günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim evdeyim yeni kalktım ben dün akşam bebişimi gördüm 5 haftalıkmış adet tarihime yakın hamile kalmışım ay çok güseldi ya
doktor çok sağlıklı maşşallah dedi bayada yukarı çıkmış çok mutluyum ama hastayım şimdi gemişi okuyayım
günaydın kızlarrrrr
nasılsınız herkes iyimi ya ben iyice koptum kaç gündür ne oldu ne bitti bilmiyorum eskiyi okumam lazım varmı bi gelişme herkes iyimi okuyayım mı geçmişi bana bi özet geçer misiniz acaba ?
günaydın kızlarrrrr
nasılsınız herkes iyimi ya ben iyice koptum kaç gündür ne oldu ne bitti bilmiyorum eskiyi okumam lazım varmı bi gelişme herkes iyimi okuyayım mı geçmişi bana bi özet geçer misiniz acaba ?
günaydın kızlarrrrr
Kızlar ben geldim...Hepinize Tünaydınnnn...
Dün acil gittim kızlar size yazamadım..Raporum çıkmış :))) İğnelerimi aldım..Regl olunca gideceğim ultrason durumuna göre iğneler başlayacak..Aksilikmi yoksa şansmı bilmiyorum ama dün olmam gerekirken hala gelmedi benım kırmızılar..Lekelenme devam ediyor..Orucuda yedik bugün gelir diye..
neyse benım durum bu..Dualarınız benımle olsun...
Aslı canım geçmiş olsun...
Esma Batu kocaman olmuş...Allah nazarlardan saklasın..Darısı başımıza..
Nasip kız al bak yine sordum seni sen unut benı emii :)))
Raziye canım sizin adınıza çok sevindim..İnan bana ilk denemede tutacak..Hakkımızda hayırlısı olsun..
Şebnem bitmedimi şu bankanın işleri daha yoksun..Yoksa merkez bankasına para mı basıyorsunuz...:)))
Ayşe bugün gelemem demişsin..Şimdiden kolay gelsin..Hayırlı iftarlar..
Gülşen senin göbeğide bekliyoruz bakalım koskobacan mı :))))
Sinem örtmenım sen gelemesende biz hep seni düşünüyoruz merak etme...
Pınar canım sende sıkılma daha fazla..Ekimde güzel haberler alacağız..
Seher canım hani senin göbiş nerde ? Nazmiye senınkide yok ...
Unuttuğum varsa kızmasın..Hepiniz öpüldünüz...
ben küstüm senağlama
ayyy pardon canlarım iki mervemi unutmuşum...Ama kızlar aklım karıştı malum.. kafamçokkarıştı siz anladınız onu...Şeniz
umarım ikinizde iyidir.. Merve snein ısı ne alemde hayatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?