damadın süper ciciannesi......ben onun dün gideceğini biliyordum bugün mü gidecekmiş....gelmediğine göre belki gitmiştir
günaydınn esra hoşgeldinnn.. sen nezamandır bebek istiyorsun?
günaydın kızlar dün gelemedim kırmızı kart yedim çok ağrım oldu çok hastaydım senağlamaakşama kadar yattım merve 2 cim allah bir ömür boyu mutlu etsin canım sevginiz yuvanız daim olsun
pınarcım sanırım umudumuzu önümüzdeki aya taşıyoruz biz bayramdan sonra kocişle dr.gidip tüp bebek işine başlıcaz hayırlısı olsun
valla bende 2 pantolana talim ediyordum kociş 3. almış sağolsunkaydirigubbakcemile3günaydın kızlarrrr..
esmacım ne tatlı olmus göbişinn..allah nazarlardan saklasınn....ya benım oyle sısmedı daha sadece pantolonlor olmuyo artık...1tanesı oluyo onu gıyıp duruyom almam lazımm
amin canım teşekkür ederimgünaydın arkadaşlar esmacım hayırlı dogurmanı nasıp etsın yarabbim
gülşen sıra sende koy göbişinide görelim küçük hanımıdamadın süper ciciannesi......ben onun dün gideceğini biliyordum bugün mü gidecekmiş....gelmediğine göre belki gitmiştir
9 aydır beklıyoz cnm olmuyor :1no2::1no2:
sağol cnma.s.....yok bende dün gitcek diye biliyordum öyle söylemişti zaten ama gelipte birşey yazmadı mı acaba ben mi atladım bak kafam karıştı hatırlayamadım.
günaydın kızlar dün gelemedim kırmızı kart yedim çok ağrım oldu çok hastaydım senağlamaakşama kadar yattım merve 2 cim allah bir ömür boyu mutlu etsin canım sevginiz yuvanız daim olsun
pınarcım sanırım umudumuzu önümüzdeki aya taşıyoruz biz bayramdan sonra kocişle dr.gidip tüp bebek işine başlıcaz hayırlısı olsun
günaydın arkadaşlar esmacım hayırlı dogurmanı nasıp etsın yarabbim[/Q
9 aydır beklıyoz cnm olmuyor :1no2::1no2:
günaydın esracım...allah büyük olacak....birgün hepimizin kucağı dolacak...:ecrin_bebek:
çok şirin kocaman olmuş allah seni nazarlardan saklasin[/img]
buda benim göbişim iyi çekememiişim ama idare edin
ne uyumasi kiz 7den beri ayaktayim temizliğe giriştim şimdi topiğe girersem temizlik kalir diye açmadimnasip yok uyuyodurr diye umuyorumm çünkü deli gibi uykum varr
hayirlisi olsun raziyecim allah inşallah gönlüne göre verirgünaydın kızlar dün gelemedim kırmızı kart yedim çok ağrım oldu çok hastaydım senağlamaakşama kadar yattım merve 2 cim allah bir ömür boyu mutlu etsin canım sevginiz yuvanız daim olsun
canım herşeyin hayırlısı...bakarsın emelin de seninde 1 beklerken 2 tane olur...ay ne güzel..rabbim çok büyük raziye..olcak inş...
inşallah canım evet sanırım emelle aynı kaderi paylaşıyoruz hayırlısı allahtan zaten benim babamda ikizkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
esmacım maşallah bebeişin büyümüş kocaman olmuş allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşallah
esra sende hoş geldin canım
raziyecim allah yardımcın olsun canım tez zamanda tutar inşallah bebiş
Herkese günaydın
Esmacım göbişin süper olmuş ya çok güzelllllllll. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım
Mervecim Allah seni bir ömür boyu kocandan ayırmasın her gününüz diğersinden güzel geçsin Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canım...
Pınarcım kırmızı kart görmüşün üzülme biz aynı zamanda hamiş kalcaz senle...
günaydin kizlarrr
çok şirin kocaman olmuş allah seni nazarlardan saklasin
ne uyumasi kiz 7den beri ayaktayim temizliğe giriştim şimdi topiğe girersem temizlik kalir diye açmadim
hayirlisi olsun raziyecim allah inşallah gönlüne göre verir
canım herşeyin hayırlısı...bakarsın emelin de seninde 1 beklerken 2 tane olur...ay ne güzel..rabbim çok büyük raziye..olcak inş...
inşallah canım evet sanırım emelle aynı kaderi paylaşıyoruz hayırlısı allahtan zaten benim babamda ikizkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim evdeyim yeni kalktım ben dün akşam bebişimi gördüm 5 haftalıkmış adet tarihime yakın hamile kalmışım ay çok güseldi ya
doktor çok sağlıklı maşşallah dedi bayada yukarı çıkmış çok mutluyum ama hastayım şimdi gemişi okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?