Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
badem cnm özür cnm diğer yerlere yazınca burayada yazdım sanıyorum. o kafayla mazur gör beni lütfen.
aynen hayırlısı deyip yola devam edicem başka çare yok. çok öpüyorum seni. açtığın adresi banada yazarmısın ekleyelim.
slmmmm herkese netimiz kesildiği için anca annemlere geldiğimde bakabiliyorum melodi ve badezuzum çok ama çok sevindim sizin adınıza dilerim kucağınıza alacagınız günüde en yakın zamanda görürsünüz çok çok hayırlı olsun.gulem seninde bebişin hayırlı olsun sağlıcakla büyüt.bu arada beni face gurubuna dahil ederseniz sevinirim.cepten faceye girdiğim için takip edebilirim. bütün annişleree ve hamişlere kocaman sevgilerrr![]()
İnşallah Rabbim nasip edecek ben çok hissediyorum, Rabbim onca yaşadığım sıkıntıların mükafatini verecek, bana evlat hasreti çektirmeyecek inşallah hayırlısıyla..
İnşallah Rabbim nasip edecek ben çok hissediyorum, Rabbim onca yaşadığım sıkıntıların mükafatini verecek, bana evlat hasreti çektirmeyecek inşallah hayırlısıyla..
Canim benim 3. Gun dondurulmuslardi.sonra hepsini cozup 5. Gun embriyosu yaptilar.tabi bir kismi olmadi. Ama iclerinde dondurulacak saglikli embriyolar vardi ve kalani yeniden dondurdular. Erbil bey hepsini cozmek zorundayiz demisti. Merak etme senin de saglikli embriyolarin kalacak. Guzel haberlerini belliyoruz
Bu sefer olacak ben cok inaniyorum canim benim
Kusura bakma ama bu dondurma konusuyla bende yeni ilgilenmeye basladim. Nasil dondurmak icin kac tane embriyo kullandinildi? Sonucda basarili oldu galiba? Korkuyorum hani canli'dan mi iyidir? birde duydugum sizinkisi gibi daha iyiymis.. Nekadar kayip oluyor. Bayagi bir risk degilmi? Neden boyle birseye karar verdi doktorunuz.. Benim biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim.
oluşan embriyolar donduruluyor..rahim 1 ay dinlendikten sonra çözülüp transfer yapılıyo..
çözülenlerin gelişimi devam ederse tekrar donduruluyolar..
dr.un kendi yöntemi ve tercihi..rahim dinlendiği için daha başarılı bir yöntem olduğu düşünülüyo..
oluşan embriyolar donduruluyor..rahim 1 ay dinlendikten sonra çözülüp transfer yapılıyo..
çözülenlerin gelişimi devam ederse tekrar donduruluyolar..
dr.un kendi yöntemi ve tercihi..rahim dinlendiği için daha başarılı bir yöntem olduğu düşünülüyo..
evet çok şükür :) erbil yağmur..halen takibimi yapıyorBadezuzum hamilesin:)) Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin... Darısı bizim başımıza... Bahçecideki doktorun kimdi???
gıttınmı canım gurgan hocaya nasıldı ne dedı ?merhabalar
36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum
hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor
2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.
tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.
senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.
amh 0.08
fsh en düşük 39 çıkıyor
gürgan hocayı cok tavsiye ediyorlar. yorumlarınızı almak ısterım