GÜZEL ANNELER VE GÜZEL MÜSTAKBEL ANNELER GÜNEYDINNNa.s.
kızlar dün sabah inanılmaz bir sancı geldi, karnım,kasıklarım.. ve belim sanki kırılacak gibi ağrıdı,ağladım resmen! doktora gittik tabi, ultrason,idrar ve kan tahlili..
ultrasonda bişe çıkmadı, idrar tahlili temiz, kanda da (bebek de dahil) bişe çıkmadı... dr idrar tahlili temiz ama idrar yolları enfeksiyonu ya da taş düşürmekten olabilir dedi! taş maş da yok meydanda, idrar yolları sancısına da benzemiyo..
dr zaten sabah muayenede kanaman başlamış demişti ama sonuçları alana kadar, pembemsi leke için acaba yerleşme lekesi olabilir mi diye düşündüm! hesap edin bendeki ümidin derecesini!!senağlama 5 saat falan sonra kırmızı kartı da yedim zaten!
hamiş olmadığıma üzüldüm, korktum olamamaktan-Allah korusun- ama sinirimi bozan,:uhm:senağlama neydi bu şimdi?! ne olduğu belirsiz..
senağlamasenağlamaKızlar merhaba aylıncım çok uzuldum neyse 2 ay sonra olsun geç olsun güç olmasın bu arada bugun berbatım bogazım daha kotu oldu yanıyor resmen sesım degıstı esım söyledım aksam doktor benı azarladı dıye oda sınırlendı bırde dun gece kocısımle kustuk
amin canım sağolasına.s.canım dikkat et kendine...geçmiş olsun hayatım...üzülme...elbet bigün hepimiz anne olcaz..buna inan..umudunu yitirme...
senağlamasenağlamaKızlar merhaba aylıncım çok uzuldum neyse 2 ay sonra olsun geç olsun güç olmasın bu arada bugun berbatım bogazım daha kotu oldu yanıyor resmen sesım degıstı esım söyledım aksam doktor benı azarladı dıye oda sınırlendı bırde dun gece kocısımle kustuk
dikkat etsene canım kendine...bol bol c vitamini...yat dinlen..nasılsa evdesin...neden küstün kocişinle söyle bakam...
aksam doktorlar dızısını ızlıyorduk orda zenanın kocası bebege masal anlatıyordu bende bıran kocama donup bende boyle bebegıyle ılgılenen baba ıstıyorum dedım kırıcı oluyorsun dedı ama ben fren tutmam bak adama ne guzel ılgılenıyor dedım çekıl yanımdan dedı gıtmedım en sonunda bagırdı çekıl gıt yanımdan dıye bende gıttım dus almaya hergece ben uyusam dahi uyandırır mutlaka sütümü içirirdi dustan çıktım baklıyorum aynı seyı yapacak dıye bırde ne göreyım adam yataga yatmıs uyumus bıle bıraz önce mesaj çektım tık yok bogaz agrımın artma sebebı buna uzuldum galıba uffff ya şımarıklıgım neye yol açtı
buna niye kızdı ben anlamadım:uhm:
kızlar şu yeni tarihlerinizi verseniz artıkklava: klava:
ya bu adamlar kadınlara diyorlar ama onlar daha alıngan sanırım
sen hiç üüzülme emel şımarıklıkla ilgili değil bu sanırım o eşinin alınganlığıyla ilgili
aylincim sana geçmiş olsun diyemedim bitanem
kızlar şu yeni tarihlerinizi verseniz artıkklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?