biz hiç ıssar edermiyiz aşk olsuninşallah emelcimm tutar gönlünü ferah tut aşılamaya bile gerek kalmaz inş. allahın izniyle..
ya nebilim gülüm ya valla erken mi olcam acaba aynı öle sancı aman napalım olmazsa olmasınn..
şebbocumm iim gülümm başladık gene iş gününe sen nasılsın?
he rüyamda seni,ayşeyi,gülşeni, esmayı gördüm yazışıyorduk ve siz bana test yapmam konusunda ısrar ediyordunuz..özellikle sen ediyordun şebboo:)
evet şebbo banada yap demişdi ve sonuç bellihe he kesin ediyoruzdur valla...hatta şebbo o hışımla testi bile alıyordur....malum kime yap dediyse hamiş kaldı....
yani ramazanın ilk günü inş o mübarek günde güzel haberi verirsinyok kız geçen ay yaptım ertesi gün kırmızııı kartt:) bu ay bekliyoruz hep beraberr kızlar.. pazartesiye kadar yani 1 eylüle denk gelio
günaydınlar canlarımmmmmmmlülülülülülülülülülülülü
mervecim ya bende rüya gördüm ama sizi değil biryere gitmişim aniden pc aranıyom fellik fellik şimdi bu kızlar beni merak eder diye anca buldum çalıştıramıyom offf ne rüyaydı amaaaaaaaaa:roflol::roflol:
razişim rahelim üstüne görüyormuşsunuz benden geçti galibaaaaaa önümüz ramazan bari bereket ayında bereketlenelim bebişlenelim inşallah canlarımmmmmm:Saruboceq:
esmam şebbom gülşenim aslım günaydınnnnnnnhihoyyythihoyyyt
aminnnnnnn canım cümlemizeeeeeeeehayır olsunn bebek olsunn gülümmmhihoyyyt
günaydın canım seninde rüyan hayır olsun hayatım . nicin senden geçiyomuş ayşecim niye öyle söleyip beni üzüyosun hayatım yakışıyomu sana sen nerdeyse üç aylık hamişsin de senin haberin yok öyle demiyomuyduk anacım. illa kötekmi istiyonklava:
günaydınlar canlarımmmmmmmlülülülülülülülülülülülü
mervecim ya bende rüya gördüm ama sizi değil biryere gitmişim aniden pc aranıyom fellik fellik şimdi bu kızlar beni merak eder diye anca buldum çalıştıramıyom offf ne rüyaydı amaaaaaaaaa:roflol::roflol:
razişim rahelim üstüne görüyormuşsunuz benden geçti galibaaaaaa önümüz ramazan bari bereket ayında bereketlenelim bebişlenelim inşallah canlarımmmmmm:Saruboceq:
esmam şebbom gülşenim aslım günaydınnnnnnnhihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar ben öteki tarafa yazdım ama bende sizin gibi düşünüyorum asıl yerimiz burası olsun ama orayı da tamamen bırakmayalım yada siz ne karar verirseniz ben uyarım. aslı gelmiş ama cevap alamayınca gitti sanırım bikaç kez sormuş size sizde atladınız heralde sonra yine gelir. bu arada dün ben aslıya çok kırıldım en az on defa direk ona muhatap alarak yazdım hiçbirine cevap vermedi. ya hepsini birden atladı yada bilerek cevap vermedi hala ondan cevap bekliyorum.
valla gülüm geç yumurtluyorsam işi sıkı tutuyorum ozaman ben nolur nolmaz diyekaydirigubbakcemile3
şebbo evde test hazır geçen ay 2 tane almıştımkaydirigubbakcemile3 sakladım bide çantalarımın olduğu rafa en arka kısma koydum ki zor olsun almam
e tamam o zaman iş gecikmeye kaldı biz ordan o testi alırız allahın izniyle testid yaparız hamiş de kalırız okadar
CANIM BENİM ÇOK SANCILI OLUYOR HEM O HEMDE HALA YANMA VAR BİDE İKİSİ ÜSTÜSTE GELDİ DELİRCEM YANİ
evet evet sen bence hiç geciktirme hemen git hem hormon testi filan yaptırman gerekirse reglin üçüncü dördüncü gününde yaptırman gerekiyo zamanlamada iyi olur böylece
aminnnnnnn canım cümlemizeeeeeeee
kız ne dedim şimdii:sm_confused:
benim gibi üstüne görüyormuşsunuz dedimmmmmmmmm
tamam dahaa bizim doğum bir ay daha uzadı işteee eeee ben 3 aydır hamişim zaten canimmmmm var mı aksini söyleyennnnnnnnn
neyse senin canın oklava sallamak istemiş anlaşılan salla anacım göbişime göbişime vurduğun yerde gül değil bebiş bitsin inşallahhhhhhhh
günaydın ayşecim hoşgeldin evet üstüne görüyorum ama biraz sancılı
inşallah ramazanın hayıyla bebişlencez allahımın izniyle canımkaydirigubbakcemile5
kız benden geçti bu ay galibaaaaaaa demişin ya vrak vrak dönde bak ona kızdım yaniiiiii -tatlicadiarzu-
ya tatlım lütfen kırılma bana ben dün çoğu kişiye cvp veremedim geçmişi okuyamadım hangi sayfadaysanız ordan yazmaya çalıştım birde orası çok kalabalık oldu takip zor oluyor kızlar bence burada kalalım esmacım anlamıştım aslında ama açamadımki özel msjımı öğretirmisiniz birde arkadaş nasıl ekleniyor bunuda öğretirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?