burası varmısın yokmusun stüdyolarına benzedi inanmıyorum ya benim için senağlama hamiş olsam da olmasamda bu günu hiç unutmucam kızlar ne 28 kasımmış yahu inşallah boş geçmez.
allah inşallah o günleri gösterir ama eğer hamiş diilsem üzülmeyin tamammı sonra ben kendi derdimi unutup sizi üzdüme üzülcem yaw
kızlar eğer hamişsem bebişim benim doğumgünümden bi gün sonra geliyo 8 ağustos benimde 7 ağustos ıkınır 7 sinde doğururum dimi -tatlicadiarzu-
şebnem cim becede yap testııı..bu muıbarek gunde allah dualrımız kabul edıcektır ıns.bebısın suan senınledır....
allahım inşallah :Saruboceq:şebnemcim ya çok istiyorum canım benim kendimmiş gibi sevinicem
şebnem :CüvCüv:hamiş hamişşşşşşhihoyyyt
sonuç ne olursa olsun üzülmek ok canım seni seviyorum dualarım seninle bitanem:1hug:
inşallah sonucun iii çıkarda bizide üzmezssin ve bize bayram hediyesini verirsin canım
ama emin ol iyide çıksa kötüde çıksa üzülmicez yeterki sende üzülme
inşallah! sağlam ıkınır,pırt diye 7 sinde doğurursun şebnemkaydirigubbakcemile2
şebnem cim becede yap testııı..bu muıbarek gunde allah dualrımız kabul edıcektır ıns.bebısın suan senınledır....
abowwwww kanınamı girdiniz hamişimin....kaydirigubbakcemile2 sen yarın yap şebocum testi garanti olsun derim...
feyzacım ben 16hafta 4 günlük bir hamişim bebeğim cinseyeti henüz belli değil 1sene 2aylık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar :))))
şebocum canım sen üzülmezsen söz bizde üzülmicez akşama nete giricem sen girebilirmisin haberini alabilicezmi
bak bu laf çok heyecan verici: "bebişin şuan seninledir...":asigim:
ben de iki kez bebişim acaba karnımda mı şimdi demiştimsenağlama
inşallah şebnem ya, çokkkk sevinicem, yap bari testihihoyyyt
şebnemcim şimdi geldim gördüm inşallah hamişsindir canım dualarımız seninle sen test yap haber ver ama bemcede yarını bekle garanti olsun tamam mı cnm
canım bızde yap dıyoruz ama sabah ılk ıdrarınla yap garantı olsunnn...ama yarın sabah yappppp
şebiiiiiiiim insallah hamişsindiiiiiiiiiir.. bak ben sıramı size verdim ona göre haaa. zamanım gelince beklemem siziii haberiniz olabu arada 24 yumurtamdan 15i döllenmiş. 2 gün daha gözlemleyip sağlıklı olanları donduracaklarmış. off off 2 ay nası geççeeeek
ben de 2 ay sıramı vermiş bulunuyorum ama ben de kociş gelince beklemem inşallah ona göreeee, iki ayda yaptınız yaptınız, sonra sıra bizde, di mi gülümkaydirigubbakcemile5
feyzacım ben 16hafta 4 günlük bir hamişim bebeğim cinseyeti henüz belli değil 1sene 2aylık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar :))))
şebocum canım sen üzülmezsen söz bizde üzülmicez akşama nete giricem sen girebilirmisin haberini alabilicezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?