:roflol: ay çok güldürdünüz beniii kız ben hamiş kalcam bide görceksiniz erkek çıkıvercekkkkaydirigubbakcemile3
doğru diyorsun esmam ismi belli değilmiş bu damadın dahakaydirigubbakcemile sen gel ne varsa eski dünürde var galibakaydirigubbakcemile3
:roflol: ay çok güldürdünüz beniii kız ben hamiş kalcam bide görceksiniz erkek çıkıvercekkkkaydirigubbakcemile3
doğru diyorsun esmam ismi belli değilmiş bu damadın dahakaydirigubbakcemile sen gel ne varsa eski dünürde var galibakaydirigubbakcemile3
kız ikiz doğurda bunların oğulları bacanak olsun:roflol:
Merve anlaşılan senin kız çok canlar yakacak bak ortada bile yokken neler oluyor baksana
emelcim rüzgar bencede güsel diğerleri herkezde var çok sıradan
esmacım küsücez sana nerelerdesin hep merakta bırakıyorsun bizi msdende yazamıyorum yanında biri felan vardır o yüzden sitede yoksun diye düşünerek
ayşe hamişimiz nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
kız olmazsa esma pipisini keserkötükedihüsobu oğlanlar çok şanslı ya doğmadan eşleri bile hazırlanıyor üstelik rekabetle umarım topikteki hanımların hepsininde oğlu olmaz :roflol:mervecim yandın kız yaptın yaptın yapmadın bilemiyorum yani bakkaydirigubbakcemile3
bak bak dünürr adayıı tamam nasip alımlı ama sen bizim alımlı olmadıgımızı nerden biliyorsun hem bakalım nasip vercek mi kızını sana bak o da hiç uğramıyorkaydirigubbakcemile3AMAN BENDE NASIPCIGIMIN KIZINI ALIRIM HEM ANASI GIBI GUZEL VE ALIMLI OLUR MERVE HANIM SENI DUNURUN BIRAKIP GIDINCE GORURUM BEN SENIkötükedihüso
seher ile aslının da kızı olabilir belki ama bide onlarda erkek olursa gör sen mervenin kıznın taliplerini yandık valla.
Benim kızım olursa vermem kimseye banane:dilcikar:
hadi bakalım merve inşallah sende öle olursun ikiz birbirinde güzel kızların olur bu hanımlarda gelinlerini alırlar artık
dünürüm emel seni görmemiş kız nasipe sözüm yok ama benim dünürüm bebek gibi bebek neden uğraşıyom bu kadar kızını almak için anasıan bak kızını al kenarına bak bezini al demişler
kız olmazsa esma pipisini keserkötükedihüso
bak bak dünürr adayıı tamam nasip alımlı ama sen bizim alımlı olmadıgımızı nerden biliyorsun hem bakalım nasip vercek mi kızını sana bak o da hiç uğramıyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?