günaydın kızlar nasılsınız şekerler ben iyi gibiyim ama regl belirtileri var
esmacığı bende çok özledim ya alışmışız kerataya valla yokluğu belli oluyo hemde bariz. O da sıkılmıştır bizi özlemiştir.
herkeslere günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bugün
asiye inşallah kısa zamanda hamile kalırsında dileğin olur canım
şebocum kız hamilelelikle regl aynı gibi bi bakarsın gelmes seninki bu ay gelir minik bi bebeiş:)
esma nın yokluğu ve ayşenin kaçaklığı bizi baya üzüyo yani kızlarrr hem esma bilgisayar olmadan ne yapacakki işte en önemli şey o
mervecim günaydın nasılsın emel raziye sinem pınar merve 2 gülşen kuzeyin nasıl bakalım hepiniz iiiyisinizdir umarım
emel valla ben 7 aya kadar düşünmüyordum normalde bişeyler almayı gerçi gene bayramdan sona başlarım herhalde 6 aya giricem hem annemlerde korkuttu kız beklemez 9 ay 10 gün dio 8 aydan sona bekle erken gelir dio valla napcamı şaşırdım
selam kızlar bıkacgunudr ugrayamadım ama kımse benı sormamıs.....((((
seher cım prennsesın hayırlı olsun saglıkla kavus ınsallah....asiyecım gozunaydın regl olmussun .....nasıpcım tekrar gecmısolsun sanada ...esmacık gıtmıs he gelır ıns kısa zamandaa...
bızde cumartesı kızımla şeker yüklemesı yapıldı bugun aksam sonuclarını alıcaz... çok zordu kızlar yaa...neryse katlandık ama ıns sonucumuz ıyı cıkar...
hoşgeldin nazmiyecim inşallah testinin sonuçları olumlu çıkar canım sana bişey sorcam sen tam kaç yaşındaydın ve 3 lü test sonucun nasıl çıktı ben 26 yaşındayım 3 lşü testim tr21 1: 424 çıktı afp 0,73 çıktı 2 dokto normal dedi ama bi yandanda içime kurt düştü şimdi büüyk ihtimalle 19 -22 haftalar arası 4 boyutlu detaylıya girmek isticem hem kalp durumuna hemde damar yapısınada bakıyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?