günaydın hayatım üzülme bende biliyorsun uzun bir geçikme yaşamış arkasından hamiş kalmıştım inş sende de aynısı olur ama sen hamişliğini sürdürürsünGünaydın kızlar ya dün size haber veremedim kusura bakmayın eror veriyodu site hamiş değilim
doktora gittim öğleden sonra söktürücü ve düzenleyici verdi. Bide ben başk doktora gittim kendi doktoruma değil . dedi ki bebek istiyorsan ilaçlar bitince gel dedi önce bebeğin neden öldüğünü çözelim sonra ona göre yönlendirelim dedi.
günaydın aslı nasip... ya asiye için üzüldüm keşke hamiş olsaydı
asiye nasıl çözecekmiş bebeğin neden öldüğünü?
bilmiyorum ki canım test falan yapacaktır belki bana bişey demedi sadece bebek patolojiye gitti mi dedi bende bilmiyorum doktorum bişey demedi dedim o da ilaçlar bitince gel dedi bizde eşimle ilaçlar bitinceye kadar korunmaya karar verdik 45 -50 gün falan oluyo ortalama bende bu arada diyet yapcam aldığım kiloları vercem sonunda da doktora gidip bakacağız artık öle düşündük bakalım hayırlısı olsun
günaydınmervecim nasılsın hayatım
anladım cnm haber verirsin banada merak ettim benim bebeğim patolojiye gitti ama ordan gelen sonuç temizdi doktorda ii dedi gerçi kötü birşey beklemiyordum dedi..başkada test yapılmadı normal olabilir bu tür vakalar ancak 3.den sonra araştırma yapılıyor dedi.
İyim nasipcim çok şükür tam bitti kanamam derken lekelenmem başladıydı ama sanırım gene bittikaydirigubbakcemile3 sen nasılsın gitti mi kocişin?
günaydın kızlar nasılsın asiyecim sağlık olsun herşeyde vardır bir hayır buna inanıyorum hayırlısı olsun canımsite yavaş yavaş kaynamaya başladı esma nerde yine diğer topiktemi :)
asiyecim allah gönlünüze göre versin canım
sağol sinemcim seninde az kalmış canım hayırlısı ile olur bu sefere inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?