Allahım bu bekleyişte hepimize sabır versin
yarabbi sana yalvarıyorum.sevgılı peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz ey cok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatrın için kabul etmesini istiyorum ya
rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle.
ALLAH ım hepimizin duasını kabul etsin AMİN
amin Canım.
Apexnasip ; Canım Beni De 29 Haziran'a Ekleyebilirmisin? Umudumuzu Kaybetmedik Allah'a şükür. :dance:
apex listenizin ilk hamii belli oldu ama sanırım buraya haber vermeyi unuttu yada yeni başlığı göremedi neyse açelya ilk hamişş oluyor diğer listelerde inanılmaz patlama oldu bugün ayın 6 sı 5 hamiş çıktı dilerim bulistede aynı patlama olur
apex listenizin ilk hamii belli oldu ama sanırım buraya haber vermeyi unuttu yada yeni başlığı göremedi neyse açelya ilk hamişş oluyor diğer listelerde inanılmaz patlama oldu bugün ayın 6 sı 5 hamiş çıktı dilerim bulistede aynı patlama olur
apexnasip canımm beni silebilirsin regl oldum hemde 3 gün önce ne yapalım bu ayda kısmett değilmişş
Kızlar benide 19 hazirana ekleyin :teytey::teytey:
canım üzülmek yok umudumuz hala devam ediyor değilmi benimde bu ay ikinci iğnelerim olmazsa temmuza aşılama düşünüyom elbet olacak vakti saatini bekliyo işte zamanını bilmediğimiz için bize de beklemek düşüyo bu son olur umarım temmuz hamişi olursun inşallah arkadaşım a.s.
EKLEDİM CANIM HADİ HAYIRLISI BAK LİSTEMİZDEN BİR HAMİŞ DAHA ÇIKTI DARISI HEPİMİZİN BAŞINA:teytey:
arkadaşlar benim kırmızılar bugün kapıyı çaldılar bide temmuz 9 da gelecekler tabi gelmemelerini diliyorum o ayrı konu:))))
arkadaşlar benim kırmızılar bugün kapıyı çaldılar bide temmuz 9 da gelecekler tabi gelmemelerini diliyorum o ayrı konu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?