Umudumuz Temmuz Ayı

merhaba arkadaşlar..bizde 6 aydır deniyoruz ama olmadı bu ay doktora gittik. yumurtalıklarım iyiymiş.doktor enfeksiyon tedavisi verdi hamile kalmanı kolaylaştırır dedi..bu ay yumurtlama güünüm geçti ilaçları kullanırken birlikte olmamak gerekiyormuş..

benım umudumda temmuz liste yaparsanız beni de unutmayın..

Günaydın hanımlar :12:
Pervanem burda okuduklarıma göre birçok kadın "amaaan takmicam artık ne zaman olursa" dediği ay hamile kalmış :1:
Sen de öle yap bakalım.Neyse ki doktor kontrolünde herşeyin normal çıkmış.Ben seneye eylülde falan doğum yapsam ne güzel olur diye düşünüyodum.
O yüzden Temmuzda başlicam,inşallah çok geç kalmam ocağa kadar hamile kalırım da en geç eylülde doğururum :52:
Şu spermleri hareketlendiren keçiboynuzu muydu neydi ondan lazım bi de adaçayından uzak tut eşini canım bunu da kayınvalideden duymuştum :1:
Kadın bu sene torunu olacağından şüpheleniyo,bu ay 3 sene oldu evleneli :27:

inş. canım ya bu ay bi de umreye gideceğim onun telaşı gelirken giderken baya unutturur diye düşünüyorum inş. bu ay nasip eder Allah :)))))
nasıl dayandın 3 yıl sen yafff neden düşünmedşn bu zamana kadar :))

inş. canım ya bu ay bi de umreye gideceğim onun telaşı gelirken giderken baya unutturur diye düşünüyorum inş. bu ay nasip eder Allah :)))))
nasıl dayandın 3 yıl sen yafff neden düşünmedşn bu zamana kadar :))

İnşallah dönüşte güzel haberler verirsin :8:
Canım ben çalışıyorum,biz annelerden uzakta kirada oturuyoduk 2 senedir,o yüzden onlara yakın bi yerde ev aldıktan sonra bebek olsun dedik.
Anneler bakacak da... :1:
Geçen sene ev aldık,bu sene de bekleyelim dedik.Şimdi yaz tatilinden dönüşte enerji depolayıp başlicaz :52:

merhaba arkadaşlar..bizde 6 aydır deniyoruz ama olmadı bu ay doktora gittik. yumurtalıklarım iyiymiş.doktor enfeksiyon tedavisi verdi hamile kalmanı kolaylaştırır dedi..bu ay yumurtlama güünüm geçti ilaçları kullanırken birlikte olmamak gerekiyormuş..

benım umudumda temmuz liste yaparsanız beni de unutmayın..

çok şükür bi sorun çıkmamış canım sevindim de bu enfeksiyonn tedavisi ne oluyoe nasıl kolaylaştırıyormuş biliyor musun

İnşallah dönüşte güzel haberler verirsin :8:
Canım ben çalışıyorum,biz annelerden uzakta kirada oturuyoduk 2 senedir,o yüzden onlara yakın bi yerde ev aldıktan sonra bebek olsun dedik.
Anneler bakacak da... :1:
Geçen sene ev aldık,bu sene de bekleyelim dedik.Şimdi yaz tatilinden dönüşte enerji depolayıp başlicaz :52:

ne güzel mantıklı düşünüp karar vermişsin en önemlisi uygulamışsın :))
ben en baştan beri istiyordum gerçide eşim asker dönüşü olsun dedi iki ay korunduk ondan ama sonra benim isteğime dayanamadı bıraktık :)) gerçi hala bi şey yok ama bakalım bu aydan umutluyum annemde sen umre dönüşü bize güzel haberler vereceksin diyip duruyor inş. :)))

ne güzel mantıklı düşünüp karar vermişsin en önemlisi uygulamışsın :))
ben en baştan beri istiyordum gerçide eşim asker dönüşü olsun dedi iki ay korunduk ondan ama sonra benim isteğime dayanamadı bıraktık :)) gerçi hala bi şey yok ama bakalım bu aydan umutluyum annemde sen umre dönüşü bize güzel haberler vereceksin diyip duruyor inş. :)))

Günaydın canım,mecburen planı uygulamak zorunda kaldım çünkü bakıcıya para versem kazandığım işe yaramazdı.İşten çıksam geçinmek zor.
Şimdi en azından biraz annem biraz k.validem bakıcaklar nöbetleşe.Hem içim de rahat eder.
Sen dönüşte iyi haberler vercen gibi geliyo bana da :1:

çok şükür bi sorun çıkmamış canım sevindim de bu enfeksiyonn tedavisi ne oluyoe nasıl kolaylaştırıyormuş biliyor musun

doktor akıntın var mı diye sordu..bende günlük akıntım var dedim..öylelikle verdi antibiyotik ve fitil vardı bide eşimle beraber kullanacağım bi ilaç..eğer enfeksiyon varsa rahim içindeki spermler yumurtaya ulaşamıyormuş sanırım..

Günaydın canım,mecburen planı uygulamak zorunda kaldım çünkü bakıcıya para versem kazandığım işe yaramazdı.İşten çıksam geçinmek zor.
Şimdi en azından biraz annem biraz k.validem bakıcaklar nöbetleşe.Hem içim de rahat eder.
Sen dönüşte iyi haberler vercen gibi geliyo bana da :1:

inş.... canımmmm herkes aynını söylüyor :))) dua niyetine geçsin inş. :)

doktor akıntın var mı diye sordu..bende günlük akıntım var dedim..öylelikle verdi antibiyotik ve fitil vardı bide eşimle beraber kullanacağım bi ilaç..eğer enfeksiyon varsa rahim içindeki spermler yumurtaya ulaşamıyormuş sanırım..

hımmm anladım canım inş. bu ay ilaçlarla birlikte gelir bebeşinnn :)

kızlarrr merhaba yeni üye oldum allah herkesin gönlüne göre versin bende evleneli 2sene 10 ay oldu ve henuz hiç denemedimm bu ay reglmin son günü bittikten sonra ılk defa deniyeceğim inşallah olur..

Back
X