Umudumuz Umut olsun

kaydirigubbakcemile5 çak ozaman sinemm yapalım kız görelim iki çizgiyi.. hanii belki daha başka test yapmak isteyen arkadaşlar varsa beklerizz...kaydirigubbakcemile3

anlıyorum seni mervecim beraber yapalım testi bende duyamamıştım kalp atışlarını
bu sefer pıt pıt duyalım inşallahhhkaydirigubbakcemile3
peki mervem ama senin çizelgede 28 ocak görünüyo o zaman 6 şubat 10 gün gecikme oluyo bi yanlışlık mı var
kız şebooo açıkladım ya sana normalde evet 28i ama kürtajdan sonra iki ayda 30 kasım ve 30 aralık oldu ondanda 30 ocak diyorum döngüm şaştı azcukk şekercimm 6şubat iyidir.
döverım vallahı benı ve oğlumu merakta bırakmaya ne hakkınız var sızın

hehehe olsun emelcim geç olsun güç olmasınnn..:CüvCüv:

raziyem bak bende hamileyim topiğinde bi hamiş haberi var aynen tüp den başka seçeneginiz yok demişler kız hamile hemde doğal yolla kocası sperm sayısının az olduğunu duyunca bayılcak gibi olmuş burnundan kan gelmiş çocukcağızın ama allah vermiş tedavisiz. umut her zaman olsun tabii tedaviyi yapın ama buna güdümlenmeyin en azından benim tedavi olmadan asla olmayacak diyip üstünü çizmeyin en önemlisi buna kendinizi inandırmayın lütfen. o zaman benim niye olmuyo hiçbir sorunumuz yok yaştan başka ki ben onuda takmıyorum artık millet 50sinde bile ikiz yapıyo yani. bu işler katagorize olmuyo konu konu belirgin özelliklerine göre ayrılmıyo malesef bırakalım su yolunu bulsun destek olarak tedavi gelsin ama tek çözümün bun olduğuna inanarak değil.

iyi sen bilirsin mervem ama ocak 31 çekiyo sende şu test işini çok uzatma ya yok yok sen dayanamassın ben biliyorum gerçi geçen sefer iyi dayandıydın neyse sen nasıl biliyosan öyle yap

kaydirigubbakcemile5 evet canım beraber yapalım başka yapmak isteyen olursa bekleyelim mi ne dersin ama çokta beklemeyelim ben merak ederim merviş yaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek: sonra bebişlerimizi kucağımıza alır gezdiririz değil mi allah sağlıklı hayırlı evlat versin herkese

merhaba kızlar baya kaynatmışınız yaw ben de 10 gün geçsin öle yapcam şubat başına kadar olmazsam şubatın 1. de yaparım testi haber veririm size.

merve benimde kürtajdan sonra 30 günde bir olmaya başlamıştım 28 sonrada 27 günde bir olmaya başaladı kürtajdan önce 25 günde bir olurdum

al işte asiyecimde benden 10 gün diyoo..
kız şebo 31 i sayma çıkar aradankaydirigubbakcemile3
evet dayanırım ben biraz dediğim dediklerdenim kaydirigubbakcemile siz erken yapın anacım erken öğrenin ben diyorum hatta direk cinsiyetini mi öğrensem gittiğimdekaydirigubbakcemile3

geçen hastaneye test sonucunu almaya gittiğimde ikiz bekleyen bir kadın vardı şok oldum anlattıklarını duyunca kadın 3ay üstüste normal regl olmuş üstüne bastıra bastıra sordum nası yani dedim kadında bastıra bastıra bildiğin normal geldi ben akıntım çoğaldı diye geldim doktora doktorda bana hamilesiniz dedi diyor..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hemde ikiz bekliyorrr..belkide şuan hepimiz hamişizz

nş. razişim be ama ben buay biraz ilaç kullandım gripten dolayı yaaa cinsiyatini öğrenmeye kadar geç kalma kalp atışlarını duyduktan sonra gitmek istemiyosan gitme merviş dr. ama allah korusun ters bişi olursa müdahale gereken bişe rekn teşhis her zaman iyiyidir ben gitmeseydim dr. bebişim zehirlicekmiş beni yaaa allah göstermesin kıslar kimseye

yok cnm tabiki benimki espri yani herzaman için erken gitmek tabiki sağlıklı ..genede 6sı iyidirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

misafirrrr ol gel bana börekler açayımm sanaaaa:roflol:

yoğun istek üzerine ihtişam dolu göbeğimi ekliyim kızlar.....idilim en pamuk,çok pamuk prensesimin 76 gün daha konaklayacğı evi......
[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…