günaydın kızlarrrr...
emelcim asılamının ıyı gecmesıne sevındım ıns allah gonlune gore verırı canımmm.hakkında hayırlısıı..
kızlar ben grıbı hala atlatamadım bugun sabah sabah bulantım var bıde off ızınde alamıyommm...basımda agrıyooo
emelim hayatım ben sizi sevindiremedim ama inşallah sen bizi sevindireceksin
hayatım bütün kalbimle sana şans diliyorum inşallah bu ay senide pembişlere eklerim
hayır gülşencim çalışma yok kocişle bozuğuz biraz o yüzden artık çalışma falan yapmıyorum
inş gülşencim ü testi kaçıncı haftada yapıyorlar birde nasıl yapılıyor canım
badegül allah seni korumus hakkaten..çok şükür sağlığımız yerimizde inşallah gene hayırlısı ile olcaz bebek sahibi..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:1hug:canım geçecek varya herşey tekrar geçmiş olsun canım benim allah iyiliğini versin sağlığına kavuşta inşallah tekrar hamiş kalırsın..seni çok iyi anlıyorum yaşayan bilir....ben bile hala aklımdan çıkaramadığım zamanlar çok ama ne yaparsın bak beni düşün ölümden döndüm.görüştüğüm dr arkadaşım varda durumumu konuşunca ölmeye günlerin belkide saatlerin kalmışımış dedi allah korumuş varya...çok şükür ki hala yaşıyorum....bazen ağlama krizlerim oluyor sonrasında nefes alamıyorum ama azaldı çünkü şükrediyorum herşey insanlar için.....düşük kürtaj olduğu zaman o durumu sadece anne zor atlatırmış bi uzmanı dinledimde tv de sanki karnında değilmişşte o bebek evde yaşamış ailenin bir ferdi gibi dolaşmış ta yetişkin bir insanı kaybetmiş gibi olurmuş anneye ve yas ını yaşamak doğalmış................allah inşallah isteyen herkezi tekrar hamiş yapsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
emelimmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmm büyük güzel haberini alcaz çok dua ettim cnmmkaydirigubbakcemile5kızlar hepinizin günü aydın olsun...Cuma günü başarılı bir aşılama geçirdim..2 hafta sonra regl olmazsam eğer kan tahlili ile sonucu öğreneceğiz..Geçmişi okumadan önce haber vereyim dedim..umarım herkes iyidir...
nazmiyecim çok geçmiş olsn bal limon karıştır iç tatlım ii gelir inş.günaydın kızlarrrr...
emelcim asılamının ıyı gecmesıne sevındım ıns allah gonlune gore verırı canımmm.hakkında hayırlısıı..
kızlar ben grıbı hala atlatamadım bugun sabah sabah bulantım var bıde off ızınde alamıyommm...basımda agrıyooo
çok şükür cnmm zaten aklımıza kötü bişi hiç getirmediktii çok sevindimmgünaydın kızlar......
emelcim allah güzel sonla bitirisin bekleyişini inşallah.....asiye inşallah hayırlısı olur birtanem......raziye sanırım çalışmalara tam gaz devam ediyorsun......aslı sende stres yapma yaşın çok genç sonuçlar iyi çıkacaktır.....nazmiyeciğim geçmiş olsun canım kendine dikkat et.......
bizimde 3.lü test sonuçlarımız güzel çıktı çok şükür.....
nasipppp hoşgeldinn umarım iyisindir:1hug:günaydın kızlar
nasılsınız bakalım:1hug::1hug:
aslıcım ççok sevindimm bugün güzel haberlere bir yenisini de ben ekleyimozaman..Nasipçim hoş geldin canim nasilsin bakalim
gülşencim çok tşk ederim canim sağol
kizlar test sonuçlarim çok iyi çikmiş doktorum 3 hafta sonra tekrar gelsin demiş allahim şükürler olsun yani oh be rahatladim
:1closedeyeseki o zaman tez vakitte düzelir aranız umarım.....
3 lü testi 16-20 haftalar arası yapıyorlar aslıcım ama en sağlıklı olanın 17.haftada olduğu söyleniyor....2 li testte olduğu gibi kan veriyorsun hepsi bu.....ama birçok doktor 2 li testi yapıp 3 lüye gerek görmüyorlar.....yalnızca AFP yapan doktorlarda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?