ayşemm hadii gülee güllee git güle güle gelll:)
pınar hangi hastaneye hangi doktora devam ediyorsun?
canım acıbamde UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE DR Enver Kurt beyle başlıyoruz ama bugün yurtdışına gidiyormuş salı dönecekmiş. diğer dr ilgilenecek o gelene kadar ama enver bey benim drum. adetin 2. günü gel dediler ama neler yapılacak hiç bilmiyorum. tüm tüp bebek topiclerine sordum ama yanıt veren olmadıhadi hayırlısı bakalım
anladım cnm evet hakkında hayırlısı ya cnm valla çok sevindim inşallah bebek haberini alınca dahada çoook sevincemmmsen bir daha sor bakalım verirler elbet biri cvp .
kızlar selamlara.s.
hayırsız geldi
tamam canımın içi gelir aylin gelmemezlik yapmaz
seher canım üzme tatlı canını biliyorum insan çok kızıyo ama napcan geç olsun temiz olsun dimi
huuu pınar hanım sana da hayırlısı olsun inşallah ilk denemede bu iş biter ikizlerin üçüzlerin olur canım. tüm gelişmeleri yaz bizede biz de şu tüp olayını iyice bi öğrenelim
emeeeeeel nası oldun canım ağrın vardı doktorunu aradınmı
sinem kız sende iyi ki bi öretmen oldun hee işe başladın bizi asıyosun
batunun kuzeyin anaları siz nerdesiniz yaw
asiyem aslım nazmişim raziyem siz nassılsınız
ayşem gitti hayırlı haberlerle gelirsin inşallllah
sonunda cvp aldım valla. insallah hayırlısı olcak canım saolasıın
canımmmmmmmmmm. nerelerdesein sen kızz? hayırsıııız. ne kadar çok aradım seni bilemezsiin. nerelerdeydin. nasılsın neler yaptın anlat bakalımm
heh geldi hayırsız iyi insan lafı üstüne gelirmiş
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırsız bida bizi habersiz bırak dayak yersin ona göre
ya valla çok mahçubum
gülüm işte eşimi gönderdim, ben de başladım askerliğe onunla, büronun tüm işi bana kaldı, diğer yandan asker yolu beklemenin ne zor olduğunu anladım, baya sıkıntılı zamanlarım oldu vs..
ama böyle merak edeceğinizi inan düşünemedim. ve kafam öyle karışıktıki..
eşim izne gelmişti, yeni gönderdim...
heh geldi hayırsız iyi insan lafı üstüne gelirmiş
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırsız bida bizi habersiz bırak dayak yersin ona göre
bi daha bizi bırakma ama yokza zopa yersin ona göreeklava: bi sürü hamişimizz oldu bizler hala uğraşıyoruz. ben sonunda tüp bebek deneyeceğim yarın tedaviye başlıyorum insallah. bu arada allah kavuştursunn canım benim seni gördüğüme çok sevindim çünkü bu sitede ilk seninle arkdaşlık kurmuştum birden kaybolunca çok üzülmüştümm.a.s.
ya valla çok mahçubum
gülüm işte eşimi gönderdim, ben de başladım askerliğe onunla, büronun tüm işi bana kaldı, diğer yandan asker yolu beklemenin ne zor olduğunu anladım, baya sıkıntılı zamanlarım oldu vs..
ama böyle merak edeceğinizi inan düşünemedim. ve kafam öyle karışıktıki..
eşim izne gelmişti, yeni gönderdim...
canımm tamam kaybolmam inşallah.
yeni hamişlere sevindim, Allah tamamına erdirsin, sana da kolaylık versin ve ilk denemende bebişin olsun sağlıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?