benım kocamla ıyıde kayınvalıde ıle bozuk bugun hanımefendı gelecektı annemlerle gorumcemın çocukları kızamık - kabakulak çıkarıyormus esımde anne ablam gelcek mı emele bulasırsa dedı ona kırıldı galıba beklerız gelmez aradım hanfendının belı agrıyormus gelemezmıs bende esımı aradım agladım ben annene ne yaptım dıye o da sen uzme kendını gelmezse gelmesın dedı
Emelcim iyiyiz canım sen nasılsın oğluşun nasıl
Ya semracım kime ne bebeğin olur olmaz boşver sen milleti onlara mı yapacan çocuğu üzme kendini Allah verecek sana bebek merak etme Kalbin temiz olsun cnm benim üzme kendini öle laf edenler ne dediğini bilmeyen insanlar yoksa bebek yapalım mı diye kimseye sormamıza gerek yok hepimizin aklı var üzme kendini sen
aman semra bıktım ya önce ısım onemlı degıldı onlar ıçın sımdı emre koyun dıyo emre gorumcemın oglunun adı anne var o ısım dıyorum sende haklısın bana b.......k yemek duser dıyo ben uzuluyorum sınırlenıyorum görumcem desen sevıyesız sekılde tohum bızım der sakayla karısık
aman semracım boşver öyle dengesizleri sen...allah verecek bigün ben hep dua ediyorum sizin için...sen üzülme yeterki...
emelcim eşin doğru söylemiş...bi de sana geçerse hastalık allah korusun...bunu eşinin değil k.validenin düşünmesi lazımdı...neyse sen takma kafana...eşinle aranı da bozma...
semra uzulme canım kalacaksın kıme ne herkes kendı problemlerıyle ılgılensın
kızlar ya benim arkadaş listemde kimse yok ekleyim dedm izinsiz eklemek istemedim sizi ekleyebilirmiyim
bu ne mervecim...kimin takvimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?