- 10 Mart 2025
- 813
- 268
- 18
- 26
Sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yıyo o hesap bızımSiz test yapmadan durabilenlere bravo🎖
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yıyo o hesap bızımSiz test yapmadan durabilenlere bravo🎖
Aynen öyle ya aslında korkudan yapamıyoruz testi sabırdan değil yani yanlış anlaşılmasınSutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yıyo o hesap bızım
Insallah canım ınan cok korkuyorum anestezılı cekılcem genede korkuyomBenim eşimde de sorun yok doktora ilk gittiğimde beni de hsg ye yönlendirmişti ona gerek kalmadan hamile kalabilmiştim şükür sen de bir çektir bakalım belki de dediğin gibi tüplerin tıkalıdır hem hsg çektirdikten sonra hamile kalan da çok fazla o ilaç tüpleri açıyormuş tıkalıysa eğer
Görüştüğün bir yer var mu fiyat verdiler mi bir de nerde yaşıyorsunInsallah canım ınan cok korkuyorum anestezılı cekılcem genede korkuyom
Kız ben bu ay klomen kullandım yumurtam buyudu onda bıle bol gelen uzayan akıntıyı zorla azcık gordum klomen bende belırtılerı degıstırıyo normalde belım kopar hıc agrımadı agrısada cok az farklı belrıtım ıkı gundur mıdem eksıyo sısıyo bulanıuo kasıklarımda batma bole sızlama seklınde agrıyo belım az agrıyo gozum seyırıyorAynen öyle ya aslında korkudan yapamıyoruz testi sabırdan değil yani yanlış anlaşılmasınbelirtilerin var mı peki canım adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi daha çok
17 bın dedılerGörüştüğün bir yer var mu fiyat verdiler mi bir de nerde yaşıyorsun
Of çok para ya işte buna çok üzülüyorum başkalarının hiç uğraşmadan ulaştığı şeye biz ne kadar bekleyerek ne kadar uğraşarak ne paralar harcayarak ulaşabileceğimiz bile kesin değil ben en çok denedik ilk ayda oldu diyenlere sinir oluyorum boğazlarına yapışasım geliyor abi nasıl ilk ayda olabilir ya17 bın dedıler
Bende aynı şekilde devam etti. Yumurtlama günüm bile değişmedi ama herkeste farklı olur. Ben ovulasyonla takip ediyorum çünküBırsey soracagım kimyasal gebelik gecırdıkden sonra pik günleri normal döngüde bellıyken kımyasaldan sonra döngü günleri degısıklık gosterrmı sizce?
Ah ah adet gününü bekleyebilsem keşkeBenım bugun du ben bile yapmıyorum bekle bekle![]()
Ah keske canım ya belırtın oldumu ozamanlarSana bir şey söyliyim ben de hamile kaldığım ay klomen kullanmıştım yani umut var bence![]()
Of çok para ya işte buna çok üzülüyorum başkalarının hiç uğraşmadan ulaştığı şeye biz ne kadar bekleyerek ne kadar uğraşarak ne paralar harcayarak ulaşabileceğimiz bile kesin değil ben en çok denedik ilk ayda oldu diyenlere sinir oluyorum boğazlarına yapışasım geliyor abi nasıl ilk ayda olabilir ya
Hiçbir belirti yoktu ne mide bulantısı ne başka bir şey sadece kasık ağrım vardı adet olacakmışım gibi kaç kere tuvalete gitmişimdir kesin geldi diye onun dışında belirtim yoktu hiç ama sağlıksız gebelik olduğu için belirtisi yaşamamış olabilirsin dediler bana bilemiyorum tabiAh keske canım ya belırtın oldumu ozamanlar
Ya o bellı olmuyo benım arkasasım hamıle kaldıgını adetı geıcnce anladı sıfır belırtı ama bendede yok belırtı klomenmı hdcıktırsı acaba dıyom ay nebılryım ya senın hıc cocugun barmıHiçbir belirti yoktu ne mide bulantısı ne başka bir şey sadece kasık ağrım vardı adet olacakmışım gibi kaç kere tuvalete gitmişimdir kesin geldi diye onun dışında belirtim yoktu hiç ama sağlıksız gebelik olduğu için belirtisi yaşamamış olabilirsin dediler bana bilemiyorum tabi
Yok maalesef senin var mıYa o bellı olmuyo benım arkasasım hamıle kaldıgını adetı geıcnce anladı sıfır belırtı ama bendede yok belırtı klomenmı hdcıktırsı acaba dıyom ay nebılryım ya senın hıc cocugun barmı
Yok benımde hıc gebede kalamadım bu zamana kadar ama cok sıkıntı edıp kadaya takıyorum stresım cok belkıde ondan olmadıYok maalesef senin var mı
Doktor senin hangi hormonlarına baktı kanda biliyor musunYok benımde hıc gebede kalamadım bu zamana kadar ama cok sıkıntı edıp kadaya takıyorum stresım cok belkıde ondan olmadı
Hepsıne amh ye kadar Hepsıne baktı prolaktın tsh lh nevarsa hepsı nıyelıDoktor senin hangi hormonlarına baktı kanda biliyor musun
Benim mesela prolaktin yüksek olduğu için hamile kalamıyormuşum 1 yıl neredeyse onun yüzündenmiş eğer baktırmadıysan prolaktine baktır diyecektim ama bakılmışHepsıne amh ye kadar Hepsıne baktı prolaktın tsh lh nevarsa hepsı nıyelı