Kızlar dün hastenede bi kadın gördüm doğuma aldılar karnı aşağıya inmişti şaşırdım kadının sadece karnı büyümüş genel haliyle zayıf bi kadındı sanki karnına balon koymuşlar gibiydi çok beğendim ya ben hamile kalsam herhanda tekbaşıma bi balon olurum :roflol:
canım hamılelık farklı oluyo benımde yapım kılo almaya çok musaıt bende sen gıbı dıyordum ben hamıle olunca top gıbı yuvarlayın dıye sırnaşık şey ama oyle olmadı bak 6.aydayız benımde sadece karnım var dıger taraflarım kılo almadı
emelcim hoş geldin canım aldınızmı arabayı nekadara aldınız resmini koyabilirmisin bizde bakalım yeğenimizin cicisine
kızlar selam ben geldim..yani umarım error olmazda mesajom ulaşır size...bakıyorum herkes iyi..Asiyecimn canım hakkında hayırlısı olsun..Seher cmt için bol şans diliyorum sana ama benımde içimden erkek geçiyor..Ayşe canım nasıl gidiyor hamilelik.? Nasip sen nasılsın? Pınar sinem merve merve2 esma nazmiye raziye aslı şebo emel başka kim kaldıysa unuttuğum özür dilerim. umarım herkes iyidir. benım hala iğnelerdenmidir nedir karın ağrılarım devam ediyor. bu arada ocak ayına kadar dinlenme verdi doktorum..kendiliğinden olursa ne alaaa..
kızlar selam ben geldim..yani umarım error olmazda mesajom ulaşır size...bakıyorum herkes iyi..Asiyecimn canım hakkında hayırlısı olsun..Seher cmt için bol şans diliyorum sana ama benımde içimden erkek geçiyor..Ayşe canım nasıl gidiyor hamilelik.? Nasip sen nasılsın? Pınar sinem merve merve2 esma nazmiye raziye aslı şebo emel başka kim kaldıysa unuttuğum özür dilerim. umarım herkes iyidir. benım hala iğnelerdenmidir nedir karın ağrılarım devam ediyor. bu arada ocak ayına kadar dinlenme verdi doktorum..kendiliğinden olursa ne alaaa..
Hayırlı olsun canım ocak ayında sitede bebiş patlaması olucak desene
bu arda emelcim oğluşunun arabası süpermiş beyendim bende böyle bişey düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?