Ben geldim kızlar yedek aldım gene uğrayayım dedim
mervecim benimde ilk zamanlar zoruma gidiyodu bebeğimin olması sürekli yaşasaydı şu kadarlık olacaktı diye sinirim bozuluıyodu ama artık öle değil hayat bu iyi şeylerde olacak hayırlısı olsun bu topic te herkesin bebeği olacak o kadar dua ediyoruz.
Berfincim sana belirtiler yazdık canım aramıza da hoşgeldin
asişim yapmayın ne olur şimdi bende bir başlayacam hiç biriniz durduramayacaksınız amaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
haklısın ayşecimmm ilk işim ultrason görüntülerini kaldırmak oldu ayşemm sen nası duruyorsun be bitanem kaldırmadan kendini yıpratıyosun diye üzülüyorum evet çare değil kaldırmak ama hafifletti beni
kızlar ben hala toplayamadım kendimi 4.ayımıza kaldı umutlar,moral toplamaya çalışıyorum.siz neler yaptınız?
inşallah canım yaaaaaaaaArtık ağlamıyoruz kıs sende ağlama bak aslı nın bebeği var merveninde benimde seninde ve isteyen herkesin olacak Kalbimiz temiz bizim dua ediyoruz o kadar mutlaka tutacaktır. Ortalık bir sürü ::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: olacak:sm_cool::
Ayşecim üzdük seni canım Allah ım yardımcın olsun.
Aybalacım çalışmalar devam ediyor canmım hamile sayısını arttırmaya çalışıyoruz kasım ayı uğurlu gelir inşallah
herkese merabalar kızlar nasılsınız kimsecikler yok asiyem gelmiş oda gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?