olmuş evet feyza süperr hadi allah zihin açıklığı versinn..
şebo he valla ölümlü dünya aslında koyvercen ama olmuo ki anacımm..nasip,ayşe ve aylin kayıp aranıyor ilanı vercem:)
afiyet olsuuuuun sen ne dersi calışıyodun anacım okuyomuydun nerde okuyodun de bakiyim
sanırsam bizi sevmiyolar artık -tatlicadiarzu-
hoşgeldiiiiiiiin umut topiğine sen doktora gitmedin mi? anlat bakalım arkadaşım öğrenelim sana umut verelim derdine ilaç olalım :1shok:
merhaba ben geldim kızlar sağlık ocağına gittim 19+4düm diye aşımı yapmadılar tetanozu of ya
herkeslere günaydın kızlar ben bundan sonra pek giremem herhalde dün patronumla baya tartıştık bu gün işi bırakıcağımı söylicem büyük ihtimalle ay sonu yada bu hafta sonu bırakabilirim bu halde daha fazla onun kaprislerini çekemeyeceğim sizlerede haber vereyim dedim benim evde net yok ama annemlere gittikçe girerim sizleri haberdar ederim baya canım sıkkın çünkü artık yeter dedim
herkeslere günaydın kızlar ben bundan sonra pek giremem herhalde dün patronumla baya tartıştık bu gün işi bırakıcağımı söylicem büyük ihtimalle ay sonu yada bu hafta sonu bırakabilirim bu halde daha fazla onun kaprislerini çekemeyeceğim sizlerede haber vereyim dedim benim evde net yok ama annemlere gittikçe girerim sizleri haberdar ederim baya canım sıkkın çünkü artık yeter dedim
kızlar rüyamda erkek bebek emziriyordum yeni doğmuş bebeğim hemen emiyordu çokta güzeldi oğlum rüyamda.. Allah inşallah ogünleride nasip etsin ..herkesee inşallah.. Rüya bile olsa insan gerçekmiş gibi yaşıyor..
inş rüyalarına en kısa sürede kavuşursun canım
sağol aslıcım öle yaparım bende bi hasta olim daha başında ararım :)))))
Mervecim hayırdır diyelim hayra yoralım cnm erkek bebek iyi derler ama. İnşallah Allah ım o günleride nasip edecek canım hepimize.
amin canım sagolasın bitanem
sagol canım açık lise okuyorum dışardan yeni başladım canım daha öncelerdede yazdım ama dikkatini çekmemiş sanırım sengözlerimebaksanab
ne zaman olunması gerekiyormuş :uhm: hiç bir bilgim yok...
kızlar rüyamda erkek bebek emziriyordum yeni doğmuş bebeğim hemen emiyordu çokta güzeldi oğlum rüyamda.. allah inşallah ogünleride nasip etsin ..herkesee inşallah.. rüya bile olsa insan gerçekmiş gibi yaşıyor..
hayırdır inşallah gündüz niyetine canımmmm inşallah rüyaların gerçek olacak. bende dün akşam garip bir rüya gördüm yanlız içinde hatırladığım kolumda iki tane kalın mı kalın biri yuvarlak tam halka biri ağzı açık hani bileğine göre kısıp açabilceğin bilezik vardı sabah kalktım baktım erkek çocuk diyo. o açılıp kapanan bileziği bileğime göre ayarlamak için epey uğraştım ama en sonunda ayarladım öteki tam bileğime göreydi zaten. hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?