günaydınn cnm allah hayırlısı ile kavuştursun bebeğine inşallah herkesi tabi seninde:ecrin_bebek:günaydın kızlaarrr...nasıulsınız dun yogundum ugrayamadım kızlar paylasılamamıs herhalde allah neşemizi bozmasınn....ayy cok heycanlıyım kızlar enyakın arkadasım suanlarda henüz girmedi ama öğleye kadar sezeryanla bebğine kavuşacak..allahım dualar edıyorum kımseyı o yolda bırakmasın arkadasımıda tabi..oda bu bebeğine cok zor kavustu 2 ölü bebekten sonra bu cok şukur saglıklı inş.saglıklı uzun ömürlü olur:)))
kızlar hepinizin günü aydın cuması mübarek olsun...Dünürlük kavgası bitmiş sanırım :)))) İnşallah hepimizin bebeği olurda ilerde de bunları konuşuruz...
herkesler günaydınlar ve hayırlı cumalar arkadaşlar
günaydın arkadaşlar bu mübarek günde umudunuzun umut olması dileğiyle
HAYIRLI CUMALAR
herkeze günaydın kızlar emel güzel yazmışsın canım
pınarcım hadi bakalım bekliyoruz ikizlerini
herkese hayırlı cumalar kızlar günaydın nassınız hoşşiklerr dipcik gibisinizdir maşallah
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
günaydınnnn canlarımmm hayırlı cumalar bu cuma kimseden alamıyoruz sanırım güzel haber neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsunda her cuma alcak değiliz dimigünaydın aiye slı esma diğer kızlar nerdesiniz nasip emel emeyücel merve merve2 şebnem pınar gülşen nazmiye ayşe seher unuttuğumuz varsa kusura bakmasın herkese hayırlı cumalar
hoşgeldinn cnmm sorun var mı sizde bahsetsene kendindenmeraba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirimhihoyyyt bende umudunu yitirmeyenlerdenim ama çok yoruldummirmirmirmir 8yıllık bir mücadele ama hala yok umut herzaman var ama rabbim buyuk:lepi:
esra h.g hayırlısı be canm inşş aralıkta geçersinn ...kızlar beni listeden çıkarmışsınız ama haklısınız ugruyamıyom uzun zamandir ekleyın tekrardan offfffff bu ayda olmadı kızlar git gide sonamı yaklaşıyoz ne ben çok heyacanlanıyom inş en kısa zamanda hamiş kalırız canlarım ben adet 15 aralık yazin son yazışınız olur inşş hamiş listesine geçeriz inş
arkadaşlar soran sormayan herkesi selamlıyorum ve kucak dolusu öpücüklere boguyorum. kaç gündür kalabalık ev görümcem bende kaldı ve pc başına geçemedim doğru dürüst. adet olmayı bekliyorum bi an önce olsam da tedavime hayırlısıyla başlasam. arkadaşlar kız kavgası etmeyin insallah 2iz kızlarım olcak olunca sizin oğlanlarla beşik kerterizhepinizi öpüyorum canlarım, hepinizi çok seviyorum dularım sizinle. kendinize ve bebeklerinize ii bakıın mucuuk
günaydın kızlaarrr...nasıulsınız dun yogundum ugrayamadım kızlar paylasılamamıs herhalde allah neşemizi bozmasınn....ayy cok heycanlıyım kızlar enyakın arkadasım suanlarda henüz girmedi ama öğleye kadar sezeryanla bebğine kavuşacak..allahım dualar edıyorum kımseyı o yolda bırakmasın arkadasımıda tabi..oda bu bebeğine cok zor kavustu 2 ölü bebekten sonra bu cok şukur saglıklı inş.saglıklı uzun ömürlü olur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?