Umudumuz Umut olsun

bak ya razişcimm öle deme kız kim karnı ağrımadan hamiş olduğunu öğrendiki hatırla hepimiz regl olcak sandık..

öle de mervecim ben şuan dan itibaren hiç ihtimal vermiyorum benim regl zaten sancılı olur bu ağrıyı tanırım ben

kızlar ümitler tükenmesin mübarek günde yakında gelecek bebişleiniz inşallah duam sizlerle benden tavsiye belirtilerre takılmayın yanıltıyor benimde karnım agrıyordu şimdi adet olucam ha geldi derken gelmedi meger hamileymişim herkezin bünyesi ve belirtileri farklı oluyor yaniii

naber kızlar bende esneyip duruyorum hamilemiyim acaba :) ay bide çok üşüyom canımda hep hamiş haberlerinde ve belirtilerinde dolaşmak istiyo :roflol::roflol:

naber kızlar bende esneyip duruyorum hamilemiyim acaba :) ay bide çok üşüyom canımda hep hamiş haberlerinde ve belirtilerinde dolaşmak istiyo :roflol::roflol:
şebooo al bendende okadar akşamları hele çok üşüyorumm hamişiz kız bizz:CüvCüv::CüvCüv:
inşallah mervecim dediğin gibi olur amcamın kızı beni rüyasında görmüş üstümde gelinlik varmış annemde beyaz şal veriyormuş bana hayrolsun inşallah

hayır olsunn cidden beyaz güzeldir cnm benim buay olmazsada tedaviden sonra allah izin verirse olcaktır cnmma.s.

inşallah mervem inşallah hamileyiz ben iki gün önce 96 saat sonra :) yapcam testi sen ne zaman istersen o zaman yap canım yeterki hamiş ol

inşallah mervem inşallah hamileyiz ben iki gün önce 96 saat önce yapcam testi sen ne zaman istersen o zaman yap canım yeterki hamiş ol

evet cnm doğru dedin valla yeterki sonu iyi olsun:Saruboceq: ya benim geç yapma nedenim ise açıklayım sonra kızmayın bana şimdi 6şubat hem cuma gününe denk geliyor hemde 6günlük gecikme olmuş oluyor..benim uğurlu rakamımda 6 dır. şimdi 6sında yaparsam allahın izniyle kalp atışı duyulmasına az gün kalmış olsun istiyorum yoksa geçmez haftalar yıl gibi gelir bana malum insan bikere yaşayınca korkusu artıyor..

merviş o zaman 6 şubatta beraber yaparız ben adet günümde yapacam testi var mı yokmu diye belkide 6 şubata kalmaz kırmızı kartı yerim belli olmaz benim işin erken gelmeye başladı kartlar artık belirtilerime göre davranacam kızlar adetle aynı belirtiyi veriyo ha oldum ha olacam derken adet günümde çok hafif pembelik geldi hah dedim akşama söker akşama kadar tuvalete gitmekten bi hal oldum ama akıntının rengi beyaza döndü karnım belim ağrıyodu ertesi sabah test yapmıştım 2 çizgiyi gördüm belirtilere takılmayın inş. hamişsinizdir canlarım hadi siz olun arkanızdan ben gelecem

peki mervem ama senin çizelgede 28 ocak görünüyo o zaman 6 şubat 10 gün gecikme oluyo bi yanlışlık mı var

canım ben 21 yazdırdım ama ogüne gelmezse test yaparım diye normalde 29 günde oluyorum yani yarın günüm ama yinede hayırlısı olsun inşallah tedavimizi yaptıktan sonra olacak bizim bebişimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…