memnun oldum ve teşekkür ederim merve,amin..hoşgeldin güle güle aylin...biz tanışmadık senle..ben merve...yeni de sayılmam pek ama sen epeydir gelmeyince tanışmıyoz tabiki...neyse eğer burdaysan tanışır kaynaşırız artık...bu arada allah kavuştursun kocişine canım tez zamanda....
nasip?? sensin di mi? ben daha sert bi tepki bekliyodum senden, ucuz atlattım:1hug:kız aylin nerelerdeydinklava: klava:ne zaman gönderdin de 2 ayı kalmış maşallah allah hayırlısıyla hayırlı teskerelerini gösterir inş.sen neler yaptın hiç mi bizi merak etmedin kız
şebo kız sende herkesi sormuşsun beni unutmuşsun
bırakmam inşallah,ben de özlemişim sizi:asigim:Kaçak aylin özlettin kendini bizi bırakma birdaha bekliyoruz inş hamişsindir
çok sevindim hayatım allah sonunu getirir inşallahkızlar uzun zamandır yoktum nasılsın nasipcim emelcim vede digerleri bende hamilyem9hafta 1günlük simdilik hersey yolunda cok sükür rabbim hepinize versin yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle ben simdi hergün igne yapıyorum kendime maglum 2 cocugumda öncekiler pıhtılasma yüzünden ölmüstü rabbim buna ömür versin rabbim sizde nasip etsin hayırlıca
alırız ama şartlarımız varmerhaba ben yeniyim kızlar benide aranıza alırmısınız benimde 24 kasım
nerdesiniz ayolllll bide bana kızarsınız gelmiyosun diye
benide alın aranıza arkadaşlar......6 yıldır bekliyorum meleğimi bende...........
çok sevindim hayatım allah sonunu getirir inşallah
alırız ama şartlarımız var
1.bize katılan adını doğum tarihini verir çünkü biz burda gerçek bir aileyiz
2.bizleri ihmal edersenklava:yersin
3.adım nasip kaydirigubbakcemile3
yetim gari esma günaydınnnnnnnn
günaydın güzel bayanlar nasılsınız bakalım
kız aylin nerelerdeydinklava: klava:ne zaman gönderdin de 2 ayı kalmış maşallah allah hayırlısıyla hayırlı teskerelerini gösterir inş.sen neler yaptın hiç mi bizi merak etmedin kız
şebo kız sende herkesi sormuşsun beni unutmuşsun
ben geldimmt
fazla vaktim yok yazıp çıkacam malum iki canavar tepemdeee
kesemiz 16.4 mm bebişimizi de gördük çok küçük nokta şeklindeydi doktor pirinç tanesi kadar dediiiiiiii.
geçende sempozyumda B12 B6 vitaminlerinin düşük rizkini azalttığını öğrenmiş benexol verdii de nasıl yutacam neyse inişallah fazla zorlanmammm ya zaten normalde sevmem hapı şimdi hiç içemiyommmm ama bebiş için değer değil miiiii hepinize iyi akşamlar Allaha emanet olun canlarımmmma.s.
kızlar uzun zamandır yoktum nasılsın nasipcim emelcim vede digerleri bende hamilyem9hafta 1günlük simdilik hersey yolunda cok sükür rabbim hepinize versin yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle ben simdi hergün igne yapıyorum kendime maglum 2 cocugumda öncekiler pıhtılasma yüzünden ölmüstü rabbim buna ömür versin rabbim sizde nasip etsin hayırlıca
merhaba ben yeniyim kızlar benide aranıza alırmısınız benimde 24 kasım
nerdesiniz ayolllll bide bana kızarsınız gelmiyosun diye
canım sın kız şebo delü özrün kabul oldu ama öpücük yollamamışsın:1hug:he valla nası ayıp etmişim özür arkadaşım a.s.
oh oh maşallahpirinç tanemize gözün aydın şekercim :teytey: :teytey:
oo hoşgeldiniz ne güzel haberler varmış öyle dikkat et kendine o zaman amin canım hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah.
nasip şartları saymış ben şebnem hoşgeldiiiiiin
kız batunun anası sabahın köründe gelmişin cumartesi cumartesi kızarız tabi çok çalışıyosun bu aralar dikkat et kendine yorma bu kadar kendini ciciler alcam diye oğluşuna
arada mola ver
o kadar gurur vericiki seher anlatamam hele gol atınca yada kurtarınca anlatamam ya allah inş sizlerde de yaşatır o gururuhadi bakalım oğluşunu izle ne güzel dimi valla insan çok özeniyo
hoş geldin şebocum nasılsın
kız esma sana özeniyorum yani biz daha bi toplu iğne alamadık bilmiyozruzki anacım ne olacağını doğurunca alcaz galiba :))
canım sın kız şebo delü özrün kabul oldu ama öpücük yollamamışsın:1hug:
o kadar gurur vericiki seher anlatamam hele gol atınca yada kurtarınca anlatamam ya allah inş sizlerde de yaşatır o gururu
artık çıkmam lazım öpüyorum hepinizi
gülüm inan ben de yapıyorum onunla beraber askerlik, abartı diil:1no2: bi yandan eşimden ayrı olmanın sıkıntısı, bi yandan çok uzakta yapması, bi yandan büronun tüm yükü, diğer yandan göçebeye dönüşmem....aylin gelmişin anacım o kadar azarı bende işitsem bende gelirdim hayin nerelerdesin sen senmi gittin askere
ben oklavayı hakettim meselaçok sevindim hayatım allah sonunu getirir inşallah
alırız ama şartlarımız var
1.bize katılan adını doğum tarihini verir çünkü biz burda gerçek bir aileyiz
2.bizleri ihmal edersenklava:yersin
3.adım nasip kaydirigubbakcemile3
yetim gari esma günaydınnnnnnnn
memnun oldum sehercimkaydirigubbakcemile5hoş geldin aylin ben seher bende uzun zamandır buralardayım ama seninle tanışmak bu güne kısmetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?