balım benimm ne güzel dua etmişsin yaa...inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmak nasip olur.....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
nasılsın balsurata.s.
kızlar nasılsınız bakalıma.s.
kötü ya beceremedim şu çizelge işini:uhm:beceriksiz miyim nesenağlamabak seninki ne güzel olmuşa.s.
canım son adet tarihini ve sirkusunu ver yapıvereyim.
ben bilebilsemkafamçokkarıştıya3 4 gün akıntım oluyor onu doktor saymıyo öyle oluncada düzen müzen kalmadı önceden böyle değildi azradan sonra böyle oldu şimdi sana ne yazam:uhm:bana göre 17 doktora göre21 son adet ama sen doktoru dinle düzen olmadığı için sirkusu vermeyeyim(ben de bilmiyom:roflol:)yeterli mi değilse boşver düşünmen bile yeter arkadaşıma.s.
hayatım bana son 3 ayın adet günlerinin ilk günlerini yaz ben sana bulurum
tamam canım ben doktora göre yazayım o zaman 18 mart 24 nisan 21 mayıs martta beklediğimden 8 gün önceydi nisan tam tersi ama dediğim gibi akıntıları geçtim kanamamın başladığı günler bunlar doktor işi yani:roflol:şimdiden çok teşekküra.s.
bunu şimdi kontrol panelinde detayları düzenlemeye girip en altta boy kilo yerine yapıştır bakalım
apexnasip bu regl olacakların listesi sanırım benide eklermisin 10 haziran kesin olacam ama kısmettt
bu umutla hamiş kalacakları günü bekleyenlerin müjdeyi verecekleri günün(olursa inşallah:teytey:)listesi arkadaşım niye bu kadar karamsarsın hayırlısıyla vardır belki niye olmasın 10 haziranda hamişlik müjdesi verirsin umarım buradan hepimizea.s.
Duygucum Ekledim Canim
saoll canımmm:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?