hocayı cok tavsiye ediyorlar. yorumlarınızı almak ısterım

merhabalar

36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum

hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor

2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.

tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.

senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.

amh 0.08

fsh en düşük 39 çıkıyor

gürgan hocayı cok tavsiye ediyorlar. yorumlarınızı almak ısterım
gıttınmı canım gurgan hocaya nasıldı ne dedı ?

Back
X