çok iyiyizzzzzzzzkaydirigubbakcemile2Tamm esmacım bekliyoruz resimleri
ayşem hoş geldin nasılsınız canım
yeni yeni başlıyo fazla değil ama ağzımda berbat bir tat var dünden beriiiii bebişim büyüyoooo inşallahhhhhhhmerhaba ayse nasılsın bakalım bulantılar çok mu fazla
Emelcim herkez gitti ikimiz kaldık sanırım napıyor tatlı oluşun tekmeliyormu annesini
çok iyiyizzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
yeni yeni başlıyo fazla değil ama ağzımda berbat bir tat var dünden beriiiii bebişim büyüyoooo inşallahhhhhhh
siz nasılsınız bakalımmmm canlarımmmm:1hug:
meraba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirimhihoyyyt bende umudunu yitirmeyenlerdenim ama çok yoruldummirmirmirmir 8yıllık bir mücadele ama hala yok umut herzaman var ama rabbim buyuk:lepi:
meraba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirimhihoyyyt bende umudunu yitirmeyenlerdenim ama çok yoruldummirmirmirmir 8yıllık bir mücadele ama hala yok umut herzaman var ama rabbim buyuk:lepi:
MUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER
* Rahel................................14 Kasım ( Emel ).............15.02.1978
* melankolia.........................14 Kasım ( Pınar ).............26.02.1985
* raziş.................................24 Kasım..( Raziye )..........03.06.1984
* zuzu79..............................25 Kasım .( Sinem )
* alabama............................28 Kasım .( Şebnem )........07.08.1971
* crazybaby..........................09 Aralık .( Nasip )............28.01.1972
* asiş.............................................. ... ( Asiye )............15.02.1981
* nicole78.......................................... ( Merve ).............01.12.1978
* cancer................................?????? ..( Merve ).............23.06.1982
BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM
HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN
Bugün test aldım kızlar yarın yapcam ya heyecanlıyım bide korkuyorum ya. Hamile değilsem ya kötü bişey varsa diye korkuyorum ya
ya arkadaşlar nerdesiniz nasip ayşe esma şebnem gülşen nazmiye pınar emel emel yücel sinem pınar badegül aslı asiye merve 2 unuttuklarım nerdesiniz
aslım sen nasılsın bebeiş nasıl
razişim nasipçi siz nasılsınız canım
pınar sinem emel badegül şebocum esmacım gülşencim kızlar sizler naparsınız bakalım malum eror yemeden yazayım sona bol bol eror yiyorum
kızlar selam ben geldim..yani umarım error olmazda mesajom ulaşır size...bakıyorum herkes iyi..Asiyecimn canım hakkında hayırlısı olsun..Seher cmt için bol şans diliyorum sana ama benımde içimden erkek geçiyor..Ayşe canım nasıl gidiyor hamilelik.? Nasip sen nasılsın? Pınar sinem merve merve2 esma nazmiye raziye aslı şebo emel başka kim kaldıysa unuttuğum özür dilerim. umarım herkes iyidir. benım hala iğnelerdenmidir nedir karın ağrılarım devam ediyor. bu arada ocak ayına kadar dinlenme verdi doktorum..kendiliğinden olursa ne alaaa..
mervecim sen ben raziye pınar diğer merve sinem şebnem emel ve nasip çabuk iyileşelimde 2009 u bebek yılı yapalım inşallah canım önemli olan çabuk toparlanmak ondan sonra inşallah 2008 yılının bebeklerini geçeceğiz...
yok kız bana iki bebek sığmaz 42 kiloyumkaydirigubbakcemile3 ama kararlıyım 2 ayda alcam kilo asiye sen bana ver kilonu paylaşalımmhihoyyyt
razişş sende buarada boş durmaa çalış kız getir bitsin bu kavga
kız özlemezmiyis seni esmacım biz burada kim yoksa özlüyoruz merak ediyoruz nerde nasiple ayşe mesela nerde bunlar hadi pınar ce deyip akşamları kaçıyo ama onlar nerdeler özledik valla.
İnşallah ayşecimin bebeğide iyidir annesine haftasonu ceee der..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?