kızlar gunaydınnn az once sogan suyumu içtim tadı cookkk kotu yaa ama ne yapalım bebıs ıçın katlancaz :) rabbım hepımızın dualarını kabul etsın bıze bır an once hayırlı bebısler nasıp etsın ınsss
ya bende duydum soğan suyunu nası yapılıyor neye yarıyormuş?[/QUOT
tatlım bende kıst cıktı bu ay o yuzden kullanıom sabah aksam 2 bardak kaynamıs suya 1 soganı atıp 5 dk kaynatıosun ve yemeklerden once ıcıosun 15 gun
razişim evet ya geçmiş olsun okudum bende üzüldüm ama napcan be gülüm enazından sende sorun olmasın diyelim.. allah beterinden korusun.
sağol mervecim alıştım artık sanırım biraz beklemek lazımmış zaten bişey yapmıyoruz tedavi falan yok işlerimizi yoluna koyalım tuttuğum kaydirigubbakcemile gibi kocişi doktora yoksa :mymeka: sonra çalışmalara son gazhayırlısı olsun ne yapalım buna da şükür allahıma tevekkül allahtan diyelim:1hug:
canım hoşgeldin güle güle iyi olmana sevindim kendine dikkat et yatıp dinlen
bayramın 1 hastanedeydim demişsin hayırdır bir sorun yoktur inşallah bizde sizi öptük...
hele sen tam hayırsız çıktın valla eli sopalı ayşe özlettin kendini bu arada bebişinin iyi olmasına çok sevindim maşallah hayatım ama arada bi uğra bari be gülüm
Kızlar yarın ben doktora gidicem bakalım ne diycek öğlen randevum var...
Nasipcim ve ayşecim uğramış iyi olmalarına sevindim inşallah daha iyi haberlerle aramızda olurlar
kızlar bızden haberler ıyı degıl.cumartesı kontrolumuzde gelısımımızın cok gerıde oldugunu gorduk...yarın sabah serum takvıyesı ıcın hastaneye yatıyoruz....sızlere haber vereyım dedımmm..hepınıze ıyı gecelerrr..dularınızı beklıyoruz kızımlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?