ya emelcim sorma akşam kaynanamlar yemege geldiler ben tam çay koymaya mutfaga gittim arkamdan geldi oturdu ben san birşey söylüyecegim komşularla konuştuk çooçuk istemiyorlarmı sizinkiler demişler kaynanama oda istiyorlar gelinin kanalları tıaklıydı açıldı demiş onlarda hamama gitsinondan sonra hamile kalır demiş morelim çok bozuldu bende sorun gözüyle bakıyorlar bana sengözlerimebaksanab
öylede emelcim benim koçişte iş yok okadar söylemiyecegiz diye söz verdik ama duramamış doktordan sonra söylemiş hsg çekilmişti kanalların tıkalı açıcam dedi doktorum açıldı kaynanamdada hata ne sen herkeze söylüyon gıcık ya valla
pınarcım...çalışırsan bu kadar rahat tedavi olma imkanın olmazdı...şimdi dr. ne zaman derse gidebiliyosun...ya çalışsaydın..izin alamazsın alsan da gözüne sokarlar...böylesi daha iyi olmuş...boşver sen çalışmayı...bebişine kavuşacağın günü düşün canım...onun için uğraşından vazgeçme....
yok mervecim2 çalışmıcam bende bırakamam kimsenin eline az pimprikliyimde bide zaten bu allah kısmet ederse doğsun allahım kucama almayı nasip etsinde 2 yada 3 sene sonra ikinciyi istiyorum o yüzden yetre bu kadar çalıştığım
pınarcım geçicek bu günler ağrıları unutturcak sana bebeişlerin
ya emelcim sorma akşam kaynanamlar yemege geldiler ben tam çay koymaya mutfaga gittim arkamdan geldi oturdu ben san birşey söylüyecegim komşularla konuştuk çooçuk istemiyorlarmı sizinkiler demişler kaynanama oda istiyorlar gelinin kanalları tıaklıydı açıldı demiş onlarda hamama gitsinondan sonra hamile kalır demiş morelim çok bozuldu bende sorun gözüyle bakıyorlar bana sengözlerimebaksanab
kız ben kocama yatıp kalkıp dua edeyım bazen adama haksızlık edıyorum galıba ölsen söylemez benımkı ıyı der geçer annesı bana bırsey dese benı korur hassa kayınvalıdem aman kıymetlı karına laf soylemeyelım der kıskanıyor çatlasında patlasın
günaydın güzel hatunlar......kimsecikler yoksada biz haberlerimizi verelim dedik.....şebnemcim hayırlısı her sonucun gülüm....benim haberime gelince ben birşey demiyeceğim siz alta bakıp anlayın sürprizi:))
herkeze günaydın iyi haftalar
ben nihayet bugün öğleden sonra doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?