umarım hepiniz hamişsinizdir yoksa benim kız evde kalacak
şebocum mervecim benimde tuvaletim çok sık geliyor hatta kart görürsem gidip baktıracaktım işyerindekiler üşümüşsündür demişti ay olabilirmi yani merve inş dediğin çıkar canım ya
göbek tokuşturucaz merve şebo ben dimi kızlar şebo seninki erkek olsun kızmı sana vericem
günaydın kızlarrrrrrrrr
cumanız mübarek umutlarınız gerçek dualarınız kabul olsun göbişler bebişle dolsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
geçmişi okuyam dedim yarım saat gitti şimdide hepsini unuttummmmm anam doldurmuşsunuz yineeeeeklava:neyse bi derya kaşınmıştı ama bana gerek kalmamış canımmmmkaydirigubbakcemile
mervem sende azcık kaşınmışsın ama sanada gerek kalmamış anladığım kadarıyla ama ne o 8 de mesaj attım falan ardı oklava kız uyanamadık işte bide yazdım sana malum nedenden moralim bozuktu ne o bilmeden oklava:mymeka:
nasipim o saatte ayakta ne işin vardı gülümmmmCADIARZUkötüyüm ben kötüyümmmmcanımmmmmmma.s.
esmam şebbom gülşenim rahelim aslım razişim asişim pınarım-çalışmalar bitti mi kız hadi cuma niyetine hamişşşşşsindir inşallahhhhhhhh-seherim nazmiyem ee herkez tamammı bakalımmm öpüldünüz canlarımmmmmŞeniz
2 hamiş taze baş başa kaldık karnım acıktı ya ama yemeğimizde gelmedi mervecim evet ben bu ay biraz daha çok istiyorum hamiş olmayı kocişime süpriz için çok mutlu olucam ne güsel evlilik yıldönümümde hamişim hemde isteğimde bu benim evlenmeden öncede evlilik yıldönmümde hamiş olsam kocama süpriz yapsam diye konuşurdum kızlarla
kız sana deme mi dediköcelikle hoşgeldin nasılsın
ben neden kasınıyomuşum canım llah allah sişzede bişey demeye gelmiyor ha
ne var endişelerimi söylüyorum ve birilerinin bana bşey olmaz korkma demesi beni çok rahatltıyor
moral oluyor
kimseye açamıyorum işte sizden başka bidahada demiycem küstüm
neyse............
ee sen nasılsın kız nasıl gidiyor sen ve opan olmayınca buralar bi acayip oluyor erken gel şekerim özlüyorum valla
kız özelden yazam ama olmaz mı geçenkini yazdım diye biliyomCADIARZUöteki topikten acem kızı düşük yapmıştı ama yazdım hatırlıyom yoksa yine sitenin azizliğine mi uğradım malum bu ara hep sorun hep sorun neyse işte geç kalmaya gelince kız kalkar kalkmaz pc açıp yanınıza geliyom bak hala kahvaltı etmedim size yazacam diyeeeeeee:roflol::roflol:kız ayşe hoşgeldin canım hep geç kalıyon ne o niye canın sıkkın moralin niye bozuk hiç yazmıyon geçende yine sordum sölemedin kaçak. yerimseniben
mervecim kartı görmezsem pzt yaparım sen nezaman yapıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?