Merve sebnem bıran önce nefsınıze hakım olun bakım döverım sızı
agda konusuna gelınce yok acımıyo ben yaptırıyorum
benim çok acıyo ama yaa senağlama aman neyse ya bende deli deli düşünüyorum işte dediğim gibi sanki hamile kaldımda ağdası eksik kalsınsenağlama
kız ama hamıleyken çok rahat edıyorsun hormonlar çalısmıyo kıl daha az surede çıkıyor sımdı yaptırıken çok canın acıyorsa emle dıye bır krem var onu sur
o emle dediğin krem eczaneden alınıyor mu cnm alayım bari .. Kaydirigubbakcemile3
emla eczanede satılıyor zaten agda yaptırmadan 20 dk once suruyorsun uzerıne stre fılmler varya onunla kapatıyorsun 20 dk sonra agda yaptır hıç acımıyo bolgeyı uyusturuyorsun yanı
ŞEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
eger hamıle olunca bırakma bak ben sana neler yapıyorum zıllı kendını dusunmuyon gelecek bebısı dusun
bırakırsın valla şebocum...onun canı seninkinden daha değerli oluyo bi anda...
Yazdım bak leyleklere derım bu şebo yaramazlık yapıyo gelmeyın dıye
dedim ne oluyor kız bende arada kaynadım herhalde dayak hususunda....yok emelcim benim kötü alışkanlığım
Şebo bırakacak cnm bebeğini düşünecek yapmaz yaramazlık sen şikayet etme emelcim leyleklere
şeboda içmez akıllı hatundur o.....şeytana uymuş çekmiş bir fırt....:))
buarada şebocumm bende içiyorummm:)))) hamiş kalalım bırakırız dimi nasılsa bıraktımdı ..yarın sonuçlarımı alcam bakalım merakla bekliyorumm..
kızlar ya ufak bişi sorcam hamilelikte ağdanın zararı yoktur dimi hani insanın canı acıyor ya kasıyorsun aklıma takıldı
Merve sebnem bıran önce nefsınıze hakım olun bakım döverım sızı
agda konusuna gelınce yok acımıyo ben yaptırıyorum
Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm şükür geri döndüm bir sürü iş birikmiş anca yolluna soktum ay ben gidince 3 ay ne olcek bilmem
nazmişçim canım çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin ayşecim maşallah canım senin miniğinde baya büyümüş sonuçlarda iyi süper canım
sehercim bende tatlıdan nefret ediyordum yeni yeni doktora giderken bebşim kıpırdasın diye bir çikolatayı zor yiyorum nerden çıktı bu şeker anlamadım
mervecm senin minnoşada maşallah diyorum büyümüş kız
emelcim msnden yazmışsın görmedim top girmiştim yerime cvp vermişler kusura bakma sen nasılsın kız tatlı yemiyorumki anlamadım ama
evet valla şebo bende sonradan aynı şeyi düşündüm ne manyağım dimi
içicem kız inat ettim içicemmm hamiş kalıncaya kadardelikafadulden
mervem ben hıç kullanmadım ben guzellık ıçın canım acısın dıyenlerdenım ayagımdan bıle 6 defa amelıyat oldum o yuzden hıç kullanmadım arkadaslardan duydum faydası oluyormus agda yaptıramayan bıle yaptırıyor sımdı hamılelıkte kullanılırmı kullanılmaz mı bılmem ama doktora sorun derım
delikafaduldendelikafaduldenevet valla şebo bende sonradan aynı şeyi düşündüm ne manyağım dimi
içicem kız inat ettim içicemmm hamiş kalıncaya kadardelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldenzıkkımın kokunu ıç zıllıklava: klava:
ne ameliyatı oldun ki sen ayağından? anladım cnm sağolasın neyse ben eniyisi kimyasal içerikli maddeler kullanmayım nolur nolmaz sigara içeyim amakaydirigubbakcemile3
ayak baş parmagımın yanında kemık çıkıntısı vardı ılk amelıyatlarım basarısız geçtı platın taktılar sonra platınlerı çıkarttık
aa geçmiş olsun genelde sivri burun mu giyersin ondan mı oldu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?