şebbommm hadi inşallahh tuttuu bu ayy boşver dereceyi ayrıca adet gününe kadar yüksek gösteriyormuş günün geçince düşmezse ozaman hamişmişin ben adet oldum 36,6 oldu derecem.
nasipimmm hihoyyyt valla bende nasipcim son güne kadar çalışmak gerek demekkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk nasibim seninde az kalmış sende belirti varmı hayatım
günaydın şebnemcim nasipcim hoşgeldiniz a.s.
KIZLAR
ibrahim saracoglu dıye bı doktor varya o diyokii
cocugu olsun ısteyenler maydonoz dan sakatat tan uzak dursunlar diyorr
iyi güzelim bugün biraz kasıklarımda sancı var sanırım yumurtluyorum:sm_confused: senden naber kociş gitti demek allah kavuştursun canımhoşbuldum hayatım nabersin
hoşbulduk raziyem. eeeee nerde bu millet nerdesin huuuuuu muhabbet yok mu ya . kızlar ben test aldım dedimya prospektüsünü okudum diyoki regl den bi hafta öncede hamilelik varsa görülebilir fakat bazen vücut kendiliğinden hamileliğe son verdiği için gecikmeden sonra yapılması önerilir diyo. yani yaparsın hamile çıkarsın sonra hamilelik biter hayal kırıklığı olabilir o yüzden gecikme olmadan test yapmamak lazım
hoşbulduk raziyem. eeeee nerde bu millet nerdesin huuuuuu muhabbet yok mu ya . kızlar ben test aldım dedimya prospektüsünü okudum diyoki regl den bi hafta öncede hamilelik varsa görülebilir fakat bazen vücut kendiliğinden hamileliğe son verdiği için gecikmeden sonra yapılması önerilir diyo. yani yaparsın hamile çıkarsın sonra hamilelik biter hayal kırıklığı olabilir o yüzden gecikme olmadan test yapmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?