emel sora bidaha nezaman hamile kaldın hemen 3ay sonra kalabildin mi?
canim ben doktoru dinlemedim iki ay bitti hemen hamile kaldim
bende mi dinlemesemkaydirigubbakcemile3 neyse banada zaten 2ay dedi allahın izniyle inşallahh ogünleride görcem
bende mi dinlemesemkaydirigubbakcemile3 neyse banada zaten 2ay dedi allahın izniyle inşallahh ogünleride görcem
banada 1 ay demişti zaten 42 günde adet oldum 5 gün sürdü 47 gün sonra denemeye başlamış oldum hayırlısı mervecim korkuyorum valla gene kist olur diye sende tamamen iyileş ilk adetin olsun rahatla sonra bebek düşünürsün canım Allah ım sağlıkla bir bebek verir inşallah sanada isteyen herkese de bana da:sm_cool:
dınleme sekerım çalısmalara başla kaydirigubbakcemile5
kızlar sız hamıle kalın ılk badılerı benden
ay canım ya allah razı olsun aminnn inşallahh yeterki sağlıklı olsunn yalnız benim kızım olursa dünürüm belli esma görmesin emel kızımı almaya kalkıştığını:roflol:
guzelım masallah senın dunur buraya ugramıyo onunkıne armut piş agzıma düş olur bak ben senın yanındayım o ıse mart annelerı bolumunde kaynatıyorhihoyyythihoyyyt
kızlar selam..umarım herkes iyidir...fazla giremiyorum kusura bakmayın..benım durumu biliyorsunuz. bugün de çok az lekelenmeler devam ediyor. ama karın ağrım çok fazla sanırım yarına iyice gelecek..hepinize desteğiniz için çok teşekkkür ederim...keşke dualar kabul olsaydı ama kısmet değilmiş...şimdilik herkese iyi akşamlar..
kızlar selam..umarım herkes iyidir...fazla giremiyorum kusura bakmayın..benım durumu biliyorsunuz. bugün de çok az lekelenmeler devam ediyor. ama karın ağrım çok fazla sanırım yarına iyice gelecek..hepinize desteğiniz için çok teşekkkür ederim...keşke dualar kabul olsaydı ama kısmet değilmiş...şimdilik herkese iyi akşamlar..
mart anneleri topiğine şöyle yazdım "sevgili dünürcüm arada benim olduğum topiğede uğramanı bekliyorumm yoksa kızımı emel alcak haberin olsun"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?